Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Kukr se je nedolg nazaj zajebavu Boss, da sm zdj js na vrst da dodam svoje mazda baby boom-u, vam sporo?am, da bosta jesen ?e dva dodatna :dudek: na forumu. ?zmeden?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah nima? kej...sam je ?udn feeling k je zdj full mirno vse. Pa ?e mi kak?n kos hrane pade na tla morm pobirat...hehe. Sm ?ele dons tko pomislu da je bla ?ival pol mojga life ob men vsak dan.

Ploki na? je bil tm do 13leta k pu?lc, pol je po?as gluh ratal, ampak ?e zmerm biu usekan...zdj pa v dveh dneh fertik. Je rekla veterinarka da je mel ?e ?ist poapnele ?ile...inekcija ?ele v tretje ratala. Sestri je pa res hudo....ga je nakako 15let nazaj za RD dobila...a sestra ima lih danes RD ko je pes umrl....tale murphy je res taprav.

Bo??ek :(

Mi mamo tud dve upokojenke,..Tia bo 12, Lina pa 10. Samo sta zaenkrat ?e obe v super formi. Se mi zdi da jih tamladi ful pomladijo. Sploh Tia je ?e ful za pizdarije pa skoz se igra z Bu?kotom pa Stello.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kaj pa bo?? ?iht pustil? Matr.....

Ja js poznam primere, ko so ?enske ostale doma, ker se jim za minimalca ne spla?a delat pr teh cenah vrtcov.

Sploh ker ne dobijo pla?ane vo?nje in tko naprej.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O.k.tole z porodni?ko je res mimo, to je - za novo vlado, sem spregledal.Sicer nima veze z nataliteto-kdor si bo res ?elel otroka ga bo tudi imel, pa ?etudi bodo uvedli davke na njih.To so samo floskule opozicije, ki ni v prej?njem mandatu ni? naredila, da bi pove?ala nataliteto.

Je pa bilo lahko vsem jasno, da bo treba drasti?no spremeniti mi?ljenje in obna?anje v javni upravi, ki je ?ivela do sedaj v steklenem balonu in gledala ven, kaj za vraga se dogaja tem ljudem tam zunaj.

In sedaj vik in krik.Samo z skrajnmi ukrepi bo kaj ratalo, vse ostalo je samo kozmetika in prelaganje nakupa vozovnice za Atene. ;)

Ja najbol?, da res uvedejo ?e davk na otroke,..sej je itak logi?no da je otrok dons prakti?no luksuz. Kdor ga ho?e met nej pa ?e davk pla?a. Aja pa ne pozabt, da je pol treba prepovedat splave, ker kaj pa ?e se zgodi neplanirano. Tko bomo zihr najbol nafilal trapast prora?un. :vskalo:

Lih par dni nazaj sm bla na kavi s kolegico, in mi je pravla ?torijo od ene znanke, ki je na socialni podpori in ko je ?la zaprosit za vi?jo podporo al za vi?je doklade (ne spomnm se to?no) ji je baje ?enska rekla, da ?e nima ? za otroka, nej ga da pa v rejo. Pa re? da ni ta dr?ava samo ?e za vr?t v luft.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

sem raj to spustu, ker tole je ?ele bole?a rana... otrok bo konc naslednjega meseca star eno leto, ?e bo sre?a in ?e bo dovolj to?k bo morebiti vrtec septembra, ampak slabo ka?e. Kdo nej mi torej ?uva tamalo al naj jo s sabo v slu?bo in na terene vla?im?

Jah,...bo pa tami?kena ?e kmal ratala ra?unalni?ki genij :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V javni vrtec sme ?ele pri 11 mesecih - za mlaj?e nimajo ne ustreznih prostorov predvidenih sploh pa ne ustreznega kadra - tole so vse horuk ukrepi, ki bodo prizadeli samo naj?ibkej?e, bogata elita se bo pa ?e naprej mastila in celo s takimi cukr?ki kot je socialna kapica in manj?anje davkov na dobi?ek. :whatever:

?e sploh dobi? mesto v vrtcu, ne pozab dodat tega.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma vsepovsod... mi je na uho pri?lo, da so me opravljali, ?e?, da na legalen na?in nikoli ne more? priti do nove Mazde 6. :whatever::whatever::whatever::whatever:

LoL,..ubogi na du?i al kako bi jim ?lovk reku.

Druga? mamo pa zdle pr nas primer,...moj sosed, ?ivi lih med mano in med mojim bratrancem,..mulc star 21 let,...(kolega od bratranca in od mojga sodelovca) jih je ene 3 mesce nategvou, da je naro?u novo opel insignio. To se ni govoril ?ist n? druzga kukr o tem, kdaj dobi avto, a ga res dobi, od kje hudi?a mu dnar (ker bogat o?ka pa? ni v igri), kako bo dobu kredit, kako ga bo odpla?eval, kako bo vzdr?val avto,...

No po ene treh mescih je tip dejansko dobu avto,..fov?ija do konca,...

Na konc se je pa izkazal, da je ?el v rentacar in si ga sposodu za dva dni. Pol je bla ?ele ?tala.

Svaka ?ast mulcu a ne,...?e zdj ne znajo govort n? druzga kukr o tem. :bravo:

Sicer bo pa kmal pozablen, ker bom spet js na sporedu opravljanja, ?e nisem ?e, ker me je v?er loh kdo presli?u k sm mela manj?i popizditis na balkonu, 3 sosede pa itak nimajo druzga dela, kukr da opazujejo kaj se dogaja.

Aja pa da ?e mal pojamram,..dons sm kao frej,..pa so me prej klical, ?e lahko pridem delat :( smrk

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma problem je, ker se bojim, da ne bo sam pri gobcanju ostalo in da bo pleh takratko potegnil - prekleti slovenceljni zagamani :angry:

To v Logatcu?

Btw,..a nis ti ?e mal premlad za krizo srednjih let?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Aham,..no js mam kontra situacijo,..?e cel teden ?akam na ka?en komentar al pa kar kol,..pa n? od tega,..no sej pravm,..zdj me res ne more ve? presenetit, kar pa tud ni tko slabo :)

Zmotla sm se,..?e zmer me lahko presenet :vskalo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Upam, ampak vse slab?e ka?e, ker bodo zlobni jeziki takrat ?isto ponoreli in se jim bo do konca zme?alo.

Fejst se sekirej kaj pravjo. Na?a mama je zmerej rekla, da dokler majo kej za opravlat je dobr, ko te enkrat pozabjo je hudi? :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

aham,..no ne vem nisem bla ?e nikol v tazaresni depresiji, tko da bi bla bolj slab naslov za dajanje tovrstnih nasvetov :)

Te pa n? ne hecam, ampak sm zadnih 14 dni ful zmedena :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe, beri odebeljeno... kot imam izku?nje se deklice bolje znajdete v takih pogojih kot fantki, ki so ?ist presene?eni, ko nastopi "stanje" . :blush:

ka?no stanje? prodaja avta? al ti cila? na ka?no drugo stanje? :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?aki ti bo Allyssa svetovala ... ona se spozna na te re?i :ne vem:

Na kere stvari? ?zmeden? Na depresije al na avte? al na depresije zard avtov?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.