js mam Luno in hude feltne,...me happy tortico znam pa sama nardit,..dobro tortico
:aaaaa:
Jaz n? ne vem o tem ali je dobra al ne... vem sam da ko sem kaj tvojega pojedu sem imel prebavne motnje big time.... seveda pu??am mo?nost da je to zgolj slu?aj v spletu ?udnjih naklju?ij....
Bwahahaha.... boki pokysan.... sej vem da ji vampir?ek... pa ?e simsi vzamejo precej ?asa... ki ga posledi?no ne more porabit za jutranjo, popoldansko, ve?erno telovadbo s sabo... ampak mora? vedet da trenira mo?gan?ke vsaj.... .
A se gremo zment pa jih napadat kolikor se le da jaz imam itak skrinjo tako da mi ne morejo ni vzet ve?
Ali pa ?e kak?en teden po?akajmo da se z allyso malo bolj pripraviva
Ma vidva imata oba pakleno kamenje????
Skratka.... centaurus mi je spet poslal sporo?ila.....
1: hahahaahahahahahahhaa..........
2: zelc99 22 1
Pobjednik: Centaurus
Centaurus je pokupio: 0 Gold .....evo ti gazda na nuli hahahahahahahah.........i to samo radi tebe hahahahaha.....
3: ovo je bosanski server prema tome koji ti je ......klinac ....nauci se knjizevno pisati pa posalji poruku.....znas to ti je ono kao pravopis ,ima ga kupit u knjizari.a da ti neznas ni to oces adresu hahahahhaahahaha..... ))))))
Sem mu napisal da mu prinesem tortico za 5 rojstni dan.... in naj me PROSIM ?e malo napada ker me samo ?ge?ka....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
:ne vem:
Kaj je to tisti Marko ska?e, marko ska?e po zelenoj traaaaviiii..... ???? :ne vem:
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani