Skoči na vsebino
MOTO KOTIČEK
Napisano

Bravo Symon, pri nas prevladuje GS a to ni moja zelja, zame obstaja boljsa alternativa

Ima vse in se vec kot gs

https://www.triumphmotorcycles.co.uk/motorcycles/adventure/tiger-1200/tiger-1200-xca-2018

15 let s Suzukiji, zacutil da sem ga prerasel.

post-2637-0-47283300-1563911988_thumb.jpeg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Startam 700km po nov motor v Italijo (star 1 leto). Uvazam sam.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja in v pogodbi lahko tudi pise da zapade z novim koledarskim letom (pogodba je pred splosnim zakonom), ce si le tako podpisal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tu se bolj malokrat ogla?am, ampak tokrat...

Berem tale ?lanek:

https://www.zurnal24.si/slovenija/v-ponedeljek-na-pomoc-policiji-pri-varovanju-meje-35-dodatnih-vojakov-331332

Kolikor je meni znano, je meje med Slovenijo in Hrva?ko 670 km. In zdaj bodo okrepili varovanje s 35 vojaki. ?e jaz to prav razumem, bo na vsakih 20 km en vojak. Da jih ni sram sploh dat v javnost tako informacijo? To ni nobena okrepitev, to je samo blodenje jajc. Po eni strani lovijo 200 migrantov, po drugi pa na mejo po?ljejo zgolj 35 vojakov za okrepitev policiji. Ma, dvigni vojsko in naj bo na vsakih 100 metrov en vojak z zalogo streliva, zraven pa naj ?e policija izvaja patrulje, pa bo precej manj ilegalnih prehodov ?ez mejo...

A si normalen, to je strosek! Pa se mame vojakov bi pisale ministru

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ponedeljek zjutraj. Primorka stoji....

Brez cestninske..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz sem ful hapi zdaj ker sem sprejet v druzbo. Pa se vsi mislijo da mam audija. Mi kar roko hodijo stiskat.

P.S. glede trenda. Vsi kolegi so ze na BMW GSih, ne bom...grem v Italijo nekaj drugega ekvivalentnega gledat kar pri nas ne najdes. Bo treba uvazat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Propade

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nisem vedel da je tour de france v nevarnosti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A so jih ukinili? Ravno sem ga kupil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Je napredek. Tu ima elektrika vsaj smisel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hja ravno bi rekel da si v okvirju in ne sprejemas novitet....in sprememb. El kolesa so lep primer izven okvirja...cas gre naprej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nejc ti bi rad podredil svet da je vsec samo tebi :)

V notranjosti Istre in Dalmacije mas mnogo odrocnih malih kampov brez hisk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

In kje bos nasel nove koticke na morju? Izpostavil si hiske ki so tipicne zgolj za obalo.

Tudi mi smo v prikolici letnik 1990 :) pa me hiske ne motijo. Vsakemu svoje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne jamraj, isci resitve, si Slovenec :)

Jaz potreboval standardne 2 uri, kljub kilometrskim kolonam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ni narobe svet je financni svet. Pri nas v kampu v enem tednu od hiske dobijo 1700?.

Od sotora 400?

Zal smo na podrocju kateri je zahodni evropi poceni cetudi je standard za nas drag.

Od nas pavsalistov dobiji v celem letu 3000?

Brojke i slova, ni stvari na tem svetu, ki se ne vodi skozi finance.

Poleg tega je nepeimerljivo imeti hisko s teraso na plazi v naravi kot apartma v betonu

Ne me narobe razumeti, mi ni vsec, ampak tako je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V ?ivljenju me ?e niso kon?ali na dopust . Samo 1x me je sodelavec (ker kao ni vedel , da sem na dopustu , ?eprav jasno pi?e to na mesecnemu razporedu , do katerega ima vsak zaposleni dostop), pa se to ni nikoli ve? ponovilo (wonder why...)....

Pa? ne dvignes telefona ali pa re?e? , da si nekje v pm....

To?no tako je tudi pri nas. Saj med bolni?ko se tudi ne kli?e.

A nisi ti ravno skenslal dopusta? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ce imajo pa francozi kaj poslihtano so to cloveski odnosi. Ce si najavil dopust si ga najavil in ti pripada. Sef je odgovoren da poisce kritje in predajo, pa tudi ce projekt krvavi.

Mene je vmes ze klical in vprasal, ce ni cas da si vzamem tudi malo frej (od marca po Maroku) ker me zeza ceska....

Tako bi morali biti tudi pri nas, to ti zakonsko pripada, in v bistvu si (smo) sam kriv ce te sef ali sodelavec preprica drugace. Ok nekaj drugo je ce kdo rojeva ali pa druge cloveske okoliscine nepovezane s sluzbo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A seveda, linked in je glavni cilj. Jaz dobim 2 ponudbi na teden. Res da zelo osredotoceni

Ce pa ne zelis tega si izklopi da si odprt za nove izzive :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ta nov bike je hud! Koncno nasel primerno velikost zame (29/52)

Edino tamal Cigi ki je pooblasceni servis zanj pravi obvezno te ploscice ven, pa shimano not ker so original pretrde (ko mazda jebote).

Vceraj padel Vrsic, danes 10ka zjutraj. Kje sem pustil Suada?

https://riserapp.com/t/f81pxIQycxpB/jure-sirena/monday-ride

Sem pa ko motorist na poti dol bolj pritisnil prvo, in z neznizanim zicom skorajda letel cez balanco. Hideavlika prime ko pes je?a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ker ne posljejo samo tebi ampak zasujejo celo bazo na enkrat (spam)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Spet pretiravanja, ?e dam 680? za celotno zavarovanje, osnovno + ful kasko......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.