Mater za 2% dvig DDV-ja pa vsi traumirajo kolk se bo vse podra?ilo in kaka groza bo.
Sej se nekak strinjam s tvojim postom, ampak dobro ve?, da bi eventuelni dvig davka spro?il enak plaz podra?itev kot jih je uvedba evra. Nikar ne misli, da bi na?i vrli trgovci samo dodali tista 2 %. ?al... Po?re?nost je huda bolezen.
Gustav...sej tole je sedaj sistem v katerega prehajamo...ti si po?ten dr?avljan, ima? avto za toliko in toliko denarja, ipd. in ni? ne skriva?, nisi izkori??al sistema in sedaj ga bo? nasrkal.....ogromno jih je pa izkori??alo, imelo par nepremi?nin, par avtov, prikazovali so se ni?le in so dobili ?e zastonj vrtce in vse te ugodnosti, sedaj jim je pa itak vseeno za vrtec ?e ga bodo pla?evali, ker denar imajo.
Na tak na?in se spodbuja avte na lizing, gnar pa doma v ?tunfu. In ?e si slu?ajno dobil tisti mesec ker pa? nisi vedel, na ra?un kredit za obnovo stanovanja in ga ima? na ra?unu, ti ga vrli CSD ?teje zraven in ti vi?a razred za vrtec. to da za ta denar pla?uje? kredo pa nikogar ne zanima, jasno.
Mah kradit kradit kradit in ?e enkrat kradit. ?e si po?ten nima? ni?.
Prvo: kje je varstvo podatkov? vsak kreten ve kaj vse imam/nimam. dobi? lep seznam in zraven je celo stanje na TRR. Prekleta dikatura.
Drugo: Mojo Mazduro so ocenil na 12.000!!!!! ? Jaz jo imam na Avtonetu za 9 pa niti pokli?e noben. Pa je rekla gospa na CSD da je to eurotax cenitev. Pi*ka jim matrna kak Eurotax? ?e je Eurotax xxx ? potem avto vedno lahko proda? za xxx + 1 ali 2 k ve?. Septembra spet vlagam vlogo, avto bom pa na psa prepisal, kreteni.
Po mailih kro?ijo govorice, da JJ gradi kliniko za svojo drago, v prelepi avstraliji... Ko mu bo tukaj ratalo prevro?e al kaj, bo spizdil v tople kraje al kako? Tacajt pa ?e mal sloven?ke obrat. ?e bo do kosti pr?u, pa dalje ?e kostni mozeg. O?itno....
Ne vse v en ko? zmetat - tole zdajle je blo "le" za podkupovanja in korupcijo ter dogovarjanja okoli brni?kega kontrolnega stolpa. Ostale zadev, ki jih omenja? ?ele pridejo na vrsto.
Hilda bo recimo imela abonma na sodi??u in ?e jo bodo vozili izzapora se ?e izmikat ne bo mogla in zavla?evat.
Dr?im pesti, da bo uspelo saj je lahko to lep signal, da v sodstvu celo nekaj deluje - ?e patrijo zrihtajo tako kot je treba pa bo ugled sodstva na precej vi?ji ravni.
Boss, ?e le bo kaj ratalo, dam o prvi priliki za radler.
Sicer Zidar trdi, da je to politi?na gonja, ampak men se pa zdi, da so vseeno prav razsodili v primeru ?itsa lopata. ?iberta sem par let nazaj sli?al kako se hvali, da ne podpi?e nobene pogodbe, ?e ni na mizi vsaj Montblanc.
Ja samo ?e kdo verjame da se bodo usedli, se moti. Tukaj bojo prito?bice pa to pa ono, na konc, ko bo narod pozabu bo pa pol leta pogojne, al pa bo zadeva zastarala. ?e smo po?teni, kaj pa je 2 leti aresta, oni so pa uni?ili na stotine dru?i zidarjev in podizvajalcev? lepo prosim... 20 jih neb blo dovolj ?e mene vpra?a?.
A ti sploh ve? zakaj? zakaj se ho?e? ravno na Petrol spravit? zakaj pa ne zru?imo OMV-ja al pa Agipa sej imajo enako ceno goriva kot Petrol? A zato, ker je Petrol slovenska dru?ba in slovenske dru?be je treba uni?it? A si ti tajni agent kak?ne od drugih naftnih dru?ba ali celo tajna slu?ba druge dr?ave, da se tako trudi? uni?evat slovensko firmo? :ne vem:
Se ne hecam, resno ne - smo v precej nezavidljivi gospodarski situaciji ti bi pa ?e uni?eval slovenske dru?be.
Sam da niso na?i fevdalci pa je OK al kako naj to berem?
Zru?ilo se itak ne bo nikogar. Petrol je bil mi?ljan zgolj kot primer. Lahko je tudi omv ali agip ali logo, ?e ?e?... pa? najve?ji player, nisem gledal vira kapitala ali osnove.
Fevdalec je bil mi?ljen kot vsak ?ef oz vodstvo, ki lepo ?ivi na ra?un malih ljudi, spet nisem imel tujcev v mislih.
Tak?nale zadeva je pljunk v morje, kakorkoli! Ne razumem kaj naj bi se s tem doseglo, pa sej nismo tako naivni, madona! :ne vem:
?e bi enostavno nehal pri Petrolu vsi to?it, vrjem, da bi hitro klecnili. A to se ne bo zgodilo. Ker ma ta 1 km dlje do petrola kot do omvja, ker ma oni magno, ker se tretjem zdi tak na?in brezvezn, ker...
?teka?? 5 mio razlogov kako se ne da. To je tisto in na ra?un tega ?ivijo na?i fevdalci.
http://9gag.com/gag/3610153 evo a gremo tole spravt ?ez v ?imve?jem ?tevilu sej vrjetno nou n? iz tega mogo?e pa, vrjemte da ?e bo en dan obisk petrolov zelo mejhn se bodo pra?al kaj je blo, cene sicr noujo padle vrjetn se bodo pa pra?al kaj je in ?e bo vsake tok en tak dan,.... mogo?e bo kdaj kej bol?
Mah tole sem jaz predlagal ?e 2 leti nazaj pa me je Boss zminiral, da se je kar kadilo. Kaj ?e?, smo prevelke ovce za kaj takega, pa stavim, da spravimo na kolena katerokoli naftno dru?bo. O?itno je ?e prepoceni gorivo..... Je pa tako, da tisti ki imajo mo? imajo slu?bene avte in se jim jebe kok je benz, raja pa tanka in pla?uje. Vsi ?e vemo ,da se vsem za rajo jebe. Tako da..... ni tukaj opcije. ?al. A ne Boss?
500???? Sej niso resni. In pr teh cenah je ?e problem dobit mesto v vrtcu? Res mo?no samo v sloveniji.
Kaj pa bo?? ?iht pustil? Matr.....
moji kolegi v franciji tudi pol cene slovenije...
Cene v SLO so po moje ene najvi?jih v EU....
Itak. Vse cene. Ker mamo itak najvi?je pla?e. Pa ?e zni?at jih je treba. Pa cene jasn d, zvi?at. a res neb pr?u nben k men po ene 50? za ?katlo patronov za po parlamentu? ?Astim.
?e ena zelo pomenljiva stvar. Ko je Janković znagal na volitvah, so vsi jan?isti za?eli zganjat srbofobijo (?eprav je jankovi?ev materin jezik sloven??ina) in trdili da se bomo morali sedaj v ?olah u?iti srbsko. Ko je sedaj patriarh srbske pravoslavne cerkve pou?eval Slovence kako morajo ?iveti po srbskih obi?ajih (?ovjek i ?ena, koja rađa) so bili vsi jan?isti?ni srbofobi tiho. Slednje me navaja k misli, da so ene navadne riti.
Nisem jan?ist, del? od tega, sem zganjal srbofobijo in tega kar je poudarjeno ?e nism sli?u. ?e bi bi zihr kaj bevskal na to temo
Seveda. Iz zanesljivih virov ki po slu?beni dol?nosti gledajo kamere vem, da nekateri naredijo par krogov, preden zberejo pogum in zavijejo desno.
Je pa zanimivo, da so te ni?e projektiranje za zasilno ustavljanje enga kamiona, ki rabi nekaj metrov tudi potem da spelje ven. ?im bi dali pred steno po?evni odbojnik, ni?a ne bi ve? zadostila zahtevam za en kamion in tunelu pade ocena. Zato ?e ni teh ograj. In zaradi take birokracije imamo kup suicide to?k. Res pa se vseh ne da nikoli izklju?it. Audi je prnoru verjetn prek 150.... Kdor bo hotu, pa? bo. ?e ne drga? pok v cestninsko.
Mater Pahorju je Majer ?kodo?eljno ru?il ukrepe za prepre?evanja dela na ?rno, kjer bi lahko stotine milijonov prekanalizirali na legalno poslovanje zdej pa s takimi ukrepi in ker je preponosen se dela na ?rno ne bo niti dotaknil - lolek, me zanima a bo spet za kakih 14 dni izginil pol pa podal odstopno izjavo, ker so nesposobni do konca.
Mene predvsem ?udi - prej smo nonstop Ivana po vseh medijih poslu?al kako ni ni? ok, karkoli je kdorkoli hotu narest v vladi. Sedaj pa nikjer nobenga, ki bi Ivanu to pravil. A je to res tok nevarn dedc, da vsak zgine k se mu zoperstavi al kako je to?
Take izjave me vedno nasmejejo. Poleg tega, da pri nas niso na vsakih 2km, imam tudi sem ter tja kdaj ?anso peljati po dirkali??u.
sorry ampak pista pa? ne spada v to kategorijo in ?al je za nas sloven?ke zaradi fov?ije in lobijev pista pa? nekaj exoti?nega. Komur se pa da zato ?ez mejo, pa je pa? dovolj entuziasta, in da - vse bolj nas dr?ijo za vrat pri hitrostih. ?e nima? ravno 18 let, dobr vve?, da se je v?asih ?e dalo prtisnit (tud sam sem imel za svoje ?ase dost dobra sportska kola), danes jih pa pehire dobi? po prstih oz to¸?lnu. Lahko pa jasno da reskira?. sam mene preve? boli in se komaj obvladam, pa raj? ne dajem prilo?nosti.
imamo nekateri mo?nej?e avte. Dokler jih ?e lahko imamo.
saj jih skorajda ne smemo imet. Za vsakim vogalom pedri ?akajo s fotoaparati, kdaj bo? peljal 2 km prehitro. Kaj ti nuca 500 kW. Meni so to ?eljo uspeli ?e davno ubiti in ukalupiti. Prtisnu sem ga le ?e na mopedu brez tablce. Slave new world. Samo ?e ?rtna koda na tilnikih nam manjka.
Kaj hudi?a smo u?pilali na WIN7 da mi ves ?as te?i z nekimi security warningi https mi odpira ?eprav vsaki? posebej zbri?em tisti s.
ZA name?ek mi ne ohranja gesel in moram povsod kamor grem ves ?as ob vsakem obisku vna?at gesla od mailov, do forumov in vsega tega, ?eprav posvod ozna?im zapomni si me. Pomojem je mela mularija prste vmes. Kje to saniram in kako?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Oglas na nekem javnem WCju:
Najamem Breikvika za sprehod skozi SLO parlament. Ponudbe pod "o?i??evalna akcija"
Have a nice and productive day!
Your future depends on it.
Your LIFE… depends on it.
A Klokateer...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani