Take vrste po?kodba k jo ma Massa in kjer ni dosti manjkalo pa bi bila F1 zavita v ?rnino, se bo sanirala kar nekaj ?asa. Medtem ?asom bo Massa izgubil kar nekaj kondicije tako, da je vpra?anje ?e bo nazaj prej kot v dveh mesecih. Pa to nima nobene veze s ?umijem.
Ja taka huda nesre?a, ki jo je do?ivel Massa, bi se res lahko kon?ala dosti slab?e, ne vem ?e veste, v vpra?anju je bilo nekaj ?asa tudi eno njegovo oko, samo je sedaj vse OK z njim k sre?i, ker mislim, da vsi veste koliko pomembne so o?i pri vo?nji kaj pa ?ele pri takih hitrostih in da ne re?em, da je ta amortizer prebil ?elado potem vedite kaka sila je mogla biti to, res ?e bi formual in kakovost ?elad ne napredovale tako kot so, ne vem ?e bi bil Massa ?e na tem svetu, pa ?eprav sam ni bil popolnoma ni? kriv, krivci zato tragedijo pa spet niso ni? kaznovani, vse pride ?ele ko se nekaj zgodi in tu je tisto kar bi se ?e moralo spremeniti v F1 in ne samo da so kaznovali Renault zaradi odpadlega kolesa z prepovedjo dirkanja na naslednji dirki isto, ?e ?e ne huj?e bi morali kaznovti tudi BrawnBP zaradi odpadlega amortizerja, ki je priletel v Masso.
No ?e moje mnenje okol AS Skorn?ek Velenje, sicer sem njihova stranka v zadnjega pol leta ?ele, od kar imam Mazdo in moram re?i, zaenkrat je njihov odnos prav korekten, sem ravno v?eraj ?el reklamirat pokrov za gorivo in bila je ?isto nenavadna zadeva uredili v minuti malo podmazali in sedaj dela kot je ob nakupu, pri prvem servisu, ki sicer ni bil obvezen, je bilo vse kot smo se dogovorili, tudi cena, res da je olje drago, kar ni ni? novega, pa? vsi servisi od ne?esa pa? morajo ?iveti. Tako, da zaenkrat sem zadovoljen z njimi.
Ma ker je tem Romunom dal izpit, za tovornjaka, same nesre?e povzro?ajo, ?e bi bilo pomoje, bi mogli ?e enkrat polagat izpit, ko grejo iz njihove dr?ave, pol bi jih skor da ne blo po na?ih cestah.
"-Kar se pa snemanja ti?e pa so posnetki na sodi??u ni?ni, saj si po ZVOP-1 (zakon o varstvu os. podatkov), kot fizi?na ali pravna oseba dol?an opozoriti osebo da se ga snema (zato tudi table objekt je pod videonadzorom itd...)."
sedaj me pa zanima po kermu clenu,odstavku ZVOP-1, ZVOP-1A, ZVOP-1-UPB1 pise da bi bili teli posnetki na sodiscu nicni?
a se ZVOP ne nanasa samo na video nadzor stavbnih objektov?
@vid007:
-Policaji majo pa malo ve? svobode pri tem, ker so dr?avni organ in za njih so zakoni malo druga?ni, ?e ti ?e niso povedal.
Ej sem ravn to sem hotu povedat sam o?itn nis zastopu
To vsak JOCinJOC ve da ima MNZ vec svobode pri tem
in tudi v P R A V I L N I K-u o meroslovnih zahtevah za merilnike hitrosti v cestnem prometu lepo pise kaksni so pogoji za mobilno merjenje hitrosti, ki vklju?uje merjenje hitrosti
Policaji majo pa malo ve? svobode pri tem, ker so dr?avni organ in za njih so zakoni malo druga?ni, ?e ti ?e niso povedal.
@madmax
dej mam pa jst en butast vprasanje: a pol bi te morala policija obvestit da te snemajo z "video radarjem" in pol se ostalih petnajst tisoc butastih vprasanj :\ (mal mam kmecke pameti ampak ok)
To, da so pri McLarnu pravi "cigani" sem ?e dolgo vedo, zato sem in bom vedno navija? "rde?ih" in pravim na koncu raje privo??im zmago mo?tvom iz neko? ozdaja kar sta Brawn GP in Toyota v prej?nih sezonah bila kot pa neko, ki se vekomaj ima za nedol?nega in celo la?e komisiji FIA, samo zato, da nagaja nekomu, ki na po?ten na?in na dirki poka?e, da je bol?i od njih in to sta bila oba tekmovalca Brawn GP celo z njihovimi motorji in navija?i srebrnih sprijaznite se tudi va?i niso take cvetke, kot si mislite, so ?e huj?i od marsi katerih, poleg tega pa ka?ejo zelo mo?no zavist, ker jih ?ola "en kao" Brawn GP, ki ima celo iste motorje kot oni in oni so navajeni, da pa? naj bi bilo vedno samo za njih in nikogar drugega iz njihove tovarne vedno najbol?e za ostala mo?tva z njihovimi motorji pa je lahko tudi "fi?o motor" dober.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja taka huda nesre?a, ki jo je do?ivel Massa, bi se res lahko kon?ala dosti slab?e, ne vem ?e veste, v vpra?anju je bilo nekaj ?asa tudi eno njegovo oko, samo je sedaj vse OK z njim k sre?i, ker mislim, da vsi veste koliko pomembne so o?i pri vo?nji kaj pa ?ele pri takih hitrostih in da ne re?em, da je ta amortizer prebil ?elado potem vedite kaka sila je mogla biti to, res ?e bi formual in kakovost ?elad ne napredovale tako kot so, ne vem ?e bi bil Massa ?e na tem svetu, pa ?eprav sam ni bil popolnoma ni? kriv, krivci zato tragedijo pa spet niso ni? kaznovani, vse pride ?ele ko se nekaj zgodi in tu je tisto kar bi se ?e moralo spremeniti v F1 in ne samo da so kaznovali Renault zaradi odpadlega kolesa z prepovedjo dirkanja na naslednji dirki isto, ?e ?e ne huj?e bi morali kaznovti tudi BrawnBP zaradi odpadlega amortizerja, ki je priletel v Masso.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani