Tito in Kardelj sta povabljena v Belo hi?o na slavnostno ve?erjo. Kardelj precej ko sede za mizo, popali zlati kro?nik in ga zatla?i za srajco. Jovanka, ki tega ni spregledala, pobara Tita, ?e?, jaz bi pa tudi enega imela. In razmi?lja Tito, da bi bilo pa res preve? o?itno, ?e bi ?e on pobral svojega. Pa vstane in nagovori zbrane: "Zdaj vam bom pa en ?arovni?ki trik pokazal!" Vzame kro?nik, ga skrije pod srajco in re?e: "Abrakadabra, a veste, kje je?... Pri Kardelju!"
Pralni stroj gospe Mlinar se je pokvaril.
Klicala je serviserja, ki se je najavil za naslednji dan.
Ker je gospa Mlinar ob tej uri imela termine, je serviserju po telefonu naro?ila naslednje: "Pustim vam klju? pod predpra?nikom. Popravite pralni stroj in pustite ra?un na mizi v kuhinji. Ne bojte se mojega psa, on nikomur ni? ne naredi.
Ampak pozor - na noben na?in, nikakor ne govorite z mojim papagajem!"
Ko je serviser pri?el naslednji dan, je bilo vse kot dogovorjeno.
Pes je bil sicer najve?ji in najbolj grozljiv, kar jih je kdajkoli ?e videl, bil pa je tudi res ?isto miren in priden ga je opazoval pri delu.
Papagaj pa je ubogega serviserja ves ?as nadlegoval, metal mu je lupine le?nikov na glavo, preklinjal in kri?al je najgr?e izraze, kar jih je kdaj sli?al.
Konec koncev serviser ni ve? vzdr?al in je nadrl papagaja: "Dr?i ?e enkrat tvoj nesramen kljun!"
Na kar je papagaj odgovoril: " Bu?ko, primi ga!"
Haso je kupil novega BMW in se pelje proti domu. Na robu doma?ega mesta se
mu isprazni guma. Parkira in za?ne snemati kolo. Mimo pride Mujo : "Haso,
kaj dela? ?" Haso jezno : "Pa vidi?, kolo snemam.". Mujo pobere kamen in
razbije prednjo ?ipo. Haso sko?i : "Kaj si znorel !?" Mujo pravi: "Ti kar
poberi kolesa, jaz bom pa avtoradio."
Janezek pri kemiji ti??i roko v posodo s kislino in kri?i:
"U?iteljica, U?iteljica, ta posoda pa nima dna!"
Pametne ?enske uti?ajo mo?ke tako,
da dvignejo noge,
neumne pa tako,
da dvignejo glas.
Pa ?e.....kak bi se Zagreb re?o kriminala.....
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss,ve? kak pravijo-bolj?e dr?i ga,ko pa lovi ga. Tak,da ga kr razumem glede dana?nje vo?nje,je pa res,da ni kaj dosti pokazal za to.Massa pa itaq ni mel kaj za izgubit,zato pa je lahko vozo ?isto druga?e kot Lewis.Sploh pa to so taktike,o teh pa odlo?a mo?tvo,ne pa dirka?i. Pa ja,brezveze zaj bit pameten,spremenili ne bomo ni?.
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
He he,mater je grozna.
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani