Vrjetn je usak za neki talentiran, no jz sm vsekakor za k?no stvar "usjat", kar v tem primeru pomen d ne najdem prometne od Duha, pa lih zdej ko se pogajam za 50 bonusa!
Kar oki dirka, ?eprov me je "zamor?ek" mal razjezu, ko kr neki maha, u tri lepe, pa o?itno ni porajtu, da je en krog bolj zadi, kot ponavad oz. ko bi si ?elu!
Kubica, ta pa je dedc, ?e mal da se izbolj?a dirkalnik, pa bomo pol vidl, ?e navjo kr beli pred va?imi aduti, enimi in drugimi!
Mam zdej Celi?arja v gara?i, v vouku ga neki alternator biksa, pa je ?e pr majstru, pol mi je kolega Vine posodu tstarga hro??a (l. 74) za ene par dni, pol pa mi je Frenk kar svojo Celico dau, ko se je u Hro??ka
No useen upam da bo vouk u tork ?e suvereno na cest!
Hro??a pa bomo vrjetn od Vineta kar odkupl, k je res simpati?n stroj?ek in vsekakor vredn par sto EUR!
?estitke fant ob osebnem praznku, pa kej ve? bi biu loh na forumu, no ajde zdej ko si fotr, naj ti bo, na zdravje sedanjim in prihodnjim rodovom! :mi pijemoo:
Mali, to je tam ?ist mal ?e od mene ene cca. 3 km mogo?e, ti pa kr povem, da so mel oz. vrjetn majo ?e vodo precej mrzlo, v kopalnem bazenu je mela oz. ma 22 C, kar je ve?ini precej hladno! :ne vem:
To se mi zdi kr pomembn podatk, ker dostim ne ustreza ta "ledenica"
Dons v zgodnjih jutranjih urah, en pacjent na parkingu dost grobo ustrahuje neko deklino, pa sva ?e z enim takoj pr?la re?evat zadeva, nakar ugotoviva, da mu je ?enska uzela telefon in ga neki ?ivcira, pa sm ji reku, naj mu vrne telefon, ni n? hotla sli?at, pa smo se sam stran pobral in si misll ker ?odr od babe!
Sicer so pa take situacije ful delikatne, ?e bi npr. pr?lo do k?nega pretepa z unim, bi blo pol loh tko izpadl, da sm ga jz napadu, pa ?e ?enska bi nakonc potrdila njegovo zgodbo, pa sm tm, pa s tem da sm hotu kao neki pomagat!
Pa sm pofarbu od Frenka feltne (na belo), za Celi?arja, to so ble zdej u delu pr Jermanu u Depali vasi, zdej pa sm jih ?trihnu na belo, upam d bo barva trajno obstojna, usaj kokr Poly color!
Bi pa mal pojamru, da so se ?rni oblaki strnili nad na? hokej, kera mora, o?itno morajo bit pa? Avstrijci prvaki, za vsako ceno, na vsak na?in! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lejte kak?ne recepte priporo?ajo, za bolj kvalitetno "po?teno delo"!
http://24ur.com/ekskluziv/erotika/penis-v-...emu-vagine.html
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani