Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

vzeto na znanje,in pa ponavadi kot pri jugotih ,bom dal karton pred hladilnik ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

he he razvajanje je z bencinarjom brez krvavenja :):jezicek:

Hmm zmrznjeno gorivo kaj pa je to ...aja ne vem ker mam bencinarja :lol:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

No ja, res mogo?e nisem vizualno glih podoben komu od treh kraljev, ampak bi se jaz ?e kako maskiral, malo na?minkal, mogo?e nos pobarval z globinom itd... A ho?e? povedat, da si ti pa tud v resnici podoben osli?ku? Pa ja ne bo? reku, da ma? tolik?nega luleka kot osel, pa velika u?esa kot osel, pa rep itd...

Boss bo pa mogo?e sam povedal katera vloga bi njemu v jaslicah odgovarjala. Malo po?akajva se bo kmal oglasu!

Trije kralji so prinesli zlato, kadilo in mero, pa poklonit so se pri?li Jezusu.

Zdaj pa ti hitro povej, kako so trije kralji na?li Jezusa! A so imeli Garmin GPS navigacijo?

Garmina ne so pa ?li po sledeh kjer se je bo?i?ek peljal s sankami ko je ?el obdarit jezusa!

Garmin pa je skoz jim mte?il zavij levo,zavij desno , polkro?no obrni -tako da so se skoz vrteli v krogu!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa jaz sem zadovoljen s skromno vlogo,ti pa vidim rad posega? po pleharskih vlogah -sj ve? kralji pa dnar in bogastvo,... pa ?e te?ko bi bil eden od kraljev,ker za enega si prestar,drugi nima brkov,?rn pa tud nis :vskalo: O?itno pa ti z Jo?efom nisi zadovoljen ker ?e rad bil negdo drug.

Hja kaj pa vem sam ga pra?aj,jaz ne morem govorit v drugem imenu,tko kot ti ki kar dolo?i? vlogo-si pa sebi?en da ve?!

Hitro povej kaj so prina?ali 3.kralji!

Kruh,kransko klobaso in ajvar-verjetno :hohoho:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

aja to!

Jah treba na ?iht gret :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

nor nisem na znamko, priznam pa da so me vsi 4je sazukiji navdu?ili, dvo in 4 kolesni

pejd spat

? :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No ja. ...Biti o?e je zelo odgovorno mesto. Dober o?e ne more biti vsak.

A ti s svojo vlogo predstavljanja osli?ka, si zadovoljen?

Neumnosti govori?!

Jo?ef je o?im in ne o?! tko mim grede!

Pa ja, meni je vloga pisana na ko?o ,srat znam rigat tud in vem da bi upravi?il svojo vlogo ,zate pa nisem toliko prepri?an! Ali pa? :hohoho:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

ej men se zdi pa cool!

Odli?no darilo za nekoga ki je nor na svojo znamko mopeda ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ti tud bi pomagal star?ku ki ti je napumpal ?eno!? bebec,?e dobro da se kmalu postavljajo jaslice da bo lojz na?el svoj koti?ek v njih!

No Lojz kje je tvoje mesto pri jaslicah!

:jezicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

hehe Lojz ! Sem neumen priznam ker sem to napisal,ampak ti pa ne prizna? da si ?e bol neumen od mene ker si bral moj post :hohoho: in celo komentiral :vskalo::vskalo::vskalo:

Kdo je tukaj potem bol neumen! :hohoho::hohoho::hohoho:

Lojz te je strah za tvoj life?

Sicer pa umri mlad in bodi lepo truplce ;)

lojz kok koko?i si ?e zbil na poti domov!)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Torej !

Po tvojem!

Danes ko se bom peljal bom ustavi vsakega voznika in ga povpra?al po pameti! '' ?ivjo mene pa zanima kok si pameten da vem kdo se bo komu umaknil,in tako bom tudi ugotovil kdo od naju je pametnej?i''

Dej ti ne seri! In ne i??i izgovorov da je star in pamet in bla bla bla! ?e si nesposoben si nevaren ?e sam sebi kaj ?ele ko pride? na cesto -tak nima kej delat na cest)

Povej mi zagarantirano metodo na katero se lahko 100% zanesem da bo potrdilo pametnost udele?enca prometa!? Pa se jo bom dr?al!

Razen ?e mi pove? kako naj vem in ocenim nekoga ki se pelje nasproti ali ki ga sre?am da je dovol pameten da se ne bo zagonu vame!

Inn ja pomagajmo ?ibkim v pravem smislu!!

Ti si dec in ti pride en otrok s pi?tolo grozit da te bo oropal ----itak lojz je dobrega srca in mu bo nemudoma pomagal ker je pa? otrok ?ibkej?i(?eprav ta grozi s pi?tolo)

Sli?alo se bo grdo:

Pomo? ?ibkim pomeni danes nekako podal?evanje ?ivljenja (z enega vidika)

Pred tiso?letji pa je narava sama poskrbela kdo bo in kdo ne!

Tako da so ?ibki pocrkali ali pa so jih potolkli!Pre?iveli pa so samo mo?nej?i!

Ja vem da bo? zatru moje besede s kakim argumentom kot je naprimer! ''Niso mo?nej?i zmagali ,zmagali so pametnej?i (zato imamo politike zdaj) ki so ?akali da so se drugi med sabo potolkli ali pa so naredili samomor iz zasede :):jezicek:

Druga?e pa sem ti kar malo fov? ker si zna? vsaki? pretentati smrt ko se pelje? mimo udele?enca v prometu!

Ampak ne pozabi .....Se bo na?e pametnej?i od tebe in zrla si bosta iz o?i v o?i!

Kaj bo? pa potem..............??

Aja Lojz bo uporabi zvija?o :hohoho::hohoho:

pa ?e eno pra?anje!

Se pravi telefonirat ne sme?,a oglasi? se pa lahko potem!???

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nisem reku, da je kriv voznik, reku sem, da bi voznik, ?e se ima za pametnej?ega, lahko smrt prepre?u.

Hja pamet je zelo relativna zadeva! Sej ?e bi bila pametna tudi nebi tankala ob cesti ker se mora zavedat da s tem po?etjem ogro?a svojo varnost,in ja ?e voznik imel bi pamet potem se v tistem trenutku nebi peljal tam in tako nebi zbil nesre?ne gospe ki je tankala bencin ob cesti ,in ?e bi ta pravilno razmi?lala ta nebi stala tam ob cesti ,na kateri jo je tisti tam voze?i voznik ki ni razmi?ljal da se tam lahko pojavi ?enska nebi povozil in ?e,?e ?e ?e ?e prepozno je!

nisi komentiral kolesarja! Zagotovo je divjal!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kir ql feling, ko te ?ef pokli?e, pa ti re?e, da bod do konc tedna kr doma :aaaaa:

Obstaja ?e bol?i !!!!! paslu?

Te ?ef pokli?e pa prav .......delej samo ?e do konc tedna potem pa da te ne vidim do 2.1.2013 :)

?al se meni tudi to zgodi :jezicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

super!

Itak so potem vsega krivi vozniki in divjaki kot pri motoristi!!

Potem pa mi komentiraj tole??? Potem takem je ubogi mo?akar hotel ubiti s kolesom pravilno voze?ega!?

No vem da bo? na?el razlog da zatre? moje besede ampak itaq se ne sekiram!

http://www.zurnal24.si/v-nesreci-umrl-kolesar-clanek-176327

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zjutraj z avtom prevrnu motor, na Toplotni je zgleda crknil dodatni vir....konec sveta se bli?a....

UPS :D jah toplotna neha delovat pri -15 :hohoho: nisi prebral drobnega tiska!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Cesta NI bencinska postaja ,in prav tako cesta NI igri??e kjer mularija igra ko?arko ipd.

Kupi? mazdo 3 al pa kater drug avto k ima odprtino za tankat na desni strani ,tako si vedno za krajom ceste ?e naliva? s kantico :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kva ne seri...ma to ti je TOP. aja nimas. eh pol...a single ti je biu pa good.

ne preve?!

Best COD je cod 2 tega ?e preko neta sem ?pilal pa cod modern 1 je tud ok

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.