Jaz sem pa fajn kupec, klical sem modela za 323f-ko (za dele), naslednji dan ob 11ih zu3 je bila ?e pred na?o gara?o parkirana! Fotr pa pizdil kaj sm spet to prvleku dam...
Mo?ki pride delat kot prodajalec. ?ef mu postavi par vpra?anj, da vidi ?e je dober prodajalec. Prvo vpra?anje: kaj bi priporo?ili ?enski za pomivanje oken? On odgovoril: stelex! ?ef zadovoljno postavi drugo vpra?anje: kaj bi priporo?il ?enski za pomivanje kuhinje? Tudi stelex! ?ef za?udeno: Kako pa to da spet stelex? Mo?ki: ja veste danes je ve?ina miz pokritih z steklom... ?ef zadovoljen, da zna mo? razmi?ljati in postavi ?e tretje vpra?anje: Kaj pa bi priporo?ili ?enski, ki ima menstruacijo? Mo?ki ponovno odgovori stelex!! ?ef se pa tokrat ne strinja z njim, vendar ga vseeno za?udeno vpra?a zakaj ponovno stelex?? Mo?ki: ja ?e sexat ne more, naj pa vsaj okna ?isti!
blah, po dolgem ?asu malo napolnil dr?avno blagajno in sicer 125? polovi?ka za prehitro vo?njo... se morm pa pohvalt da je to moja prva kazen za prehitro vo?njo (si me je mudil iz ?ihta na RD) po dobrih 3h letih ispita in druga nasploh (prvo sem fasal 10 dni po tem ko sem naredil izpit in sicer ker sem pozabil lu?i pri?gat).
Pa ne mi re?t da se vozi? brez obro?kov? Ker to pomeni da ti samo ?ravbi nosijo avto. Po doma?e, lah ti feltna pre? pade....
Hja, ubistvu so obro?ki, samo so malo premajhni druga?e gre pa zahvala fotru, on se je do zdej furu tko, zdaj ko sem zamenal feltne mi pa neki trese... aja pa tudi od fotra 14ke so mele malo ve?jo luknjo od obro?kov
Nej jih pripelje nazaj, pa stopta do enega vulkanizerja, pa se proba, pa ?e niso zvite, nej pla?a on v drugem primeru pa ti. Na katerem avtu pa jih ma? Mogo?e se vozi brez centrirnega obro?ka, pa zato trese?
A kdo ve kje se da dobit te obro?ke?
Pa kje se da ugodno popravt skrivljeno feltno? No ?e bojo obro?ki pomagal feltna ni kriva
No meni je bilo tudi super, ?eprav sem malo bolj po svoje ?etu okoli pa tudi malo prej sem od?el zaradi veselice... Druga?e pa res zakon blo, komi ?akam drugo leto ko bom imel kon?an avto...
Lp, Matej
Ker ?alabajzar sem, nevem niti ?e mi bo uspelo odbija?e porihtat do sobote tako da bo ?e bolj stock kot lani...
Zdejle bi prav pasalo it kam na streli??e, da bi mel prst na spro?ilcu ene 30 min in za tok cajta tudi municije
Za take primere sem si jaz ubodel airsoft AK-47 (full metal) in se iz?ivljam nad piksnami (tiskanje tar? se ne spla?a ker obstaja tudi rafal)
Nekaj ?asa nazaj sva imela s kolegom, ki je hodil na texas (avtomehanik), debato o avtih. Pa mi re?e da bi si moral jaz dobiti distan?nike, pa bi mazda zgledala veliko lep?e pa ?e medosna razdalja bi se pove?ala, za bolj?o lego na cesti.
Izgleda je bil tak dan. Jaz sem v petek pri?el iz slu?be pa ugotovil, da se mi je nekdo prav lepo naslonil na odbija? Klijota. Oziroma potegnil po robu desnem ko je ?el o?itno ven iz parkiri??a ali pa parkiral notri in je ?el preblizu. Saj sem skoraj vse lahko spoliral ampak je pa ?e vseeno ostala ena ?rta ker nima ve? barve.
Pa ravnokar sem uveljavil parkiri??e za eno vdrtino na boku.
Kako ironi?no, jaz sem tudi opazil lepe praske po sprednjem odbija?u, na isto foro kot pri tebi. Kak?ne barvo ti je pa pustil? Pri meni je bila ?rna..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
2.5 pa turbo, pa lahko kar odpi?e? havbo pa za?ne? v vi?ino gradit, ker levo-desno-spredi-zadi nebo ?lo ve?
Btw: Ploki, kaj bi pa priporo?al zaen menjalnik za kako 1.5 ali 1.8 turbo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani