Mene pa malce skrbi tudi ena zadeva o kateri nih?e kaj dosti ne pi?e in govori , to pa je dejstvo da se ob tak?nih in druga?nih krizah krepi podpora desni?arskim politikom, in da so skoraj vse ve?je krize rodile vojne ve?jega obsega, z vemo kak?imi posledicami
Ho?e? no?e? je vojna verjetno najve?krat poslu?en izhod iz krize :ne vem:
In ?e se bo tale kriza ?e globila, bo tudi to kmalu postala ne tako oddaljena opcija.
Se bodo pa o tem tako ali tako odlo?ali drugi, slovenceljni bomo pa? sprejeli kar nam bodo veliki ponudili, tako ali druga?e.
To kar ste napisali je vse lepo in prav, a ena stvar ostaja in bo ostala, in to je pa dejstvo da je bil sloven?ek vedno in bo ostal "be?ki konju?ar", in bo po?iral in trpel vse kar se bodo drugi spomnili mu nalo?iti.....tako da po?irajmo ?e dalje in ne fantazirajmo o ne?em kar nebomo nikoli izpeljali.
Pa ne me narobe razumet, jaz sem 100% za to da se skraj?a par glav, ampak mi je ?e malo brez veze poslu?at raznorazna nabijanja iz katerih nikoli nebo ni?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne to je samo eden ki ga opona?a, orginal kitarist je tale mo?akar:
Labi nice, njega pa ?e ne poznam
Povezava za deljenje
Deli na druge strani