Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano

Yeah.Zanimivo.Ampak zakaj ima tip masko,ko igra?Ali je ali ni to ni originalen kitarist? :whatever:

Ne to je samo eden ki ga opona?a, orginal kitarist je tale mo?akar:

Labi nice, njega pa ?e ne poznam :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A 4m/s ups, pardon, celih 10m/s mate veter....ja pol pa res, dr?i se da te ne odnese, ko si "tak mali" hehe! :P

Ponavljam pridi malo u na?e kraje da se utrdi?, bo? vidu...kar je pod 20m/s je pasji prdec :DB)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

***** *****, danes pri nas tak piha, da ni za nikamor, niti za pe?a?it... :(

sranje pa vreme, druga?e pa tako sonce <_<:angry:

He, he, Kaalman, pridi malo k nam pa bo? videl kaj je veter :P .... ne pa tista sapica ki ji vi pravite veter :D:jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dobil sem predra?une za bajto...

- elektri?ar

- suhomonta?a (knauff, strop, strojni ometi)

- zidarstvo (predelne stene)

- vodovodna in?talacija

- komplet centralno ogrevanje (brez pe?i)

- estrihi

33k? :blink::blink:

In potem obrtniki jamrajo da ni dela in da bodo umrli???

?e bi tole dal delat vsako stvar posebej najcenej?emu ponudniku in ne enmu vse (vsaj tako sem te razumel) bi pri?el pomojem dosti ceneje skozi.

Pa a je to cena z ali brez materialom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RECESIJA
Napisano

Mene pa malce skrbi tudi ena zadeva o kateri nih?e kaj dosti ne pi?e in govori , to pa je dejstvo da se ob tak?nih in druga?nih krizah krepi podpora desni?arskim politikom, in da so skoraj vse ve?je krize rodile vojne ve?jega obsega, z vemo kak?imi posledicami <_<

Ho?e? no?e? je vojna verjetno najve?krat poslu?en izhod iz krize :( :ne vem:

In ?e se bo tale kriza ?e globila, bo tudi to kmalu postala ne tako oddaljena opcija.

Se bodo pa o tem tako ali tako odlo?ali drugi, slovenceljni bomo pa? sprejeli kar nam bodo veliki ponudili, tako ali druga?e. :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RECESIJA
Napisano

To kar ste napisali je vse lepo in prav, a ena stvar ostaja in bo ostala, in to je pa dejstvo da je bil sloven?ek vedno in bo ostal "be?ki konju?ar", in bo po?iral in trpel vse kar se bodo drugi spomnili mu nalo?iti.....tako da po?irajmo ?e dalje in ne fantazirajmo o ne?em kar nebomo nikoli izpeljali.

Pa ne me narobe razumet, jaz sem 100% za to da se skraj?a par glav, ampak mi je ?e malo brez veze poslu?at raznorazna nabijanja iz katerih nikoli nebo ni?.

Ostanite ?e naprej v cvetju :rozico::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Verjeli al ne, tam majo u 95 % primerih pa take postavce, ajej! <_< :ne vem:

Dvakrat sem bil dol, pa se obakrat nisem mogel na?uditi kako je to mogo?e :rispekt:?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjetna dilema
Napisano

Na pumpah prodajajo to zadevco prav za vinjete. Se prav klinca s plasti?nim ro?em in deluje ;)

cena? sitnica :D 1?

Now you tell me! <_<

Sem se cca. 20 min zajebavu z staro vinjeto :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.