Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Ja, za ziher itak ne morme nihče ničesar povedat. Številke bi se eventuelno lahko prirejali s testi - to ni noben bavbav. Zdi se mi kot da bi komu ustrezalo tako stanje. Preveč politike je notri v tej korona sceni, da bi človek bil brez kančka skepse. No vsaj jaz sem tak :). Mislim, da glede same precepljenosti nismo na zadnjem mestu, tako da to pomoje ni vzrok. Kar se tiče ukrepov pooje tudi , smo nekje v zlati sredini - se pravi se najdejo najbrž kake države s strožjimi ( razen če ne) in definitivno take z ne toliko strogimi ukrepi - recimo sosedje na hvraškem. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kakšen pa je rezultat tvojega prepričevanja sodelavcev, razen to, da sta šla igrat ruleto? :) Zdej ne vem, al namenoma najdeš take osebke, ki niso pri sebi, ke se ne znajo psotaviti zase, nimajo svojega mnenja za katerim bi stali, ali pa si res tako dober 😮💪😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

@pob, bodi vesel, jaz ugotavljam pa da sem v napačni firmi, takega fašizma in neke nastrojenosti proti drugače mislečim, pa res nisem pričakoval. Tako da, bomo videli koliko časa še. Zaenkrat sem od doma še, nekaj se pa govori, da jim to ni po godu, čeprav smo prejšnjo zimo bili vseskozi od doma. Ne vidim težav.

Namesto, da bi sepogovarjali o kvaliteti izdelka, se pa folk zdej prepucava o tem. Podn. In potem po FB se celo širijo objave zaposlenih, kako si lahko vzamejo dopust, da polovijo anticepilce ipd..Katastrofa.

Ja, sem tudi danes v našem kraju zasledil ogromno kolono ljudi, najbrž za cepljenje. Žalostno. Folk pač ni doumel, da je cepljenej za njih dobro, so jih pa sedaj na primitiven način stisnili v kot. Pa naj se. Upam da čimveč, da nam potem dajo mir.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hahahahhahah, komedije. Ja nimaš kej. Pri nas na kolegiju so tudi sedaj malce obrnili zgodbo, češ da se bodo počasi najverjetneje tudi cepljeni primorani testirati za službo, ker tudi cepljeni širijo okužbe. Še 2 tedna nazaj, je bila to vroča tema, kjer so vodilni zatrjevali da to pa že ni res. Ah ja, ...kako je že en napisal - bili živi ,pa videli :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

3. Ali potrebuješ PCT za delo od doma? Predvidoma da, saj odlok ne vsebuje več izjeme za tiste, ki nimajo stika z ljudmi. Uradno razlago iz vlade še čakamo. Poudarimo pa, da se mora tudi tak testirati pod nadzorom delodajalca.

😅

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj mi pomaga samotestiranje, če potem ne morem natankat avta, da bi se v službo peljal 🙂 Mislim, da bomo letos tudi septembra štartali delo od doma, naslednjo pomlad, bodo pa zadeve spet nazaj v starih okvirih in ne bo več težav. Ostalo bo le še grenak spomin.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdele smo v kampu river na Bledu, en sosed s prikolico ima cx5 g165, za drugi pa šestico, pomoje dizl. Kot da bi imeli japan meet

Poslano z mojega SM-G780F z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Tebe in še  par sto ljudi  je prepričal, velike večine nas drugih pač ne. Vedno razni friki privabijo določen krog ljudi (lahkoverneže, osamljene, ljudi, ki se dajo voditi, naivneže itd). Od vedno je bilo tako, čudi pa me, da, se to še danes dogaja. 
Ne delam prehitro zaključkov.
Takoj mi je jasno,  kam taco pes moli.
Prepričal v čem? Sem sam pogledam okoli in vidim kakšno je stanje. Lahko bi me kvečjemu prepričal da ni tako, ampak to nebi šlo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tebe je pa Potrč res zmanipuliral. Nimam nič proti njemu, tudi nisem njegov vernik, ampak način kako je podajal informacije, neka splošna logična razlaga mi je bil ponavadi všeč.

Tudi njegov zadnji video nič ne pretirava, ampak so to žal dejstva. Pa to nima veze z vitamini. Seveda, ker misli drugače kot ti, ti pač ni pri srcu, kar razumem. Tudi meni marsikdo ni, pa ga ne žalim pred celim svetom. To pač veliko pove o tebi, mogoče prehitro delaš zaključke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Itak, če mene vprašaš so sigurno tisti v večini, malo je takih katerih je bilo  oz je res strah ..kaj pa če dobim covid. Ostali so se cepili predvsem zaradi udobja (svobode), ki smo ga imeli že celo življenje in so ga pač ne glede na ceno hoteli imeti še naprej. Sploh porivanje palčk v nos je k temu precej pripomoglo.

Še reklame ob cesti, razni plakati ipd, so bile zastavljene na tak način, kar je sploh podlo.

Še huje pa bo pozimi, ko praktično ne bomo nikamor več smeli - počasi nam odvzemajo vse če tako rečem privilegije, čeprav obisk zobarja ali frizerja ne štejem pod privilegije, ampak očitno smo prišli tako daleč. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma dobro, to bi lahko bilo komot združeno saj gre z roko v roki ampak ja, boljš je 2x zaračunat, to se strinjam :) oz pol boljš da narediš drugi test za 40, tisti za 30 je čist brez veze pol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa sej ne rabiš razmišljat s svojo glavo, da se greš cepit. Ker to itak vsi govorijo povsod, še plakate imaš ob cesti in reklame na tv,.... In še in še. Že od vsega tega bombardiranja se jih je šlo že veliko cepit..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.