Pred kak?nim tednom ali dvema se mi zdi, da sm prvi? sli?al. Glede na to, da nimajo nobenih reklam, oddaj al pa ?esarkol komercjalnega, upajmo da se bojo obdr?al, ker je res huda zadeva.
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Dobro foro majo zdj na enem radiu, kjer je najprej dobropoznana komi?na izjava 'we don`t need help, we need time', potem pa reklama za te?aje tujih jezikov, da ne bo znanje ostalo na tko nizkem nivoju
U pa res, se mi je zdel, da se v men nabira neki jeze in je nism ?e neki ?asa raztovoru..
Miata je registrirana le ?e 3 dni in glede na tale leto?n 'poletje' in finan?no stanje je niti ne mislm registrirat, ampak gre v nedeljo kr direkt v gara?o na zimsko spanje
edit: vidm da me je zmaj s podobno mislijo prehitu
Imam pa tud js spet mal za pohvalit..potem, ko se je v kanar?ka vgradil drug motor in nardila generalka, spotoma zamenjala ?e sklopka, mikrojermeni, roka in kon?nik ter zrihtal auspuh, so se danes pri SIGASu ponovno izkazal in po nekaj malega te?av z uparjalnikom namontiral LPG, da se spet vozi poceni.
Da pa je bil dan ?e bol zanimiv, je po vgradnji za?el konkretno cukat, tko da je potem po sistemu hitri pit-stop postanek v Medvodah vsko?il ?e doktor Pelko in smo zamenjal v?igalne kable in sve?ke.
Zdj pa kon?no vse zrihtan in se ?e zoomzooma dalje..
Sicer je zdj ?e dva dni od tega, ampak ?e zmer ve? kot aktualno za pohvalt se..rumenka je spet doma, z drugo ma?ino na kateri se je nardila generalka, se zamenjali mikrojermeni, sklopka, spotoma ?e ena roka in kon?nik, zrihtal se je auspuh, havba je pa tud ?e neki ?asa v tapravi barvi avta, zadn odbija? pa ni ve? spraskan od parkinga Pa ker je slu?ajno po vsem tem ?e neki centov drobi?a ostal v denarnici, se je ?e registrirala, zavarovala in nardila tehni?ni, zdj pa ?ebula do nasledne pla?e
Tole je supr zadeva, lahko samo ob?uduje? miroljubnost, v primerjavi s kak?nimi dihurji, ki ti po??ijejo tipkovnico na prenosniku in jo zdej sam ?e 1/2 deluje, ti ukradejo in skrivajo raznorazne zadeve spotoma pa ?e kej konkretno zgrizejo neveragain.
Prvi? letos uspel nardit nek minitrip z miato, sicer ni bil ravno v smeri obale kot je blo planiran, ampak so bli tud gorenjski konci odli?ni v son?nem vremenu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pred kak?nim tednom ali dvema se mi zdi, da sm prvi? sli?al. Glede na to, da nimajo nobenih reklam, oddaj al pa ?esarkol komercjalnega, upajmo da se bojo obdr?al, ker je res huda zadeva.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani