Paypall so oderuhi da glava boli. Poznam nekoga ki prodaja artikle po 1700 cca. Ko dobi nakazilo na paypal ra?un mu spulijo skoraj 150 ?raznih provizij. Kretenizem.
Mo?no dvomim....paypal ima dokaj ?rno na belem napisane provizije:
mazdaman: se strinjam s tabo....sam sem tukaj zaposlen dobrih 5 let, pa ?e vedno ko kaj kupujem je prvo ebay (tud bolha ne ve?). Potem se pa tko ?ez ?as spomnim....khm...kaj pa ?e bi na salomon pogledal
Mokster mja jaz z radii in tvjem nimam 0, tko da to tezko recem
Je pa res, da so zetoni salomon kar pokopal. Ko sem sam prisel delat sem prvo zlobiral, da se zetoni odstranijo in to mi je tudi v pol leta uspelo. No in to je bila tudi ena mojih prvihnalog za sprogramirat.
Zdaj v kratkem pricakujem bazo z okoli 300.000 rezervnimi deli. Za to bom verjetno naredil prav poseben iskalnik. No mogoce bo to mazda?e kaj privabilo oz. Bodo to lazje komentirali kako izboljsat :-)
Da ne bom samo po tech forumih (precej specifi?na publika) spra?eval za nasvete, predloge, komentarje bom ?e tukaj naredil temo (upam da s tem ni kaj narobe).
Torej prenovili smo portal salomon.si in me zanima kako se vam zdi. Kaj popravt, kaj dodat, kaj je ok in kaj ni.
Sem hotel napisat v temo "S ?im se ukvarjate" pa se mi zdi, da bo bolj?e ?e odprem novo temo za to. No sam sem vodjo razvoja pri salomoncu (pa? kucanje kode, pisanje kakih sql queryev in podobne zadeve ).
+ ?e ima kdo (spletno) trgovino in bi rad imel oglase na salomoncu me lahko kontaktira za uvoz (XML), se bomo dobr zmenil
?e ima? v bli?ini nekoga, ki se spozna na te zadeve naj pride pogledat in naj on pokli?e T2
S takimi sem imel ?e opravka ko so takole nategovali strica ter sestri?no. Ne gre ker mate dinami?ni IP, resetirajte, ja veste stati?n IP je bla bla bla. Pridem k njim, pokli?em na T2 mi za?ne nekaj nabijat, pove? da nekako ve? kaj je router, kaj je IP in da se naj neha zaibavat.....odgovor "Evo gospod smo uredili, a vam dela?", "ja dela, hvala"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?tevilo cilindrov in ?t. ventilov
Povezava za deljenje
Deli na druge strani