Skoči na vsebino
najem sne?nih/motornih sani
Napisano

Jaz sem jih enkrat testiral neko be?tijo s 160KM. Odvlekel sem jih ravno na Roglo. Po dveh urah mi je crknil - prazen tank 60 l :)

Mor? met res hudo veselje, da da? tok cekinov. Pa tkole je, ?e ho?e? peljat kot se zagre, ti bo spod ?elade kapljalo tok se bo? namu?il. :)

Sunejo pa tko, da komaj gor ostane?. :):harhar:

Vodni skuter ponavad najame mojih 10 kolegov za cel vikend pol pa cena na enga ni tok velika.

Je pa tok mo?na ta zadeva da te po 15min roke bolijo. Za dva dni porabjo pa ?ez 200l bencina - grejo kar s kombijem pa 200l sod bencina not :D

Za te motorne sani je pa verjetno podobno.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No, pr nas ga ni glih tok, sam z mali traktor?kom ne morm ve? - je ?la cev za hidravli?ni volan :vskalo:

?e ne bo tole sne?enje nehal bo tebe tavelcga odkopat!

Objavljena slika

Objavljena slika

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e se spomnite sm neki cajta nazaj obnavlov zavorne ?eljusti (ker sm mel ene vi?ka).

No, en cilinder?ek je bil bl slab - ga je rja mal pojedla. No dons ko sm menu diske sm mogu dat staro ?eljust nazaj!!! :vskalo:

Objavljena slika

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

fizi?ni izgled ?e vedno - po lestvici od 1 do 10: 11. :rozico::wub:

njena energija, ki jo oddaja in pogled na ?ivljenje oz. svet okrog nje - od 1 do 10: NULA. :ne vem: :rolleyes:

:hohoho: Eno tako mislm da tud jst poznam

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

a ma kdo mogo?e kk?n program za rezanje muske ... rabim en del komada ven dobit :blush:

?e ma? Nero -ta za pe?t CD-je, je zraven tud Nero Wave Editor - s tem lohk to dela?.

Objavljena slika

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mazdo imam to?no 4 leta in sm naredu 90.000 km. :jupiii::bravo:

Edini problemi (poleg rje na plehu :D ) so razni kon?niki in zglobi, pa tud kolesne le?aje sm mogu vse menat.

Pa kaj ?mo, sej je ?e ve? kot petnajst let stara :)

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

nej gre u PM pa ta zavorna ?eljust pa bat, kon?n mi uspe spravit bat nazaj v svoj polo?aj in mi scefra dihtungo okrog njega :vskalo: a se da gumico posebi dobit, al morm celo ?eljust menjat?

Tle poglej

Pa ?e popust mate ?lani :)

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons sm se vozu z avtom ki ima motor s polovico prostornine mojega in konjev samo 1/3 mojega :hohoho:

Ampak se ?ist normalno pele! :D Edino ?e v ?tartu mor? vedet da ne sme? it nobenega prehitevat - ker pa? ne gre. :lol:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.