Povozil ma?ko na avtocesti pri 150 kmh.. Razen malo po?ene za??itne plastike na podvozju k sre?i ni? huj?ega.
ti a je biu v sredo sploh tak dan al kaj ?
zjutri k sm ?u na ?iht sm zbou pti?a ... ja prov ste prebral pti?a ... prleti mi direkt pred avto, v ?peglu sm pa sam ?e perje vidu k je po luft letu, pa neki ?rnga kl je na cesto padl
zve?er ko se vra?am iz ?ihta in popoldanskih opravkov k sm res komi ?aku da pridm dam, zbijem ma?ka, nevem kva je ?ulu tm sred ceste sam k sm ga lih porajtu sm biu ?e prebliz da bi lohk ustavu al pa saj ful zman?u na ?e ma?k mi je direkt na mojo stran sko?u ( pa res sm upu da bo sko?u v desno ) in tud cajt nism meu dost odvit tko da predvidevam da sm ga direkt pod kolo dobu
tko da v sredo je biu zgleda res nek killing spree za ?ivalce :/
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
evo 1 teden brez cigaretov in kajenja okol pa sploh nimam problema
sporo?i? naslednji teden
evo ti sporo?am da je tud drug teden brezproblema ?u mem ... sej mal zadi?i sam sm tolk trmast da ne popustim in ne nebom ve? ?ika pr?gov se mi pa vonj zmer bolj upera tko da bo zmer manj problema
Drga? pa se lahko tud pohvalm mal da sm z treningi ?e tolk napredovov da zjutri ko pridem na ?iht odlavfam od 2 do 3 kroge ( 4 - 6 km ), prot ve?eru pa ?e kak?no turo u?gem cca 4 do 6 km =) ob?asno se pa ?e spravm delat kk?ne vaje ( plank, sklece, trebu?njake, pa ?e 1 kup drugih k nevem kako se jim re?e )
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
dopoldne biu na predavanju Dejana Zavca, dobu avtogram pa ?e fotkal smo se lohk z njemu
popoldne mel motivacijsko usmejeno temo kar je blo set top k te kr nafila z energijo
meu bliznje sre?anje z nakar sm dobu samo veliko opozorilo ( morm za?vasat avspuh, pa nujno prednje gume zamenjat )
?e ma kdo zimske rabljene dimenzijo 185/65R14 se priporo?am pa ne preve? stare da ni trda ko kamn
pr?u domov ob 22:00 ?u ?e odlavfat 5 km in to 30 min, kar se mi zdi po vsem tem mojem bluzenju in ne ?portanju in zapu??enosti dolo?en ?as odli?en rezultat za ponovni zagon v ?portanje
TODAY WAS AWSOME DAY
Spet jaz nekoga i??em. O?itno mi je to pri?lo ?e v navado...
Torej: na pogonski agregat bi montiral eno hidravli?no ?rpalko. Enostavno bi eno od jermenic zamenjal z dvojno in tako dobil "odgon" za nov jermen in novo jermenico. Ki bi mi poganjala hidravli?no ?rpalko. Ker pa te ?rpalke ne bi ves ?as uporabljal, bi rad vmes montiral sklopko, da bi jermenico s ?rpalko povezal samo, kadar bi to potreboval. Pa sem vpra?al na Rosi-teh in pride taka sklopka 299?. Pri taki ceni se mi ne spla?a karkoli takega ?arati, ker za 360? dobim ?rpalko z bencinskim pogonskim agregatom. Pa preva?am ?e en motor s seboj, ki ga za?enem samo, kadar ga potrebujem.
Zato me zanima, ?e ima kdo kak?no cenej?o varianto podobne sklopke, da ne bom ves ?as jermen natikal in snemal... ?e pa ?e ni druge mo?nosti, pa vsaj kak?no pripravo za enostavnej?e natikanje in snemanje jermena...
?
a bi blo mo?no uporabt elektromagnetno sklopko pa magnet z klima kompresorja od avta ... nism se ?ist v temo poglobu sam tole mi je zdele prvo na pamet pr?lo
Tale vikend je biu pa res delc najbl top letos pa se prejsnih let tud
V soboto lepo na morje piknik vrjanta
V nedeljo pa testna voznja v novo mx5, men je fenomenalna za vozt pa tud za pogledat
Prvic sploh peljala roadsterja in ze tak nasmesek ... pa ko sva odhajala z rakitne je kr nazaj prot miati sla, ji je orng pod kozo zlezla, tko da plan za drugo leto definitivno nakup mx-5
nevem al nej probam zrihtat roverja al ga nej sam po delih naprej prodam, ker iz usakmo k govorim mi govorijo o nekih 100? + stro?kih za popravilo elektrike oz. ra?unalnika. Pa ?e gledam po avto.netu mal in sm ogledu eno 323Fko lepo, brez rje, narejen glavni servis pri 200.000 km, registrerana pa? zrihtana tko kot je treba me pa finance jebejo
Pogruntal da ni ne cinspula ne senzor na glavni gredi, varovalke in releji so dobri. Neki je pac na stromu oz na racunalniku ... v najbolsem primeru je lahko razkodiran kljuc ceprou mal dvomim ker se tud stevec za obrate ful cudn obnasa in kr obcasno skace neki po svoje.
Zacet morm gledat za kksnim drugim avtom, najrajs za kksno mazdico sam nevem kko bom to izvedu zarad financ :S
rover spet guznu ... upam da je spet sam u?igalna tuljava + kabli sej vem da si morm mazdo nabavt sam dokler ?asa sem brez ?ihta pa brez kakr?negakoli prihodka lahko pozabm ... hvala bogu mam tok dobrga tasta da mi je dons pomagu avto prerint do kolega k ma delavnico da ga bomo lohk tok zrihtal da bo spet laufu tko kt je treba
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ti a je biu v sredo sploh tak dan al kaj ?
zjutri k sm ?u na ?iht sm zbou pti?a ... ja prov ste prebral pti?a ... prleti mi direkt pred avto, v ?peglu sm pa sam ?e perje vidu k je po luft letu, pa neki ?rnga kl je na cesto padl
zve?er ko se vra?am iz ?ihta in popoldanskih opravkov k sm res komi ?aku da pridm dam, zbijem ma?ka, nevem kva je ?ulu tm sred ceste sam k sm ga lih porajtu sm biu ?e prebliz da bi lohk ustavu al pa saj ful zman?u na ?e ma?k mi je direkt na mojo stran sko?u ( pa res sm upu da bo sko?u v desno ) in tud cajt nism meu dost odvit tko da predvidevam da sm ga direkt pod kolo dobu
tko da v sredo je biu zgleda res nek killing spree za ?ivalce :/
Povezava za deljenje
Deli na druge strani