Glede na to, de burja pr ns jemle zalet za Vipausko dolino an Wajdušno an glede na to, de smo lih okna odprl, de se hiša mal prelufta, zna bit pr vs kr zanimivo. Si šu kj naokol se zabavat, k so se kšni Romuni kje valjali s kšnim autotrenom?
A veš, da si se mi toliko zasmilil, da sem ti odpustil vse, za kar sem pripravil lopato - celo tisti sneg, ki si ga takrat načaral... Skoraj bi lahko rekel, da so DARSovci še hujši udarec...
Veš, @Boss, na BTkji gredo kilometri tako hitro mimo, da preden ugotovim, je že čez... Na Mazdi 5 so šli še hitreje in preden sem pogruntal, se je zgodilo že, da je bilo tudi 999 mimo... Zdaj, ko imam FucksWagna, bo pa kmalu Jamralnik na 6969. Vsaj glede na je?anje...
Sicer nesem kemik, ampak, ja, kerozin je zelo hlapljiv in če ga odvržejo na večji višini, izhlapi, preden pride do tal. In preračunajo, kje ga morajo odvreči, ker je to odvisno od temperature zraka.
Ampak če bi vse to napisal, propade hec, tako da jaz tega ne bom napisal...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Potrebujem milijon evrov, samo da vidim, če res ni vse v denarju...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani