Jaz sem si pa ravno danes ogledoval eno e-kolo. Sem kar navdušen in bom najbrž res šel v nakup. Ima 125 ccm in 11 kW in baterijski zagon. Krasna zadeva, res nariše nasmeh na obrazu. Je pa res, kot je napisal predhodnik; danes zjutraj je bilo 11°C, zdaj jih je pa 26. Pa je težko skombinirat, kako se obleč...
Tudi sam občasno prakticiram. Pa je zoprno. Ker grem še v temu (tudi sedaj) je treba imeti lučko (na glavi) in zadaj. Pa je s tem nekaj dela. Pa zjutraj je hladno (najprej imam spust, pa vzpon, pa spet spust), in se moram kar dobro napravit. Pa se solzi iz oči, da nič ne vidiš 😂
Potem v službi kolo po stopnicah gor ... pa malo poovinkariti po hodniku, da ne zbijem vsega. Za domov pa - po možnosti kratke hlače, saj je zdele že vroče, pa še vzpona imam več, sicer res pridem popolnoma premočen domov. Vsa odvečna oblačila pa zasedejo čisto konkreten nahrbtniček. Aja, ker pa imam kakšen služben opravek (pošta, občina ...) preko dneva, zjutraj težko pridem v trenirki. Oziroma pridem in se preoblečem. Skratka - nekaj sitnosti je, ampak se ne damo.
Res pa mi veliko pomaga dejstvo, da imam e-MTB, sicer bi preveč švical.
Ja je kar zoprno vse to skombinirat. Pa otroci, vrtec, obveznosti, pa še kak šoping.... Ma glede oblačil meni pa ni problem. V rucah sem dal za se preobleč za pisarno/teren (hlače, majica,...) pa še ene kratke hlače in kratka švic majica za povratek. Štartal pa sem v dolgih pohodniških hlačah in dolgi švic majici. Pa obvezno še kak šampon in brisača za se v službi "malo" umiti, da nebi sodelavke kej njurile.... Ni to za prakticirat, ne.
Včeraj pa prvič v skoraj 25 letni službeni karieri sem šel na šiht z ⚡mtb-jkom. Ker ne maram asfalta je bla pot makadam in tudi singlca skozi gozd. Občutek pa kar izjemen.
Zgleda enostavno ma izvedba pa ne. Potrebno se zbuditi 15 min prej. Se zrihtati in najprej zbuditi in zrihtati enega 3.5letnika, potem še drugega (punčko), ki komplicira v pi*************.
Tako, da mi je na vse zgodaj vso moralo in živce porabila... Pa zbuditi še 8 letnika... Sledila je predaja v vrtec, priti domov in končno zajahati e-mtb. Potem pa sami užitki😁
Mislim, da so naredili veliko napako, da so te otroke pripeljali prav nasproti Počka. Tam je nonstop slišati streljanja, vojaška letala, bombandiranja.... Ni prava lokacija.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Španska letalonosilka
juan+carlos+1+ship - Google Suche
Povezava za deljenje
Deli na druge strani