Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je Freak napisal:

Vidim, da imajo Harrierja gor. Torej bo tudi zanimivo gledati, kako bo vzletel, ker bo sodeloval na vajah ta teden.

Danes imajo dan odprtih vrat v Cerkljah, sam mi je tale vreme mal načrte pokvaru :( 

Španska letalonosilka 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Matr me jebe sindrom teniškega komolca😬, čeprav ne igram tenisa😁.

Zgleda, da se mi je vnela mišica oz. kita.

Je imel že kdo ta problem?

Čim dvignem pol kila me že zapeče...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Jaz sem si pa ravno danes ogledoval eno e-kolo. Sem kar navdušen in bom najbrž res šel v nakup. Ima 125 ccm in 11 kW in baterijski zagon. Krasna zadeva, res nariše nasmeh na obrazu. Je pa res, kot je napisal predhodnik; danes zjutraj je bilo 11°C, zdaj jih je pa 26. Pa je težko skombinirat, kako se obleč...

Evo to bi blo zate. Bi bil pravi đek tam gor😁 

WWW.ELECTRIC-MOTION.FR

1st electric Trial & Trail bike Made in France

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja to pa ne bo šlo. Jaz sem si na ebike vgradil alarm. Je na daljinca in ko ga kdo premakne začne piskati sirena. Vseeno ne grem z njim v trgovino.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je kacnje napisal:

Tudi sam občasno prakticiram. Pa je zoprno. Ker grem še v temu (tudi sedaj) je treba imeti lučko (na glavi) in zadaj. Pa je s tem nekaj dela. Pa zjutraj je hladno (najprej imam spust, pa vzpon, pa spet spust), in se moram kar dobro napravit. Pa se solzi iz oči, da nič ne vidiš 😂
Potem v službi kolo po stopnicah gor ... pa malo poovinkariti po hodniku, da ne zbijem vsega. Za domov pa - po možnosti kratke hlače, saj je zdele že vroče, pa še vzpona imam več, sicer res pridem popolnoma premočen domov. Vsa odvečna oblačila pa zasedejo čisto konkreten nahrbtniček. Aja, ker pa imam kakšen služben opravek (pošta, občina ...) preko dneva, zjutraj težko pridem v trenirki. Oziroma pridem in se preoblečem. Skratka - nekaj sitnosti je, ampak se ne damo.
Res pa mi veliko pomaga dejstvo, da imam e-MTB, sicer bi preveč švical.

Ja je kar zoprno vse to skombinirat. Pa otroci, vrtec, obveznosti, pa še kak šoping.... Ma glede oblačil meni pa ni problem. V rucah sem dal za se preobleč za pisarno/teren (hlače, majica,...) pa še ene kratke hlače in kratka švic majica za povratek. Štartal pa sem v dolgih pohodniških hlačah in dolgi švic majici. Pa obvezno še kak šampon in brisača za se v službi "malo" umiti, da nebi sodelavke kej njurile....  Ni to za prakticirat, ne. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Včeraj pa prvič v skoraj 25 letni službeni karieri sem šel na šiht z mtb-jkom😁. Ker ne maram asfalta je bla pot makadam in tudi singlca skozi gozd. Občutek pa kar izjemen😆.

Zgleda enostavno ma izvedba pa ne. Potrebno se zbuditi 15 min prej. Se zrihtati in najprej zbuditi in zrihtati enega 3.5letnika, potem še drugega (punčko), ki komplicira v pi*************.

Tako, da mi je na vse zgodaj vso moralo in živce porabila... Pa zbuditi še 8 letnika... Sledila je predaja v vrtec, priti domov in končno zajahati e-mtb. Potem pa sami užitki😁 

V službo1.JPG

V službo2.JPG

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pred ženo sem en dan skrival ramo, da nebi imel še kako črnico🤫. Potem pa itak je vidla in je rekla: prav ti bodi😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

Da se pa s Krasa pelješ na Urgenco v Celje...

No, če bi prišel v Šempeter, bi se pa lahko "naključno srečala"...

In kaj si ušpičil?

Ah, tamali si je v termah Podcetrtek na otroškem tobogančku fanj presekal glavo.... 

V CE so ga lepo poštimali...

pred 2 urama je TiEn napisal:

Model pade s kolesom ga prefukava se kotali mu ni nič, men spodrsne v hribih se obesim na roko si natrgam kito u rami 🤦‍♂️🤣

Pa to ni še nič. Pa en borovc mi je bil napoti in sem ga z to ramo zajungal🤪😬🥴😵💫. Pa letel po strmini in pristal z čelado v tresi... 

Nimaš kaj, če je sreča je ok. Če ne pa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Na primorski AC je jombo plakat od JJ-ja, kjer zdaj piše: JJ Brez sperme 😆

Vmes so par črk z belo pofarbali😁😁😅🤣😂

Zanimivo, da je jombo nosilec kar na visokem. So potrebovali kar visoka lojtra alpa avtodvigalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV prispevek
Napisano

Jaz ti lahko pomagam. Pridem odklopit elektriko in stvar rešena. Sej ponavadi uni z hribov doma imajo el. agregate😁

Mislim, da rtvjvci dostopajo do baze podatkov distributerjev tako, da si kar sami pogledajo kdo ima štrom....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.