Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Sj ne vem ?e ne sodi bl v jamralnik, sam morm povedat da sm u?eri trpel k zmaj, kr sm mogu v ?ivo gledat miss universe pa se pol pogovarjat z njimi pa jih gledat pa slikat itd. sj vem da se vsm mo?kim na forumu prou smilm :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

FAT 32 ma omejitev na 4GB NTFS je nima (?e sem te prav razumel gre tudi za datoteke velike 300Mb kar bi moralo iti na oba formata), lahko je res problem v hubu spredaj in mu zmanjka mo?i ali pa v vsem ostalem kar je bilo na?teto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kada sam bio mali, majka mi je dala 20 dinara i poslala me u ducan.

Donio sam dva kruha, dvije litre mlijeka, paketic bombona, cokoladu,

deset jaja, 3 marga, 1 litru ruma i jos mi je ostalo za ringispil !

Danas to nije moguce, zbog onih ... glupih nadzornih kamera ! ! !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

:blush::blush::blush: se opra?i?ujem :D sam se mi ne da popravljat, itk se razume kaj je mi?ljeno.

Danes sm se v slu?bi do solz nasmejal pa ?eprav je blo dolg?as, ?e ima kdo preve? ?asa priporo?am fail blog in podobne strani :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

aja menjan je bil in amortizer in fedr:d sam se ne pozna, kr je skor iste vi?ine sam da so amortizerji dobri kar moji spredni niso blli, mogo?e se bo zadni mal poznal ko mi bo ratal zamenat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sprednji amortizerji so zamenjani avto ni prakti?no n? ni?ji (tut ni bil namen) je pa precej tr?i )zadnji zazdj ostajajo kr en vijak ni ?ou vn in bi ?ou vn v dveh kosih) se pa ?ut da je tr?i kt je bil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e besedica o tem kako se je kon?ala zgodba o ukradeni denarnici. Lopov je moji najdra?ji v BTC-ju denarnico sunil iz ruzaka, potem pa jo odvrgel v neki ?tacuni (v kateri moja ?e nikoli v ?ivljenju ni bila) en ?tuk vi?je. Zaposleni v tisti ?tacuni so denarnico na?li in poklicali na cifro s slu?benih vizitk v denarnici. Tako da, glavno da so dokumenti ostali, kartice je itak takoj preklicala, 45? pa je lopov stla?il v ?ep.

Reda radi sem vztrajal, da dogodek prijaviva policiji. Na policijski postaji sva izvedela, da ?e ho?eva podati prijavo, da morava po?akat 4 (?tiri) ure ?zmeden? . In sva se premislila. Tako da, zanimiv na?in kako izbolj?evat rezultate uradnih statistik o kriminaliteti.

V ?ivljenju sem pihal samo 1x (0,0 seveda), ko me naslednji? ustavi :policaj: in zahteva pihanje, mu bom rekel, da tisti trenutek ne ker nimam ?asa, ?ez 4 ure pa lahko. :hudicek:

Kamere v trgovini niso pokazale kdo bi lahko denarnico odvrgel? na?eloma je teh 45? dokaj mal denarja sam tole s polcaji je pa taka bedarija da joj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Janezek vpra?a svojo u?iteljico, ?e lahko govori z njo po ?olski uri. Ona

se strinja.

U?iteljica: In, Janezek, kaj mi ?eli? povedati?

Janezek: Mislim, da sem preve? pameten, da bi ostal v tem razredu, ker se

dolgo?asim.

?elim, da me daste direktno v gimnazijo.

U?iteljica obvesti o tem ravnatelja, ki vpra?a Janezka, ?e lahko naredi

test.

Janezek se strinja brez oklevanja in ravnatelj za?ne s vpra?anji:

Ravnatelj: No, Janezek, da vidimo... 13x4?

Janezek: 52!

Ravnatelj: In kvadratni koren iz 9 ?

Janezek: 3, gospod ravnatelj.

Ravnatelj: Glavno mesto JaponskeJanezek: Tokio.

Test traja ?e pol ure, Janezek pa ne naredi nobene napake. Na koncu je

ravnatelj

zadovoljen z rezultatom, u?iteljica pa vpra?a, ali mu lahko zdaj ona

postavi nekaj vpra?anj.

Oba se strinjata in u?iteljica za?ne spra?evati:

U?iteljica: Dobro, Janezek. Krava ima 4, jaz pa 2. Kaj je to?

Janezek: Noge, gospa u?iteljica.

U?iteljica: To?no. Kaj lahko najdemo v tvojih hla?ah, v mojih pa ne?

Ravnatelj je presene?en nad vpra?anjem...

Janezek: ?epe!

U?iteljica: Dobro, Janezek. Kje so ?enske najbolj kodraste ?

Ravnatelj se pripravlja, da pose?e z besedo med njiju,

a Janezek odgovori:V Afriki

U?iteljica: Kaj je mehko a na rokah ?enske postane trdo?

Ravnatelj zavije z o?mi, a Janezek spet odgovarja.

Janezek: Lak za nohte.

U?iteljica: Kaj imajo mo?ki in ?enske na sredini nog?

Janezek: Kolena!

U?iteljica: V redu. Kaj ima poro?ena ?enska ?ir?e kot neporo?ena?

Ravnatelj ne more verjeti svojim u?esom.

Janezek: Posteljo, gospa u?iteljica.

U?iteljica: Kateri del mojega telesa je najve?krat vla?en?

Janezek: Va? jezik!

U?iteljica: Katera beseda se za?ne s ?rko ''p'' in ozna?uje nekaj, kar se

pod mo?ko roko orosi, mo?ki pa ho?e ?e.

Janezek: Pivo

Ravnatelj je brez sape, ves moker od znoja, odlo?i se, da bo prekinil test

in vzklikne:

Ne bom te poslal v gimnazijo ampak direktno na fakulteto! Zame bi bila

vpra?anja prete?ka!

Nauk: Perverznost se pojavi z leti!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sicr bom objavil verjetno ?e kje ampak a pozna kdo koga ki bi mi iz gara?e spravu en razbit avto (hyundai coupe), na kerm sicr motor dela in to dobr, vse dela (lu?i ne ker jih ni) airbagi so not in to... zakaj pi?m sem ker ?tevilka ki sem jo dubil da nj bi se tip s tem okvarju se v resnic sploh ne in je samo serviser jst bi se pa zadeve bl k ne rd znebu, kr ga nimam ne ?asa ne placa za raztavt.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jo?a ja dans je velik deiblov na cesti.

jst sm vesel da se me glava dr?i kr sm tko raztresn da tut sme?n ni ve?

pomagu kolegu neka na avtu delat in se mi je odlomu zati? na uri tko da sm brez ro?ne ure po min 15 letih zdj sm duma in ne grem nikamor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Okej,kje lahk pogleda? na kompu,kaj se dogaja v ozadju, k n? tazga ne po?nem a je procesor vseeno na nekje 50% delovanja? Poj pa kr na1x normalno vse dela! So xp-ji na notebuku <_<:(

Probi it po tejle poti in poglej ?e ma? kje kej errorjev pa to: control panel,administrative tools,event viewer

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:angry2: proklete pi*** ********************

tko da mal grdo govrim. Tisti ki se spomnete, sm mel pred ?asom prometno nesre?o kjer sm mal koli?ke zbijou po LJ no dubu sm po?to kjer pi?e da je gmotne ?kode povzro?ene MOL za okoli 500? (pla?a zavarovalnica) moje vozilo je po?kodovano po hitri oceni za okoli 1500? (n? ne dobim da ne bo kdo mislu) izre?ena kazen je 460? in 6 kazenskih to?k. Pustmo da je v obsodbi par napak (registrska za 1 znak ni prava, pa po njihovo sm tre??u z ritjo ne z nosom, ?leprou je nos odprt k banana)..

jezn k zmaj :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

uvoz motorja iz us of a
Napisano

kko si upa? kr tko naro?t ma?ino od tam? mislm to ti oh res crap po?lejo, pa kak je po?tnina? mal razmi?lam da bi se ?ou ?paranje zbral ke? in dal k sebi notr VTi ma?ino (160 koni?ov), sam pr ns je ponudba zlo slaba.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.