Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Sam je pa legenda JJ.

Dobil je informacijo da so dolo?eni ljudje klicali ljudi ki so v zadnjih 20 letih dobili dr?avljanstvo in jih stra?ili da ?e ne volijo tapravih jih bojo JJ vrgel iz Slovenije.

LABI te je kdo klical :hudicek: . Da vidmo iz prve roke :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Huh a to je zdej ratala stalna praksa, ker sem sam v istem ?mornu le s to razliko, da je sodelavec ?el sam. :huh:

Zaradi likvidnostni te?av sem po nekih ?udnih dogovorih ?el na drugo firmo, kolega je ostal sam z novo pogodbi za isto pla?o z ve? dela. Moj ?morn je da ?e vedno pogodbeno delam za to firmo pol cajta in pol sam poslu?am preklinjanje starega kamerada. No bomo vidl kako bo zdaj ko bo obra?un ur in vseh stro?kov.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne vem al je za pohvalit al za pojamrat??

"napredoval" v slu?bi, dosti ve?ja pooblastila, pla?a ista...where is the catch? :vskalo::whatever:

A: preve? si priden

B:nekdo bo letu in bo? delal njegov job-za iste pare dokler ne najdejo zamenjave ob sv.Nikoli.

To drugo sodim po biv?em sodelavcu in meni :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Naj se dans za dobro RS zmenta taglavna dva z nedeljskih volitev, DOST zajebancije, gremo naprej!!! :jupiii::hudicek:

Pa misli? da bo pri?el na pogovor ?e niti ?estitat ni mogu pridet :blush: ? Druga? pa pri Zokiju bo te?ka s pogoji, tko kot je probal Virant..

Je pa lepo videt da nisi ve? tolk z "somi?ljeniki" :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mam doma enega takega. :(

Sama si se tola?la al ti je on pomagu ? :hudicek:

:rolleyes: Saj je napisala, da jo je potola?u...

Kar se pa ti?e levakov mamo eno v slu?bi, ki ji vse pojasni?, kima si pi?e, ko zazvoni telefon, ja to pa jaz nevem vam ne morem pomagat mobitel od kogarkoli tud privatnega ?e je treba pi?i. Ko je ura minuta do 16h vstane in gre nema tle trte mrte. ?ihta je konec adijo. O tem da nima najslab?e pla?e pa sploh ne bi......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz bi ?e.

Uglavnem, ?e bi Ivan ne blokiral reform, bi ne povzro?il padca vlade in bi bil l. 2012 zanesljivo novi mandatar. Basen o nadutosti je pou?na.

Danes sem sli?al ?e bolj?o. ?e Jan?a ne bi zru?u Zokija iz mercatorja, ta danes ne bi bil v politiki.

Ergo kdor drugemu jamo.....

Ta mi je najbolj?a dans :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma? pa na par izbranih ?olah v Ljubljani v 7 in 8 razredu verstvo in etiko kot izbirni predmet.

Sem PA SLI?U :vskalo: da je to hotu JJ narest za obvezen verouk pa s kri?i pa zastavo Vatikana bi mogu hodt na predavanja :harhar:

Mislm teb ?lovek nekaj argumentirano napi?e pa ?e kar nabija?. Lahko ti navedem na katero O? je hodila starej?a, sam je brez veze ker je Zoki ukazal da morjo to zakumflirat urnike ,pa ni dostopen spisek na netu.

Domnevam da otrok nima? ker jih tkole vle?e? not kjer jinm sploh ni mesto.

Bom zaklju?u debato v aktualni dogodkih s tabo in se strinjam da od sedaj naprej bo uradni jezik srbski, pridru?il se bomo srbiji izstopili bomo iz EU pla?ilno sredstvo bo dinar zoki je pa antikrist oz Đavo po novem.

MИP (prevedite si za trening) :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Symon ni ne pretiravam, sem sli?u, da od kar je bil Zoki LJ ?upan, so v LJ osnovnih ?olah kot izbirni jezik uvedli srbski jezik in je bil ?e napol obvezen, to pa za sabo potegne tud cirilico. Tako, da ima? slu?ajno otroke v ?ol, da lahk zanika?, kolkor ven ravn ne, al me misli? presenetit.

U are sick. No pa ?e bo? nehal nabijat nema toga na Ljubljana?koj ?koli. Edin ?e so ravn zdele uvedl,ko sem jaz starej?o prepisal v Medvode. Je pa v eni ljubljanski O? srb??ina kot izbirni jezik na voljo v 7 razredu(vsaj google pravi tako :blush: ), Sam spet: je izbirni in je kao napol obvezen. To je kot da jaz napi?em si normalen sam si skor psiho. Pa spet:To za sabo potegne cirilico. Ko se gre? ru??ino u?it to isto potegne za sabo, ko ?tudira? gr??ino ?al ne gre mimo alfe ane, da pismenk od Kitajcev in Japoncev niti ne omenjamo...

Mislim, so razlike med desnico in sredino (upam da smo ?e parkrat uspe?no zagovarjal da levice pravzaprav ni ve?) sam ko za?nete nebuloze prodajat. Svobodne volitve so cca 22 let. ?e dober da sploh Slovenija obstaja, ker razen 4 let JJ, prve vlade Demosa 3 leta in pol leta Bajuka je ves ?as kombinacija sredine in razli?nih strank. Pa je ?e vedno ve? ali manj OK.

Ampak ker je to ?e KRNEKI:

Ker JJ ni bil izvoljen, bo ljubljansko kotlino potopila divja voda, kuga bo pusto?ila, napovedan je pojav orkanov med ?marno goro in ?kofljico. Beware of signs...

Kako ?e prav Gargamel: ?e ?al vam bo :punk:

Tudi jaz sem v O? imel cirilico. pa sem kukrtolk ok izpadu. :closedeyes:

Ma ti si orng OK. ?e bi znal pismenke japanske bi nam lahk pa dele kar direkt z Japana naro?u, tko da ?e ma? preve? cajta en schnel kurs :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Daskan, pozabil si dodat, da je ?e pozitivna stran teh volitev izpad Zaresa in LDS-a iz parlamenta (pokojni dr. Drnov?ek se pomojem v grobu obra?a).

Evo tle je dobro razlo?eno, kaj je zjebal SDS - predvsem neudele?ba njihovih volilcev.

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042493040

in tako je v?eraj tiste 3,1% volilcev SDS ostalo doma, ker so si mislili v redu je, sej JJ bo tako zmagal, sej ne rabi mojega glasu, gremo raje s familijo na en sprehod v ?oping center, ko je tko lep vreme zunaj...

Sicer pa sej pravim, da vidmo zdej tega superdupermanagerja, kolk ga je v hla?ah, pa kaj bo naredu. Pa Pahor me tudi zanima, na soo?enjih je bil ko stekel pes, zdej se je pa nazaj v bedasto smehljajo?ega Pahor?ka spreminja...

leta nazaj so tud zgubil sam za ne vem kak procent jaooo

superdupermanagerja- To je pa prvi normalen od tebe, dej da vidmo kaj bo naredu pred pljuva?ko.

O steklih psih pa upam da ne sre?a? kdaj kakega....

O kulturni ne bomo ne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz bi prej reku da bo Zoki -sd-Virant bolj mo?na kot Desus.

?e zmer mi gre pa na k.... da je Zoki une konvertite sprejel + une brezposelne sporta?e. Teh res ne rabi ampak......

Va? pa je da ma JJ band Victory :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po moje si le prenizko v piramidi.......

:notworth:

Komej pre?vela job. Ob pol 4h zjutri me je kap, k se mi je pajac od sodelovca narisu na vrata in je bil tm k en duh. Pomojem ?e v lajfu nisem tok vpila. No sej ne da bi blo kej koristi v tega, ker minimalno en kilometer na okol ni ?ive du?e. ?e ma?ka dons ni blo na njegovem stalnem mestu.

A ma sploh smisel vpra?at kdaj si za?ela :blush: ? Nadure morjo bit pri tebi ubijalske :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hja, ker je tolk gonje proti NLB si ne upajo nobenga ? ve? pla?at pa ?etudi si ga prigaral. :(

Jebe je ker se cela slo javnost vtika v delovanje NLB. :huh:

?ist neupravi?ena je tale gonja proti NLB ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sej tebe ne ena?im z komunjari samo face ,ki so ponavadi "na levi" strani ?rte oblasti , mi niso v?e?ne.Pa tudi v vojski so se mi "levaki" aka oficirji zagamali do amena z njihovimi politi?kimi nastavami in bluzenjem o notranjem in zunanjem sovra?niku.

Pa? ta levi me niso do sedaj prepri?ali in amen.Vse preve? je fraz in nekega bluzenja in ni? konkretnega narejeno.Jaz sem za akcijo in to takoj,pa ?etudi v?asih vseka? mimo.Nisem pa niti za farje...

...v bistvu za nobenega,ker v politiki pa? ni po?tenih in delavnih ljudi.Odlo?am se,kateri bodo naredili manj ?kode v bodo?e in me majn ?ivcirali z neumnostmi. ;)

Ne vem kako lahko me?a? kvazi levi komunizem biv?e Juge in inoktrinacijo JLA o unutra?njem i vanjskom neprijatelju z levo usmeritvijo. Uni z levico niso mel dosti skupnega. Izjave da ?e voli? Pahorja nadaljuje? z komunjari so sme?ne. Tisto je bila iktatura ker je bilo my way or highway. Pol pa ?e nesre?ni poizkus kvazi samoupravljanja ki je bil vzet po modelu ?panske revolucije sam a je bil postavljen ravno kontra. Namesto da bi sponji sloj reno upravljal je samo potrjeval olo?itve o zgoraj.

Jaz ?e vedno trdim da levice v sloveniji ni: lahko gremo pa enkrat skup kaj pomeni levi?arstvo pa bomo hiter ugotovila so na?e kvazi leve stranke najbli?je kaki social emokrat?ni pomehku?eni verziji hkrati pa zelo odaljeni o socialne ideje levice.

Do?im je desnica precej jasno profilirana morala po mo?nosti kr??anska, razbremenitev delodajalcev na ra?un socialne neenakosti, olaj?anje davkov za visoke zaslu?kerazbremenitev obdav?enja dobi?ka(pa ne na ra?un da ga vidi delavec). Hkrati mi je sme?no ko pravi? da si proti farjem te?i? pa ravno v to smer.

To a je tastar bil pri partizanih lepo ka?e pravo smer, ja kar so pa kvazi komunjare naredile na koncu Partizanstva in ga uzurpirale v svojo korist pa je pa? zelo ?alostno in grdo in je tui pravilno da se pa? to dosledno lo?i torej da partizanstvo ni enako lpostvojnemu komunisti?nemu terorju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A mi zna en povedat kater bo kaj naredu za nas "navadne" ljudi in ne bo kradu in basal samo v svoj ?ep ?

Jaz ti znam povedat. Pred leti ko so sinikati organiziral ?trajk,mislim da je bilo enkrat novembra je JJ kot premier dejal naj raje ?trajkajo spomladi ker je takrat bolj toplo. Vii? kako skrbi za delavce, a se ne prehlaijoin hkrati za prora?un da ni preve? na bolni?kih. Se pravi skrbi za javni prora?un in hkrati za delodajalce.

?lovek primeren za vse sloje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma grozno je to, ker moti nenormalno.....enkrat se mi je to zgodilo ko sem ?el iz Rima (de?,sneg,megla) in cca. 600km ponoo? meglenkarjev,....oke sem imel kot zajc ko sem v LJ pri?el. Druga?e pa res ne ?tekam folka no, sploh v gu?vi da zadnje na?ge.

..sem pa opazil da trojka nima ne vem kolk mo?nih meglenk, so tudi bolj rumene kot bele, nekaterim res ubijajo tudi sprednje (pa imam original ?arnice ?e notri)

Ma sej zadnje meglenke so lahko ok sam ve?ina kretenov ne ve da jih je smotrno ugasnit ko se ti avto pribli?a. Takim pred tabo pomaga sam dolge in meglenke. Ene 30% jih pol celo ugasne. Te pa ?ist razumem men je popizditis za tem vozet. Najbolj? je takega prehitet ?e se da pol mu pa na?gat zadnje meglenke da vid kako to bode, pa po ajvarjevem nasvetu ?e prednje lu?ke parkrat oprat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.