Cel dan skoz okno spremljam lepo vreme, novice na Mazda forumu in razmi?ljam da jutri mi ne ostane drugega kot zdravnik. Verjetno sem med prvimi v familiji fasal neki resnega ?e letos...
kako lepo delo so imele, ?e hudega jim ni bilo. Sej zato sem hotu slike, za povezat kako ?ico pa ja ni problem. Lepo da si re?il, in da si spet na vro?em
haha, u?aljen?ki so se oglasili... pa ne da sem te prizadel. Si samo priznal da si jaj?kov navija?, jaz pa? zoklnov glih nisem tako, da me tole ?isto ni? ne prizadane. Aja pa ne rabi? me vikat sej smo enakopravni tlele gor za razliko od nekih drugih situacij, ki nam vsem glih niso v ponos.
hehe,
sej si z odgovorom na moj post opredelil VSI SO ENAKI,KRADEJO!
Jaz sem jo peljal pa v?eraj v ?empeter kot Slivka, je bila zeelloo umazana, ko sta jo prala z baromatom, se je eden od delavcev ?e enkrat odlo?il da jo po?prica po gumah in pragovih ter splakne, da ne bi bilo morebiti slu?ajno kakih prito?b Nisem pa koristil nobene klubske ugodnosti. Slivka: za katero opcijo pranja si se odlo?il, oz. kaka je najbolj smiselna? Tudi podvozje ali ne? Za pozimi ko je slano sklepam da ja, za zdaj pa?
Odlo?itev o prvaku MotoGP se je prenesla na zadnjo dirko, ampak dvomim, da MM93 ne bi uspelo, saj tudi ?e Lorenzo znova zmaga, pa je Marc le tretji, mu to ?e popolnoma zado??a.
tudi 4. je lahko pa zmaga za las. Strah imam edino da ne bo kakega padca...
Absolutno mora biti zadeva raz?i??ena a le preko sodi??, kjer naj se mu doka?e krivda in ?e je dejansko kriv (zame bo kriv ?e bo samo namignil, da se naj kaki dokazi izlo?ijo) naj se ga takoj strpa u ?uzo. Se pravi z istimi vatli kot Jan?o in nobenga jokcanja in kalimerovstva ter omalo?evanja sodi?? ipd sranja.
Klele je vsaj sre?a, da za Jankovi?em ne stojijo brezumni verniki in hvalabogu ne bomo gledali izpade jokanja in histerije pred sodi??em. ?e je kriv bo s svojo sramoto ostal sam in bo delal dru?bo drugim "junakom" na Dobu. Se bosta vsaj z Majerjem lahko pobotala ob igranju ?aha in predenju ?asa.
Ta Lokovec od Slivke je pa res...ufff, dolg, nikjer kaj ve? ozna?eno. Ne vem zakaj ne pi?e na glavni cesti npr. za srednji in gornji Lokovec hi?ne ?tevilke na za?etku poti. Danes bil v njegovih krajih, sem kar iskal hi?e, dobro da so bili dosegljivi na gsm, da sem pri?el do njih. Moram pa poudarit da so pa zelo dobrosr?ni, iz nobene hi?e nisem ?el ne la?en ne ?ejen, mmm sve?i sir
V?eraj pohod iz Trente na Prehodavce, preko lepega ?pi?ja, spust v dolino 7 jezer, povratek do Prehodavcev ter spet spust do Trente..izredni pogledi na vse smeri samo tudi noge so same skakale v avtu ?e nekaj ?asa
Samo rossi drugo so bile honde, tudi v intervjujih je marquez dejal da je dirkal z rezervo. Yamaha pa odkrito priznala, da ne vedo kako honda koraka stran ze od saschenringa.
Naj se dodam da se je Marc zagovoril na testu v Aragonu pred mesecem dni, kjer ze testirajo 2014 model, da je hitrejsi (in to so uporabili tudi sedaj)
Marquez je dirkal z rezervo do Bradla, je hotu re?t da ni imel sile za prehitet, za to je toliko ?asa vozil zadaj.
V Sascheringu je zmagal ker ni bilo obeh akterjev, verjemi da ne bi bilo tako ?e ne. V Assnu, kjer je dominiral Pedrosa, pa letos ni uspel iztisniti ve? kot 4. mesto, zato pravim da je tudi Yamaha naredila korak naprej.
Tole je pa zanimiva informacija, da je tako rekel Marquez, kar sem bral je rekel da mu je bolj v?e? leto?nji model. So uporabili dolo?ene komponente iz prototipa?
Marqueza ustavi samo se Marquez....yamaha pa zaostaja vedno bolj.
Komi cakam Suzuki
Yamaha ne zaostaja vedno bolj.. pa? dirkali??e je ustrezalo Hondi. Prej obratno, po testiranih v Barceloni je naredila velik korak naprej, je ?e sam Lorenzo priznal da ni pri?akoval zadnjih dveh njegovih zmag, na stezah ki so v prej?njih sezonah ustrezale Hondam.
http://www.rtvslo.si/okolje/trzaska-veletr...h-kmetov/312530 ...kon?no so se spravili to preverjati....sam sicer ta na?in poznam ?e ohoho let, ampak mi noben no?e verjet...raje prepla?ujejo kvazi zelenjavo, ki se prodaja kot bio super ultra doma?e ipd., a izvora dejansko ne more? preveriti. Zato pa je treba s svojo glavo razmi?ljat.
pravkar gledal posnetek oddaje. Upam da ne bo problema s tem da bodo tudi mene vrgli v isti ko?, ker imamo res dejansko doma ogromno ?e?enj, breskvi in marelic, katere se trudimo prodajat na tr?nici v lj in morem re?t, da nas je doma?ih kmetov kot na prstu ene roke, ostalo je uvoz. Ljudje jejo strup.
Ja klju?nico je polomil, sam baje bo itak ok do naslednje dirke.
upajmo da bo, ?eprav malo dvomim..tudi ?e bo, ne bo 100% pripravljen in ni pri?akovati vrhunskega rezultata. Ne navijam za njega, samo si ?elim da kdorkoli pride do naslova z borbo, ne da izkoristi po?kodbo drugega. Po drugi strani je imel Pedrosa veliko ve? smole kot kot Lorenzo s po?kodbami, lahko da bi imel ?e kak naslov v ?epu.
To je motor, oziroma kot sem bral v enem motomagazinu: terenski adrenalinski fitnes pripomo?ek
Honda CRF 250 4T, letnik glede na te plastike okoli 2010?
Kje se pa kaj vozi?? Po progah ali tudi po terenu?
Samo zdej je za ta hec kar malo prevro?e... saj dokler se pelje? je vse OK, ko se pa ustavi? in mora? premikat/prena?at motor, pol te pa orenk zakuha.
Je tapravi pripomo?ek ja, je treba kar migat..
Ta je letnik 2012, od 2010 pa je tak model, letnik 2014 bo spet nov na trgu.
Vozim se po stezah, imamo eno lokalno v Brdih, malo Italija, ?e ne, vsako toliko mi uspe priti na Brnik ali pa ?iri. Tudi tekmujem na pokalnem prvenstvu Slovenije, bolj za hobi seveda
Je vro?e ja, skoraj nemogo?e vozit k te kar prekuha. Zdaj je mrtvi del sezone, vsaj zame ker ni ?asa, edino tam po 19h bi se dalo naredit kak trening. Problem je bil letos predvsem v tem ker je bila pomlad de?evna, zdaj pa kar naenkrat vro?ee
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cel dan skoz okno spremljam lepo vreme, novice na Mazda forumu in razmi?ljam da jutri mi ne ostane drugega kot zdravnik. Verjetno sem med prvimi v familiji fasal neki resnega ?e letos...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani