Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

in kje bi dobil pilico? in situacija bi bila prav sme?na, v grmovju na pol presekana ?enska, en avto na strehi, kri vsepovsod, pa en dezorientiran kekec ki pili karoserijo. to je za v film.

A vle?enje tablic dol pa ni?

jures: pol pa tank odpret pa not ?ik vr?t :blush:

ne pi?e a je panda 2 al 1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Ajoj, kaj se dogaja po Totem koncu! :(

http://24ur.com/novice/crna-kronika/po-nes...n-pobegnil.html

lih videl.

sploh nevem kje naj za?nem

a) ?t. karoserije

B) 45m se je ?e vozu po travi... zaka se mi zdi da ni bremzu sploh?

c) gre v zdravstveni dom?!

:vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

U pizdo mater, grem stavit da mu je fotr brat od mame. nevem od kje bi lahko tak debil nastal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To ti je najbolj?a za??ita pred virusi - ?e nima? filetov gor na?eloma tud virusa ni tko, da bodi hvale?en za tak ukrep :harhar:

Sam sem sicer velik Mac hater ampak moram re?i, da Parallelsi ali pa VMware delujejo ?ist OK tako, da nima? panike, ?e kak SW ni napisan za Maca. Va?n, da je uporabnik pred nakupom seznanjen s tem, da bo verjetno moral imet ?e to gor, rata Mac ?ist splo?no uporabna ma?ina za poslovno rabo.

Pretty much. Trem ljudem sm do zdj in?taliral bootcamp in virtualca, ?ez 3mesecev sem vedno brisal bootcamp particijo ker virtualc za povpre?ne potrebe laufa tut na C2D ma?ini b.p.

Js mam bootcamp sam za igrce. :D

Kar se virusov ti?e sm moral do zdj enga pozdravit, ampak pri vseh gre za user mistake, pa admin geslo mor? dat. Razen pri tazadnem ni treba, ampak mor? bit tok zabit da in?talira? Adobe Flash iz kr enga sourca ki se ti je sam downloadal. <_<

@gorjup: nevem, js nism mel te?av :ne vem: Sicer mi je lion tako/tako, na studijski ki?ti mam ?e vedno Snow Leoparda.

Aja ?e smo ?e pri jamranju,

moja vikend epizoda vro?ine se bo jutri kon?ala s tedenskim zdravljenjem s primotrenom. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

V eni temi se govori, da je bojda en admin ful VW TDI fan, tko da ne bit preve? glasni.

Mel sem ?e jest tut ful gorke debate o avtih, pa sem zaenkrat ?e zmer mel ve? ali manj prav. Res pa da se je name spravil en z Lancio, dva z Renaultom pa en s Fordom. Tko da ni bla kaka huda konkurenca.

To mislis vrjetn ajvarja? :D

Sj prot dCi je TDI smetana s cesnjo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:hohoho:

na na?em neuni?ljivem VWju je ?el diferencial pri 60k km. :bravo: na 1.4 motorju.

na ?vedu je ?la jermenica, 35k km.

sicer niso bli doma nikol obremenjeni, kar pomnem smo mel francoze, nemce, ?e kakega japonca vmes.

sm js ?e najbolj, ker gledam samo đepenizerje. :P

Polo je KANTA. 323F je v razredu golfa, podvozje ma pa isto kot xedos ki je v razredu passata... ?e gre? iz Fke na polota je kot bi ?el iz polota na kolo. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz sem s pretiranim poveli?evanjem ali pljuvanjem katerekoli znamke zaklju?il ker je otro?arija. Ko si mali se hvali?, da ima? bolj?i bicikl, ko odraste? je pa tvoj avto najbolj?i. Abej?nobej?... Brezveze. ?e je kdo za konstruktivno debato lahko re?em kaj o plusih in minusih vsake znamke (ker ima vsak pluse in minuse), da bi se pa s kakim fanatikem kregal se mi pa ne da.

To zato k mas renoja ko ves da je se vecja kanta kot svabi :P

Salo na stran: z izjemo od RS izpeljank ne bi mel nobenga francuza. Ne najdem plusov. Razn mogoc da ti ga ni skoda :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja? sj kul.

pravo je tako kot je, pravi?...

To da je dr?avo sodstvo in pravo ?e zdavnej povozil tehni?ni razvoj je pa itak blo jasno ?e pred 10 leti.

?e kameleon se zna prilagodit. Kip se pa ne prestavi. Sam kip ma pa? pesek v glavi :whatever:

Ko bi le bil svet ?rnobel...

Mislim! Pa kako spremembo bi ti mel? Sej noben NO?E SPREMEMBE. Sej se bojite spremembe bolj kot hudi? kri?a!

Na bruhanje mi gre ta sprevr?enost zahodnja?ke civilizacije kjer je 3/4 sistemov postavljenih zato da so namenjeni samim sebi. Koga BRIGA kaj se kdo na faksu u?i? Vse ljudi ki vpra?am so POZABILI. Znajo to kar delajo zadnjih 15 let. Nau?ili so se od ljudi ki so jih vpeljevali ko so se zaposlili. AMPAK ko je treba potegnejo vn velike pi?tole in za?nejo strelat s "?tudijskimi izpiti" in bla bla bla. Bla. A si ?ou po u?benik zdj da mi bo? "Pokazal". sj ni panike. Bom ?ou na FVV po u?benike pa se lahko greva "wiki wars".

dru?boslovje je fikcija. bolj leposlovje kot karkoli drugega. sem bil eno leto na naravoslovnem faksu - to je faks. dru?boslovni faksi so pa ena velika ?ALA v primerjavi s tistimi... Pa nisem naravoslovc - na svojo veliko ?alost...

In to?no to so odgovori na konkretna prcanja:

"ne da se, je napisano tam pa tam pa tam da se to tako ne da delat". Ker pi?e na kosu papirji?

Matr more bit to en magi?n papir. Ker to je VSEEEE tako zakomplicirano.

To ni zakomplicirano. Zakompliciran je motor na notranje izgorevanje. Pravo je preprosto. Zakomplicirali so ga ljudje zato da majo kej za delat. konkretne vrednosti pa nima. Jutri se bo sesul sistem. S pravom si bom brisal rit medtem ko bom vozil avtomobil na notranje izgorevanje ?ez mejo v meksiko.

Pa ajde, ?e si me ?e glih za?tartal fajn:

A je protiustavno ?e da? na referendum vpra?anje "Ali ste za zmanj?anje kazni za prometne prekr?ke?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bravo teoretik. :whatever:

Jebiga, dr?ava pa? rabi institucije ki producirajo drone za vzdr?evanje lastnega sistema.. Malo ve?ja iluzija svobode, ampak ko se dovolj mo?no zaleti? v rob kletke dobi? kar ti gre.

Kdo bo pa verjel v sistem, ?e ne oseba ki se je ?olala da mu slu?i?

Sicer pa so take defenzivne prehitre obsodbe zelo jasen indikator... Seveda si me moral postaviti na moje mesto ter se pasivno postaviti nad, ampak ti nisi tu EGO, ti si pravi?nik!

U?beni?ki primer.

read em and weep...

?e ti ni potegnilo da je vseeno kak sistem je potem ti nih?e ve? ne more pomagat.

Po drugi strani je pa demokracija ultimativni mehanizem kako naredit pizdarijo in ?e vedno lahk nakoncu prbije? "ljudstvo si je samo sodbo pisalo, saj so oni izvolili"

Pribli?no tako kot utlimativna odre?itev z jezusovim kri?anjem za vse grehe.

Kdo je pa napisal "sistem" in "pravo"? VELIKI BOG? ?e je o?itno da z zlorabami obstoje?ega sistema tonemo v vedno ve?je in ve?je dolgove je jasno da je treba sistem prilagoditi potrebam. Ampak to vam teoretikom pa? ni jasno. Dr?i? se tega kar si se na faksu nau?il kot pijanc plota. "Tako je in pika." Ma ja, ?koda da ne ?ivimo ve? v jamah. Ker tako je bilo, in pika. Lahko ti povem da si se u?il stvari ki so jih ustanovili isti dripci ki zdaj vodijo dr?avo, in da bi to lahko enaki dripci spreminjali.

?e sre?a da mamo ustavno sodi??e da vsaj za bedarije tipa "referendum proti dru?inskemu zakoniku" ne bomo zapravljali denarja...

Fak ej. Dvomi ?lovek. Podvomi enkrat v sistem. Slepoverje je isti fenomen, ne glede na to a se gre za cerkvene knjige al pa pravni pouk...

Dvom ?ene naprej razvoj. Slepoverje ga ubija...

Pa ?e sm se kej nau?il na faksu je da so nekateri profesorji zabiti do zemlje in da ne vem kaj delajo na svojih pozicijah. Ampak nau?il sm se tud da ve?ina ne podvomi v prav nekoga ki je hierarhi?no nad njim. sej, kriti?nega razmi?ljanja se nismo u?ili nikjer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Heh Boss, bolj tu izstopa dejstvo, da ti apriori zagovarja? levake in vsa njihova dejanja, pri ne-levih pa tvoj apriori objektivni pogled pade - glede na to, da se ima? za nekega objektivne?a. In to je zelo podobno temu, kar o?ita? in pripisuje? meni. Najbolj na?itan lai?ni strokovnjak, ki pa s pravimi strokovnjaki nima nobene veze :hohoho:

Ploki, lahko se sam pozanima?, glede ?esa vse imajo referendume v tujini.

Kak?na pravica odlo?anja ljudstva pa je to, da se re?e, to se lahko presoja na referendumu, to pa ne??! ?e celo za ustavne zadeve se lahko uvede referendum.

sicer pa vrste referendumov: http://www.rtvslo.si/strani/vrste-referendumov/372

Pri nas se ta zadeva tako ali tako zlorablja za metanje polen pod noge oziroma je posledica non?alantnosti in neupo?tevanja predlogov opozicije s strani koalicije (pa je ?isto vseno, katera struja je tisti ?as na poziciji).

?vica, Portgulska in Nizozemska imata legalizirano marihuano. Brez dvoma ?vica in nizozemska iz povsem drugih vzgibov. Naprimer. Na kitajskem pobijajo vsakega ki je proti re?imu, in obdav?ijo vsakega z ve? kot enim otrokom.

Poneumljeno: A ?e bo tujina sko?la iz neboti?nika bo? ti tut? Mogo? ma tujina dnar da si to privo??i - mi ga nimamo.

Refendum RTV? Iz koga se nor?uje, kdo se nor?uje?!

Kak?na pravica? Nikakr?na, ampak edina po principu katere lahko sistem deluje. Ti razlo?im na hiter:

Primer pridobivanja glasov:

scenarij a: ni va?no. tipi?en volivc recimo.

Scenarij b:

?upnik: NSi!

10 tetk: OK

demokracija deluje 100% samo v primeru ?e politiki in mediji podajajo informacije korektno, ?e jih ne se PODRE. In ?e vedno ve? ZAPRAVLJAMO, je pa? treba pobrat VEDNO VE? DAVKOV. Matematika.

Vodenje dr?ave je ?ISTA MATEMATIKA IN NITI PRIBLI?NO POLITIKA.

KER PA NISO VSI LJUDJE DOKTORJI MATEMATIKE, TEGA PREPROSTO NE RAZUMEJO. IN ?E NE?ESA NE RAZUME? NISI PRISTOJEN O TEM ODLO?AT

Ampak "Praskanje tam kjer ne skrbi" je o?itno hobi slovencev. Dru?inski zakonik je jasen indikator tega. ?e se sprejme zakon ki se te ne dotakne na NOBENEM nivoju ti mu pa kontrira? iz nekih principov pomeni da:

a) ma? preve? ?asa (pejt delat.)

B) si sociopat (so za to pristojne institucije.)

Druga?e pa "be my guest", si lahko naslednji? sam opravi? kardiolo?ko operacijo, k peku pa pojdi po nasvete za sestavljanje prostorskega na?rta.

Ali druga?e povedano: Referendumi naredijo formalno dr?avo dr?avo butalcev, ker je ve?inski glas butalski. Jebiga. Vsi ne letijo na luno. Pa vsi niso konstruktorji avtomobilov. Pa vsi niso matematiki ki bi JIM BILO JASNO KAKO SE RA?UNAJO DR?AVNE FINANCE. As simple as that.

AMPAK, POUDARJAM, NIKJER nisem napisal da menim da so NA?I politiki matematiki ki jim je to jasno. Mogo?e dva od 90ih. MOGO?E.

Sem napisal ?e 10x pa ?e 10x bom. Politika je peskovnik nesposobnih. FDV bi blo treba zapret, zgodovina je zadost da se nau?i? napak preteklosti. Ostalo je pa nepotrebna birokracija za umetno ustvarjanje delovnih mest in formalno obra?anje denarja. Nepotrebno zakompliciran sistem zavoljo sistema samega. Neki takega kot postmoderna umetnost :P

Zagovarjam svobodno izbiro, ki pa mora biti v meri ?lovekovih zmo?nosti in NE SME POSEGAT V PRAVICE OBSTOJA DRUGEGA!

?e ti pa vse skupi strnem v poneumljeno verzijo tega:

Folk je prebutast da bi vedel kaj ho?e. Demokracija je mehanizem ki dopu??a da tisti malo pametnej?i izkori??ajo neumne za uveljavljanje svoje lastne volje. Ker druga?e bi politi?ni program bil FINAN?NI NA?RT. Ampak finan?nega na?rta ne razume vsak s kon?ano osnovno ?olo. Prazne floskule razume ?e moj pes. Zato nikoli ne bo izvoljen matematik ki bi znal izra?unat optimalni budget, ampak bo izvoljen butalc. ker volijo butalci, nekoga ki jim je blizu. jebiga. ?e deluje gaussova krivulja izvoljeni pa? ne more izstopat. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vnet mehur apparently. glede na to da sm mel 12mesecev nazaj isto sranje (takrat na antibiotiki, zdj ?e vztrajam brez) mi smrdi po kroni?nem vnetju :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V skandinaviji so referendumi nekaj ?isto vsakdanjega in tudi volilna udele?ba je visoka, tu je mi?ljeno podobna volilni udele?bi na volitvah. To je dobesedno uveljavljanje demokracije oziroma mnenja ve?ine in tega se tam ljudje zavedajo in to tudi tako jemljejo.

Pri nas se pa razni objektivne?i tipa Boss prito?ujejo, ko referendum spro?i opozicija, v kateri je JJ, seveda pa ko je JJ na oblasti, pa so referendumi zdravi in potrebni. Bah...

Mor? vedet tudi da nekatere stvari so za referendum in nekatere ne.

To kako se narod otepa pokojninske reforme ka?e na to kako je narod neumen. DEMOGRAFSKA SLIKA je neki kar s politiko nima veze.

Sej ni panike, ne bo pokojninske reforme, lahko z injekcijo omejimi ?ivljensko dobo na 70let :hudicek:

To da so ?le pa pokrajine na referendum je pa pribli?no tako neumno kot sam predlog zakona.

tut ?e je nevem kdo ukradel cel miljon evrov, je minus zaradi socialnih transferjev 300mio ve?ji kot je bil

po drugi strani povpre?na ?ivljenska doba okrog 75let:

http://www.rtvslo.si/slovenija/zivljenjska...se-daljsa/91576

povpre?na starost pri upokojitvi re?mo 58.5 let:

http://www.stat.si/novica_prikazi.aspx?id=2671

?e vzame? da se povpre?je zaposli pri recimo 22ih (nekateri kasneje nekateri prej)

dela?: 36 let

si upokojen: 27let

Sam ra?unaj kak davek bi si moral odvajat od pla?e (brez zdravstvenih prispevkov) da bi lahko imel dobro penzijo do konca ?ivljenja.

zAto pa pravim, pokojnine in socialni transferji so MATEMATIKA in NE POLITIKA.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ubistvu ta trend referendumov se je za?el v jan?evem mandatu. jih je bilo pribli?no enako kot v pahorjevem. skupek teh dveh mandatov pa prese?e ?tevilo vseh referendumov do tedaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zbolel sm k zmaj, danes obratujem na relaciji postlja - wc - postlja! <_<

Ti tut?!

jst sm se ob 4ih zbudu ponoc pa se zacel trest kot dildo, cez 2 uri se pa zbudim pa mam 38vrocino :vskalo:

vceri pa se cist normaln.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja, itak! Se popolnoma strinjam. zato pa ma samo ?e 4% podpore.

Dober mandatar mora imeti pa tudi dobre ideje in podpirati prave predloge, tudi ?e to pomeni da gre preko svojih osebnih prepri?anj. Tu pa nevem zakaj tud jan?a nima samo 4% podpore. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

po tej logiki je pahor pogorel, je ?e 4% velik da ima... kdo pameten bi ga ?e enkrat volil? klonil je vsem okrog sebe, spodletele so mu vse reforme - ni va?no kdo je bil kriv, ni jih uspel speljat, ni se uspel izognit polenom... Kakorkoli je ?e dobro mislil, njegov mandat NI bil uspe?en. zakaj bi bil ?e enkrat izvoljen?

Jan?ev mandat po drugi strani je bil podoben polom, pa je sfalilo za par % da bi spet pri?el na oblast.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.