recimo mini je imel michelin alpin gume (hitrost T, torej do 190km/h), mini po tehnicnih podatkih gre cez 200...v nemciji je cist legalno peljat 200 na avtocesti...torej, lahko bi prislo do eksplozije gume in bi bil rentacar kriv
hehe sej se hecam
pa se vsaka guma ima hitrostno rezervo
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Mah, tud mediji ponavad zbu?ajo 3/4 stvari ve? od resnice, pol se pa usi ljudeki avtomatski opredelijo na ?igavi strani so, in lah gremo lepo nazaj v vojno usi med sabo pa da pol vidmo kok smo res inteligenti. Prvi krivc za uso nesnago na svetu so mediji, oni manipulerajo z ljudmi in jih vodijo do ?iv?nosti, rasizma in ?elje po krvi. Je pa carski un komentar z vinjeto
POZOR!
Z bejbo nama je ?lo ful dobr, res sva se totalno ?tekala in sm mel filing da bol? med nama ne more bit. Nakar je nanesl na pogovor, de ona ne more bit ve? z mano in da rab mal cajta zase. Nkol si nism mislu da me bo tolk zlomil. Skupi sva bla pa zdej 4 leta in se po?utm ?ist zgublenga. Najhu?j je pa to da se je poslovila od mene z besedami rada te mam. fakin ?it kk nej kr naekrat prenesem tako spremembo?
Sm mogu nekam napisat to, ker se res po?utm kot zadn drek na svetu.
Stari, ne ?en si preve? k srcu, sam mam tud ve? k 5 let za pozabt, pa ?e nism vrgu pu?ke v kuruzo. Vrjam men, ?e prosila te bo za usmiljenje, ti se dele posvet kolegom in stvarem k te veselijo, pol se pa stvari za?nejo same rihtat. Dr?im pesti da ti nau preve? hudo med samim prebolevanjem
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, va?n da si ugotovu da so tud druge ?ukca bejbe na svetu in da si prodau mazdo
Kdaj bo pa novi voz predstavljen? Mi ferbc
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani