Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 19 urami je Boss napisal:

Ja sej naši sončki in rožice itak nočejo delat pol pa najemajo vse kar pride naokoli sam da hoče vsaj približno delat. Slovensko znajo sam še starejše prodajalke in prodajalci, ki so največkrat tik pred penzijo.

Ja, kosovar, albanc in ostali ti bodo raje prijeli za delo, kot naši. Je boljš na socialni viset. Naši vladniki bi pa najraje še povečal razne take transferje socialne. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Kaj se to dogaja s partisom? A to že dolgo traja? Sem že pozabil, a se mi samo zdi, da je nekdo tle gor omenil, da ne dela.

Screenshot 2023-04-04 at 18.51.13.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 31 minutami je Bini napisal:

Ko hudič v sili muhe žre, bo nekako za zdržat🤪🥴🙃😉

IMG_20230401_195015.jpg

Lejga Bini, ne se hecat, piješ najboljšo znamko 😊😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Samo, resnici na ljubo te prav voda odžeja za prav, ko si žejen. Če spiješ par piv, si potem samo še bolj "žejen". 🤗

Pa sit defenitivno 😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
dne 24. 3. 2023 ob 11:42 je x-layer napisal:

Verjetno kakšna 0 preveč...

WWW.AVTO.NET

Mazda MX-5 1.8i Challenge, letnik:2008,115000 EUR :: www.Avto.net ::

Je popravu mojster na 11,5k eur

dne 24. 3. 2023 ob 13:26 je Alex napisal:

V "nartalepše mesto na svetu, nje," grem nerad. Le, ko je res nujno. 😉In to je štirikrat na leto, mogoče. 😊

Sej, zato pa vsi vzel ročni menjalnik, če bi se vsakodnevno vozil v LJ, pa pol cijazil v gužvi pa 1.,2. prestava, pa spet prva, druga itd... bi hitro razmislil o AT, kjer lagano gas + premza 😊👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Bolj ko berem tale forum, bolj ugotavljam, da se moram pohvalit, ker vozim staro Mazdo 5 dizel s več kot 352000 km. Zakaj? Zato:

- povprečna poraba, od kar jo imamo do sedaj je 6,3 litra nafte na 100 km - kljub vleki počitniške prikolice in življenju v hribih

- volanski obroč je še tovarniški in se ne lušči

- prestavna ročica je še tovarniška in se ne lušči

- električno zapiranje zunanjih ogledal je še tovarniško in deluje ne glede na vreme in ne glede na pranje

- sedeži so še tovarniški in se na njih ne pozna 'vdrtina' od denarnice

- pravzaprav je skoraj cel avto še vedno tak, kot so ga sestavili v tovarni (z izjemo sprednjih zavornih diskov, končnikov volana in sprednje leve nihajne roke) kljub vsej kilometrini

- avto nikoli ni bil deležen poliranja, keramične zaščite in podobnih tretmajev - in vendar lak še ni padel dol z avta, še več, ko je opran, je še vedno lep

Bolj ko premišljujem, bolj se mi zdi, da bom naredil napako, če ga bom prodal...

Pol praviš, kot nov 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)
pred 3 urami je Z M A J napisal:

Nenadoma, na AC, v bližini Domžal, poči k Marijamadona ter vidim fejst luknjo v vetrobranskem steklu. Ni mi všeč. :)

IMG_20230323_164520.jpg

IMG_20230323_164553.jpg

IMG_20230323_164605.jpg

Carglass ti bo zrihtal. Tko kot je že @Boss omenil, čimprej to zrihtaj.

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 6 minutami je Nejc1986 napisal:

Ful je odvisno od mešanice in pa res od samega motorja. 1,6 16v od Citroena so res bulletproof kar se tega tiče.

A je ventile požrlo na mazdi?

Ja, sicer sem ga jaz prodal kolegu v dobrem stanju, potem pa ni glih lepo skrbu zanj in je kmalu vse šlo v maloro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je Nejc1986 napisal:

Pohvalim xsaro. Naredila TP brez težav. 14let, malo pod 200t km, od tega 140t km na plin. Baje so citroeni šlampasti in baje jih LPG uniči....

Je mojo bivšo 6-ko plin prej uničil, kot tvojga citroena 🙂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 17 urami je mazdaman napisal:

Zgleda da se stari vsake toliko vrnejo zadnje čase . Zdaj čakamo samo še da Jure pa Ajvar pogledata.

Sam res, kje pa je Ajvar kej? A še ima svoj, kako ga je že imenoval, puhavnik al kaj že? 🙂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 41 minutami je Bini napisal:

Wikend coffé..... 😉

IMG_20230319_140142.jpg

A je kej drugačna od tiste k jo piješ med tednom? 😛 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.