Najbolj?e, da kar mojster za pregon mravelj napi?e kako in kaj oz. meni je kar poslal preparat po Mazda-po?ti.
Ja to se poseben preparat v extratu za mravlje...uporabljam ga v slu?bi..ko pridejo mojstri iz DERATIZACIJE,mi dajo ka?e liter..pol jaz naprej...deluje super,,lp
Lp..danes sem naredil prvi servis na mazdi CX5.morem pohvalit mazda servis Avto plus koper.cena servisa je bla solidna 160 ? ..za vse .seveda koristil tudi Mazda klub popust,,,zdaj pa zoom zoom lp
Dans ugotovu, da je pa ob?asno fajn imet mal bolj zmogljiv in ve? kot le 4-valjni motor, da te ne more glih vsako zakompleksano tele in njegov KUR?EV Passat 2.0 TDI spravit do prometne nesre?e. (?e morda kdo ?e ne ve, da ko te nekdo prehiteva, takrat ni tapravi cajt, da pohodi? do konca svojo ki?to, zlasti ?e nisi na avtocesti). Ja?
No razen tega je bilo pa vse super.
Ej...Zmaj...samo si ga pa Zjeba....Passata...he he....
Ej....lp samo meni ni jastno ZAKAj..so to skrivali in komaj po par dneh to objavili tako so rekli na rtv slo,poro?ila ...to je ?udno VSE skupaj,,,,,pa lp
Prepre?iti tole bo bilo no-go. Razen ?e ustavi? promet. Lahko bi omilili, ampak zato bi bilo potrebno biti aktiven na obeh straneh. Na Darsu in na vozni?ki strani.
V?asih pridejo tudi razmere, za katere re?emo vi?ja sila. Jbg, tale je ena izmed njih.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ej...se strinjam ...to je bila RES vremenska vi?ja sila...lp
Dans podmladek med vo?njo, ko je neki cd nagajal med predvajanjem in se ?verca razjezi; "Joooj, kaj je to, najprej televizija crkne in zdaj ?e glasba nagaja" pa ji re?em; "Po?aki, da ?e avto crkne in bova ?la pe? naprej" in mi odvrne; "Ati, a ni temu avtu ime Mazda, ki si reku, da se nikoli ne pokvari?" (sem se lahko le nasmejal in bil modro tiho, ker otrok ?e ve kako je s plehnatimi zadevami, hehe).
Ej...zmaj prau..Pegula,se bo ?e porihtalo ...lp:-):-):-):-)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moram pohvalit,?lana M.foruma,@ Robertos664,za uspe?no namestitev Navigacije,v Mazdo cx5..deluje super,odli?no,hvala .....lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani