Skoči na vsebino
Stru?no pitanje...
Napisano

?zmeden??zmeden?

kolega mi je poslal en program?i?... sam nwm al je bilo to ali pa samo dejstvo da sem na wi-fi izklju?il firewall pa na routerju dodal izjeme...

zdele testiral 5ms ping...

Ping ?e manj... Manj pa ne gre ;)

Objavljena slika

Objavljena slika

stabilen Ping... Ono je vse izklopljeno pa ga zgleda ?e zazanat ne more...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stru?no pitanje...
Napisano

zdej sm neki zrihtal da je padel na 4ms... nek program pa zvezano je tko da gre optika v router, iz routerja UTP kabel v wifi...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stru?no pitanje...
Napisano

Zanima me kaj lahko naredim ko mi predn sploh karkoli odpre melje melje melje 5-10s pol ?ele ofne... Okeii to ni dost podatkov... Linija je 20/20, imam wi-fi, in imam zelooooo velik pink... 54ms... Kar se pa naprev ti?e... Imamo siolov router ki pretvori optiko v kabl... Pol je bil e ?as v router vklju?en USB za wi-fi ki pa je za?el ?trajkat in smo dokupl pa? wi-fi postajo... Zdej se pa men zdi da ga trije po?arni zidi toklk zabremzajo za mu ni? ni jasn... Router ma svojga, wi-fi router ma svojga pa ?e komp ma svojga...

Any ideas..?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jamram da me je viroza pofurala.... Pa sm se glih od vceri hoto pohvalit s stanjem na stevcu... 12.345km v Getzu, mazda je mela pa 44.444 zdele enkrat... Jz mam pa ze 18.5 ur lezanja v postelji :(

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

sedaj ko gledam kak?no podporo ima android sistem v prmerjavi z pla?ljivim applom... hmm... priklopim na wifi in vle?em FREE appse dol koker ho?em... :mi pijemoo: :jupiii:

Med bolj?imi ZASTONJ appi so EVG antivirusni, winamp, real player, adobe reader, flash player,... bomba od telefona...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

X10... Kaj naj re?em ?pica od telefona... Primerjalno z Galaxy S je enako dober ?e ne bolj?i... :P

Na njemu iz 1.6 nadgrajen android na 2.1...

8.1MP HD kamera na X10 se ne more primerjat z 5MP Galaxy-jevega digi?a...

Baterija intenzivne uporabe prenese od 7.00 pa do 21.00 in ostane okol 55%... In v to je treba v?tet WiFi konstantno pri?gan, urejanje appsov, nalagnje, downloadanje iz marketa,...

Kar se menijev ti?e se je treba samo androida navadit da dobi? osnovo ki si jo sam razvije?... Jaz mam en meni programov, na drugem widgete, na tretjem igre in appe, ?etrti vremenska napoved in monitor porabe od mobitela, zadnjega pa fraj...

Ekran in njegova sama odzivnost na dotik sta fenomenalna, sploh ?e upo?tevamo da je ?e tovrani?ka za??itna folija na njem...

Tlefon po mojem mnenju vreden nakupa 100%... Zelo sem zadovoljen sploh pa zato ker je Sony Ericsson... In ko primerjam AMOLED od Galaxyja in mojega po pravici povedano ne vidim bistvene razlike... Edino kar boste pri X10 pogre?ali je kamera odspredaj ker je nima... Kartice do 32GB podpira MicroSD...

Edino zadnja plo??ica je malo mimo... Mat ?rna barva... Mastni prsti se lepo poznajo...

Overall telefon definitivno za ta denar vreden nakupa...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

mene je svak moril kako se uporablja droida, pa sem nekaj probaval in hitro obupal - Samsung galaxy al kaj ze sploh nima moznosti mp3 zvonjenja..... :ne vem:

oba moja doma imata galaxy S pa delajo mp3 normalno... za budilke, zvonenja,...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e koga zanima nardim cel vozni park slik iz rFactor... :P Vse kar imam... Tudi Block-ovo prvo Gymkhana imprezo imam, Yugo, Zonda, Gallardo, Evolution 9, Mazda 6, Skyline R34, AE86, Camaro SS, Civic, Corvette, BMW V10, 997 Porsche, Corsa GTi, Nismo R34GTR, NSX, Hummer,... Pa ?e neki gokart-i so,... Svega i sva?ta bi rekli sosedi :D Najraj mam pa 2008 Imprezo Block edition :blush:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

Evo ?e mnenje koga ki se malo bolj spozna na to rabim....

Pa? odlo?am se med iPhone 3G 8 ali 16GB in med Sony Ericsson Xperia X10... Eden Apple kot Apple, drugi android... Zdaj me pa zanima katerega priporo?ate?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

‎1)Open Google translator.

2) There you write this : ''Will Justin Bieber ever hit puberty''

3) Translated from English into Vietnamese.

...

4) copy the Vietnamese text.

5) Now translate from Vietnamese to English.

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Muuuahahaha :D Uspelo usposobit brez?i?no omre?je na faksu :D Zdej pa veselo deskanje po cybernetu :danzoman: Je blo vredno 15min sivih las da sem ga usposobil ker zdej ni treba monotonega predavanja poslu?at :blush::hudicek:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ucer kupu volan od thrustmasterja ferrari za 50?

in je noroooooooo :D res je da nima sklopke menjalnika... sam vazn da ni tipkovnca

(pa ne odlomt kj prevec dnarja za ta jajca k se res ne splaca)

aia a igra kdo Grid? mam pr driftu rekord ene 70mio :P

pol ?e kr dr?im rekord z viperjem 112.8mio :D

kaj pa rFactor kdo???

Mal komentirajte vo?njo ;) Nobenega DSC, TC, ABS, LC,... ipd sranja ukloplenga... Sej se vid da je avto vsepovsod ?e da? prev? gasa al pa kuplungo zajebe? pa ne doda? dost gasa ko kolesa zabremza... Sej sm se fajn za?altav v ogrevalnem krogu :blush:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.