Jaz menim, da bi bilo zelo lepo, ?e bi se ?rte za?ele pri oknu in ?le v vodoravni smeri na desno proti strehi, a bi se kak?en meter pred streho kon?ale. Spodnji rob najdebelej?e bi bil poravnan s spodnjim robom zgornjega okna, srednja bi bila nad njo, najtanj?a pa nekje na sredini zgornjega okna.
?eprav pa tudi ideja s tistim znakom ni slaba. No, namesto znaka bi bila lep?a kak?na marjetica... Ali pa kak?en ?ivalski motiv, npr.: jelen ali pa vzpenjajo?i se konj... Lepo bi pasala tudi son?na ura, a o?itno ni prava stena...
Zgolj moje mnenje...
Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Kva je, babe a na morju kaj bolj daste noge narazen al vas spet boli glava, kolk, ?elodec, napenja, utrujena, zaspana,.... ?
V Slovarju Slovenskega knji?nega jezika pi?e takole:
b?ba -e ? (?) 1.navadno starej?a in grda ?enska z bradavicami na obrazu in nosu, praviloma ?krbasta, lahko tudi grbasta in ?epava: stara baba
Kolikor poznam ?enske s tega foruma, nobena ne pade v to kategorijo. ?e pa ima? o vseh ?enskah mnenje, da so babe, pa nisi vreden, da ti sploh odgovorim.
?e pa te resni?no vzburjajo stare in grde babe, bo pa zate ?isto dovolj, ?e si kar en hlod navrta?, pa bo. Smreka, recimo, je ?enskega spola. In naj te ne skrbi smola. Ta je v mladih smrekah. V starih, kakr?ne zanimajo tebe, pa niti smole ni ve?.
Je pa tako, da ?e je ta pravi zraven in da pride na pravi na?in, ni nobena re? problem: ne glavobol, ne utrujena, ne zaspana,... ?e ?e ni kondoma, ni problema... Mi lahko verjame? na besedo, ?e ne pa mo?a vpra?aj. Mislim, da ga pozna?.
Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Brez kave, so pa zato otroci... Ki jih je med tednom treba buditi in jih komaj zvle?em iz postelje za v ?olo, med vikendom se pa sami zbudijo ?e celo kak?nih 15 minut bolj zgodaj.
In pri vsem skupaj - jaz sem bila tudi taka...
Mogo?e ste pa mo?ki malo preve? zahtevni... Na?a petka ima na avtomatsko nastavljeno 20,5 in nikoli ni preve? vro?e. Tudi, ?e dolgo stoji na soncu. Preden ?tiri otroke zve?em na sede?e, se avto precej ohladi skozi tista velika drsna vrata. In ko je vro?e in smo prepoteni, ni dobro, ?e piha preve? mrzlo. In lepo ohladi vse tri vrste.
Petka sicer ni ?rna, je pa lepa temno modra. ?koda, da nimajo dvobarvne verzije: temno modra in ?rna.
V?eraj dobili skiro. Danes se je h?erka eno uro vozila po igri??u z njim in ko sem rekla, da gremo domov, je za?ela nekaj bezljat in je padla. Podrsala je levo roko, obe koleni in - zlomila sprednji zob. Ki je pa ?e stalni. Smo na?li odlomljeni zobek in se takoj odpeljali v dolino. ?e dobro, da je mo? vajen vozit po teh na?ih vijugah, da smo bili res hitro pri de?urni zobozdravnici, ki je potem zalepila odlomljeni del nazaj. Jutri pa k h?erkini zobozdravnici, da vidimo, kako naprej...
Zakaj vedno iz velikega veselja rata velika ?alost?
sem mati ?tirih otrok, zato mi dr?ava pla?uje zdravstvene, socialne in pokojninske prispevke. Imam mo?nost honorarnega dela preko avtorske pogodbe ali kot s.p.
Pa me zanima, ?e moram pla?ati vse te prispevke ?e enkrat oz. ali izgubim pravico da mi te prispevke pla?uje dr?ava, ?e odprem s.p.?
Glede na to, da gre predvsem za obdelavo podatkov na ra?unalniku, ki mi jih po?ljejo preko interneta in jim rezultate po?ljem preko interneta nazaj, kako bi najbolje pri?la skozi?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, vsake o?i imajo svojega malarja...
Jaz menim, da bi bilo zelo lepo, ?e bi se ?rte za?ele pri oknu in ?le v vodoravni smeri na desno proti strehi, a bi se kak?en meter pred streho kon?ale. Spodnji rob najdebelej?e bi bil poravnan s spodnjim robom zgornjega okna, srednja bi bila nad njo, najtanj?a pa nekje na sredini zgornjega okna.
?eprav pa tudi ideja s tistim znakom ni slaba. No, namesto znaka bi bila lep?a kak?na marjetica... Ali pa kak?en ?ivalski motiv, npr.: jelen ali pa vzpenjajo?i se konj... Lepo bi pasala tudi son?na ura, a o?itno ni prava stena...
Zgolj moje mnenje...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani