Pol mi naj pa nekdo pove, kje je kak dobr fast food. Jutri grem s5 na Jesenice ?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Drga? ma? koj pr bolnc Das ist Valter (3min pe?). Pol pa mal pred ?elezni?ko 2x kebab in pr ?elezni?ki postaji Ejga (jaz grem vsake toliko sem na kosilo, ker je dobro pa ugodno za malico oz. kosilo) pa ma? na strani ?e jedilnik: http://www.ejga-jesenice.si/
Aja pa da ?e mal pojamram pol za??itne plastike na podvozju je fu? in cena tega je 210?
Najprej s kartico Mazda kluba na Volkswagnovem servisu v Kromberku dobil popust pri tehni?nem pregledu "tovorne" prikolice (750kg doma?a izdelava), nato pa pri vulkanizerju v Kromberku ?enino petko spravil na zimske gume in spet dobil popust na Mazdin klub...
Tud jz bom rabla Mazdin popust - nimam ve? plastike za za??ito podvozja na sovoznikovi strani. In to pride 210?!
Nov hobi... zbiranje GSM ?tevilk raznoraznih tetic. Izgleda zanimivo - ?e se pa pol zbiratelji ?e kje dobivajo in menjajo ?tevilke, ki jih ne rabijo zna bit pa to ?e posebne vrste dober hec.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pomoje vse po malem plus vrtec.Pa sm bla zimsko napravljena,ti pa napol nag:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani