Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Danes (no v?eraj) se je zabliskalo pri jasnem dnevu.

Ravno sem v prora?un de?ele Solnogra?ke vpla?al 50,00 EUR, ?e lahko pri?akujem ljubezensko pismo de?ele Spodnja Avstrija.

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj pa vem?

?e bi jaz imel Lotusa, se mi verjetno nebi cedile sline za puhalnikom.

Sicer ste pa ?isto preve? zapeli zaradi malenkosti.

?koda, da niste pri?li na karting popoldan prej?njo nedelj...

Ravnokar bil opozorjen, da sem nepravilno povezal vzdevek na forumu z napisom na tablici. Se opravi?ujem: mea culpa maxima

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj pa vem?

?e bi jaz imel Lotusa, se mi verjetno nebi cedile sline za puhalnikom.

Sicer ste pa ?isto preve? zapeli zaradi malenkosti.

?koda, da niste pri?li na karting popoldan prej?njo nedelj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se morem pohvalit da sem se zadr?al in nisem nikogar banal s foruma - zaenkrat. :hudicek:

A nisi ti pred kake pol leta izvedel samoban?  :o

A to ne ?teje?  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vpra?anje zadnjim objaviteljem na temi "pohvalite se":

....

,..da vas sli?m,..vam je kon?no uspel nardit kej kar ste ?e ful dolgo odla?al......

Jaz sem ?e dolgo odla?al s pospravljanjem kleti.

No, in danes sem se kon?no odlo?il - pospravljanje bo ?e malo po?akalo  :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Potem res ne razumem zakaj razmi?lja? o Ljubelju - ti podalj?a pot za pol ure glede na predor Karavanke (?e je odprt).

?ez Korensko sedlo se pot podalj?a za 15 minut. Cesta je lepa, sem ravno v?eraj preveril ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

saj je smog, ki je ?e naprej vse ve?ja te?ava

Pariz se ?e leta s smogom bori. Nox je pika na i Verjamem da bodo po?asi vsi ?li v to smer, nenazadnje je treba tudi elektro industrijo vzbuditi....

Smog ne nastaja zaradi dizlov z DPF-ji, ampak zaradi pametnjakovi?ev, ki se poserjejo na predpise, okolico in soljudi, ter DPF-je veselo odstranjujejo.

NOx omenja zadnji odstavek, vse skupaj pa ni ni? drugega kot poceni nabiranje politi?nih to?k.

A ti bi ?e malo elektro industrijo vzbujal? Vsa tak?na in druga?na politi?na "vzbujanja" se kon?ajo v krepkem minusu v ?epih davkopla?evalcev. V Sloveniji smo bili hudo "trajnostni" in smo malo "vzbujali" fotovoltaiko. No to "vzbujanje" in "trajnost" bo slovenske porabnike do konca leta 2030 stala ve? kot TE?6

Za doseg, ki ga danes zmorejo elektri?ni avtomobili vozniki kupujejo bencince - in ti so ?istej?i od naj?istej?ega "elektri?arja".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se dobr da sem cabria na morju pustil pol.

Tle dol pa presenetljivo poletno vreme z rahlim vetrom

Ravnokar skidal, 10 cm mokrega snega.

Ob 20:00 sem se peljal iz Ljubljane,.ceste niso niti posuli, kaj ?ele splu?ili.

Upam, da pono?i kaj postorijo, sicer bo zjutraj ?iv led...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz tudi ne razumem kako lahko nekdo ki ni ravno 70+ , dandanes pla?uje polo?nice kako druga?e kot udobno v doma?em fotelju :)

Moja mama pri 74 letih uporablja Klik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

S slo novinarstvom je kr?. Vzamejo nekaj polresnic, za?inijo s ??epcem la?i in namenoma zamol?ijo nekatera za zadevo zelo pomembna dejstva, pa jim rata za ?iroke ljudske mno?ice super zanimiva zgodba ki se odli?no prodaja. Tak?na je moja nedavna izku?nja, ko se je o neki zadevi, ki jo osebno dobro poznam, nedavno na TV predvajal prispevek, ki je bil totalna manipulacija.

In prav zato si na prvo ?ogo na osnovi novinarskih prispevkov sam nebi upal kar tako na po?ez pljuvat po CSD-ju. 

Ni? novega v Sloveniji.

Novinarsko ?astno razsodi??e je ta teden razsodilo, da se novinar lahko la?e in da s tem ni ni? narobe.

Glede odvzema:

csd.jpg

O?itno vsak dan nov (?e bolj za lase privle?en) razlog.

EDIT. ?e to

csd-2.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa a ne bi dali v medije... tako malo anonimno. S pripisom, kako dr?ava daje posel podjetjem brez referenc in kapitala.

In ti si mnenja, da bi bilo to objavljeno v osrednjih medijih?

Pojdi na PortalPlus in malo preberi kako se dela z denarjem na AKOSu ali na ministrstvu za Slovence po svetu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.