Pariz se ?e leta s smogom bori. Nox je pika na i Verjamem da bodo po?asi vsi ?li v to smer, nenazadnje je treba tudi elektro industrijo vzbuditi....
Smog ne nastaja zaradi dizlov z DPF-ji, ampak zaradi pametnjakovi?ev, ki se poserjejo na predpise, okolico in soljudi, ter DPF-je veselo odstranjujejo.
NOx omenja zadnji odstavek, vse skupaj pa ni ni? drugega kot poceni nabiranje politi?nih to?k.
A ti bi ?e malo elektro industrijo vzbujal? Vsa tak?na in druga?na politi?na "vzbujanja" se kon?ajo v krepkem minusu v ?epih davkopla?evalcev. V Sloveniji smo bili hudo "trajnostni" in smo malo "vzbujali" fotovoltaiko. No to "vzbujanje" in "trajnost" bo slovenske porabnike do konca leta 2030 stala ve? kot TE?6
Za doseg, ki ga danes zmorejo elektri?ni avtomobili vozniki kupujejo bencince - in ti so ?istej?i od naj?istej?ega "elektri?arja".
S slo novinarstvom je kr?. Vzamejo nekaj polresnic, za?inijo s ??epcem la?i in namenoma zamol?ijo nekatera za zadevo zelo pomembna dejstva, pa jim rata za ?iroke ljudske mno?ice super zanimiva zgodba ki se odli?no prodaja. Tak?na je moja nedavna izku?nja, ko se je o neki zadevi, ki jo osebno dobro poznam, nedavno na TV predvajal prispevek, ki je bil totalna manipulacija.
In prav zato si na prvo ?ogo na osnovi novinarskih prispevkov sam nebi upal kar tako na po?ez pljuvat po CSD-ju.
Ni? novega v Sloveniji.
Novinarsko ?astno razsodi??e je ta teden razsodilo, da se novinar lahko la?e in da s tem ni ni? narobe.
Glede odvzema:
O?itno vsak dan nov (?e bolj za lase privle?en) razlog.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes (no v?eraj) se je zabliskalo pri jasnem dnevu.
Ravno sem v prora?un de?ele Solnogra?ke vpla?al 50,00 EUR, ?e lahko pri?akujem ljubezensko pismo de?ele Spodnja Avstrija.
Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani