Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Moja 4 letnica gre od letos s kolesom v vrtec. Jaz sem pa spremljava. Dol?ina peoge 2.3km, caaovno je to 14 min. Da vidimo kako bo do konca solskega leta :)

Kar se tice e skirojev in otrok, bi jih prepovedal do 12 leta al nekaj takega.

Upam da vozita po pe?poti ker na cesto ne smeta .

"Kolo sme samostojno v prometu na cesti voziti otrok, star najmanj osem let, ki ima pri sebi veljavno kolesarsko izkaznico, in oseba, ki je starej?a od 14 let. Otrok do 14. leta, ki nima opravljenega kolesarskega izpita, sme voziti kolo v cestnem prometu le v spremstvu polnoletne osebe, ki lahko ob upo?tevanju prometnih razmer spremlja najve? dva otroka," sporo?ajo s policije in dodajajo: "Otrok do 6. leta pa sme voziti kolo le na pe?poti ali v obmo?ju za pe?ce, v spremstvu polnoletne osebe, pa tudi v obmo?ju umirjenega prometa."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Visa kartica
Napisano

Jaz imam pa recimo N26 kot primarno placilno sredstvo, in vecinoma placujem z uro, vcasih s telefonom, zelo redko pa s fizicno kartico ... Revolut je bolj zanimiv, ker lahko dejansko v trenutku nalozim sredstva preko druge kartice... 

Placo zaenkrat dobivam se na NLBjev racun... ampak potem prenakazem sredstva na N26... Vse lahko urejam enostavno na telefonu... 

Zakaj pa ne enostavno NLB pay???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Mogo?e kdo ve zakaj se huawei p20 pono?i varnosatno zaklene in je potreben vpis PINA in KODE za zaklepanje zaslona,.. prstni odtis ne deluje(telefon je potrebno zbuditi s stranskim gumbom),.. se da to odstranit ?

To je pa? Huawei :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:

https://forum.xda-developers.com/huawei-p20-pro/help/p20-pro-issues-fingerprint-scanner-fast-t3794739

mogo?e bo? tu kaj na?el za pomo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata o ceni servisov
Napisano

Gostinci tudi kupijo kilo kave za 10? ali manj ... prodaja pa po vsaj 1? za eno postrezeno kavico ... Iz 1kg kave pa lahko naredi koli kavic? 20, 30, 50 ... ?  :ph34r:  sramezljiv  :P ali pa kupijo pivo v steklenici za 1? ... prodajo pa za 3 ali 4? :)

?e je dobro nastavljen mlin?ek in kavni aparat pride iz 1kg kave natanko 155 kav......samo za info  :jupiii:  :jupiii:  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.