pravkar preveril, amortizerji so isti 1.5 in GT 323f.. tak da isci razbite 1.5ke. sej mislim tud da je bobi reku enkrat da so isti.
mas plac za KLZE sploh pod havbo ? nevem ce ga bos nasu pr nas, sm ze jst neki iskal, ful tezk jih je najt, sploh s solidnimi kilometri.
ubi boze dej bremze gor od X9 drgac bo to krsta
na ebay.de poglej, tam sm nasu, pa se menjalnik od MX6, vse skup za okol 1000e z 100k km.
ce mislis tok dnarja v avto zmetat si kupi MX6 KLDE pa turbo kit pa bos CENEJE dobil 2x vec pa se napol kultni avto (kar 323C ni, sorry ) res. al pa vsaj eno orng skolko od Fke ni vredno tisto popravilo blatnika da se zajebavas s tem avtom, ker za take dnarje lahko ze iz kerekoli V6 mazde naredis to kar ma tich, pa se bol se bo drzalo ceste ce ne kej druga zarad tezisca in medosne razdalje. razmisli
Evo zato sem uploadal. Konec koncev je dandanes dosti mularije, ki jim je bila v tistem ?asu glavna skrb valeta in na katero srednjo bi ?li in naj vidijo kako je bilo to v?asih velika zadeva. In, da se alkohol ?e takrat ni toleriral, ?e se ?e dela neumnosti.
ma kaki alkohol, tole je ZAKON zato pa spra?ujem, ?e ?e obstaja
Jaz sem pa fajn kupec, klical sem modela za 323f-ko (za dele), naslednji dan ob 11ih zu3 je bila ?e pred na?o gara?o parkirana! Fotr pa pizdil kaj sm spet to prvleku dam...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
in za kaj niso pol te motorje dal serijsko v BA
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani