Skoči na vsebino
Ilegalne dirke na Brn?i?evi v?asih
Napisano

zakaj? ce bos ti V6 spravu not :D

ampak tam je ma?ina kontra obrnjena in pride tut kolektor druga?, sm najprej ?tudiru za to varianto, ampak sm vidu, da to NO GO

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

mater si se razpisu, hvala Ploki, kaj pa ?e dam not 2.5 pa turbo kit :P (sicer ne razmi?ljam o tej varianti, bom najverjetneje ostal na stock ;))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

nej bi bli.

pravkar preveril, amortizerji so isti 1.5 in GT 323f.. tak da isci razbite 1.5ke. sej mislim tud da je bobi reku enkrat da so isti.

mas plac za KLZE sploh pod havbo :D ? nevem ce ga bos nasu pr nas, sm ze jst neki iskal, ful tezk jih je najt, sploh s solidnimi kilometri.

ubi boze dej bremze gor od X9 drgac bo to krsta

na ebay.de poglej, tam sm nasu, pa se menjalnik od MX6, vse skup za okol 1000e z 100k km.

ce mislis tok dnarja v avto zmetat si kupi MX6 KLDE pa turbo kit pa bos CENEJE dobil 2x vec pa se napol kultni avto (kar 323C ni, sorry :D ) res. al pa vsaj eno orng skolko od Fke :D ni vredno tisto popravilo blatnika da se zajebavas s tem avtom, ker za take dnarje lahko ze iz kerekoli V6 mazde naredis to kar ma tich, pa se bol se bo drzalo ceste ce ne kej druga zarad tezisca in medosne razdalje. :) razmisli

http://www.club323f.com/club323f/forum/vie...&highlight=

http://i339.photobucket.com/albums/n478/ni...l/Photo0539.jpg

ta ima 2.0 V6 not.

To?no od njega sm ?e dolg iskal, ?e ma kje na forumu kake objave (ne samo na youtube-u), in model jo celo prodaja

http://www.club323f.com/club323f/forum/vie...ghlight=#562862

Sej, ?e ne bom najdu KL-ZE, bo pa tut KL-DE dobra. Diski bojo pa pomoje tile od 323F GT ?ist ql ;)

Kar se pa ti?e predelave me nebo noben ve? prepri?u, da nebi ?ou u to, sm se dokon?no odlo?u :D

Mogo?e kdo ve kater motor ma noter Ford Probe?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sj amortizerji so isti k na 1.5 tk da..

ti mislis 2.5 tja not dat ?!

KL-ZE ja :) me je Symon prepri?u :P amortizerji pa niso isti ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

glede na to da bo? dal 2.0 notr me ?e vedno ni strah :P

razn ?e bo? dal turbino notr.. he he :) pol me pa je.

sam, ne pozabit ?e malo ?asije oja?at, front/rear strut bar pa se kak precn v cockpitu, on pri nogah.

antiroll mas tak od GTjke zej ne?

makaki 2.0 :hudicek:

jp, komplet podvozje od GT-jke mam razen amortizerjev ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo zato sem uploadal. :hohoho: Konec koncev je dandanes dosti mularije, ki jim je bila v tistem ?asu glavna skrb valeta in na katero srednjo bi ?li in naj vidijo kako je bilo to v?asih velika zadeva. :) In, da se alkohol ?e takrat ni toleriral, ?e se ?e dela neumnosti. B)

ma kaki alkohol, tole je ZAKON :ouje: zato pa spra?ujem, ?e ?e obstaja :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ne se preve? veselit, ker bo de? pa hladno... mi smo tudi pobegnili v?eraj z morja, ker de? lahko gledam tud doma :(

pa sej na morju si moker v vsakem primeru :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Potem pa je

:P

Po?igalec pa v jok. :hohoho: Sam res, lahko bi kdo naredil tak mix o po?igalcu. :P

te je ?e Boss prehitel :D

Legendarno .... :hohoho:

Najprej obvezno poglejte tole

Nato pa tole

smeh zagotovljen :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

lol :D predstavli si da ti en navlece pred vrata sobe en kupcek odpadnega materiala :P

?e bo dal kir pred svoja vrata me ne moti, ?e bo kej pametnega s tega nastal :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vidm noben od na?h tastarh ni zainteresiran med kosovnega avtoodpada (nimajo smisla za biznis)! :P:blush:

ma ?udni so :angry2: namest, da bi te podpiral pri ?em takem kar ti je v interesu, pa delajo glih kontra

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem pa fajn kupec, klical sem modela za 323f-ko (za dele), naslednji dan ob 11ih zu3 je bila ?e pred na?o gara?o parkirana! :P Fotr pa pizdil kaj sm spet to prvleku dam... :bravo:

da bi js tole naredu bi me grd gledu vsaj 3 mesce

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Niti ne, splet okoli??in, pa tut vsaka skleda je enkat pouhna, se nabira in nabira, enkat pa pokrovko odfooka! <_<:P:blush:

poznamo to, ampak ne se preve? jezit, ker to ?kodi ?ivcem :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.