Imam pa sicer za Q initiative ?e nekaj vabil (invite-ov), ?e kdo ?eli se tam gor registrirat. Zadeva je pa seveda brezpla?na, tako da ni kaj izgubit.
TEXT SPODAJ;
Initiative Q is an attempt by ex-PayPal guys to create a new payment system instead of credit cards that were designed in the 1950s. The system uses its own currency, the Q, and to get people to start using the system once it's ready they are allocating Qs for free to people that sign up now (the amount drops as more people join - so better to join early). Signing up is free and they only ask for your name and an email address. There's nothing to lose but if this payment system becomes a world leading payment method your Qs can be worth a lot.
Ja... In s5 bo malo morje zdolgocasenih ljudi ?lo v nakupovalne Centre malo zapravljati in potem jamrati kako nimajo denarja... Ah... Potro?ni?ka dru?ba...
Po drugi strani pa... Ve?ina teh istih osebkov je najbr? bolj papeskih od pape?a in so za to,da so ?tacune ob nedeljah zaprte,da so lahko uboge trgovke doma...
Popusti pa itak komaj kaj vi?ji (?e ?e)od tistih ki jih lahko dobi? na ostalih 364dni z normalnim pristopom...
Ali pa ?e tadruga "modna muha", ko sem videl reklamo za LATE NIGHT SHOPPING. Hecne scene, ampak ok, saj konec koncev vsakdo tro?i svoje cekine in trati svoj ?as, pomanjkanja pa o?itno ni prav hudega v tej de?eli. Pred par dnevi sem sli?al, da imamo najve? m2 trgovin na prebivalca v EU. Potro?ni?ka dru?ba XXL kategorije.
Kako so na tv kanalih nadle?ni s tem svojim sloganom "?rni petek", klin?eva Amerikanizacija. Zame je ?rni petek, ?e bo ful smrtnih ?rtev na cestah ali pa kak?en bombni napad z grozljivimi ?love?kimi ?rtvami. Jebale jih trgovine in bedasto potro?ni?tvo brez meja, da ne napi?em kaj huj?ega.
Ne pomnim da bi kdaj tako pozno vklopil centralno kurjavo kot letos. Niti ko sem bil v tujini in je bilo ogrevano 'na snezinko' v nastavitvah termostatskih glav radiatorja.
Gaspercka sem doslej laufal in premicne el.radiatorje, pa se to zgolj obcasno.
Pravijo, da prihaja zima. Kaj prerokuje carovnik Boss?
Ja pa? ponudba in povpra?evanje, ki krojita ceno na trgu in o?itno zadeva ni ve? tok vro?a kot je bila ali kot so jo kovali v zvezde. Potem bolje vlo?iti v zlato, ker se menda bli?a nova finan?na kriza, ?e gre sploh komu verjeti pri napovedih? No sicer pa najbr? nih?e ni jasnoviden.
@Jures, enkrat si ?e dobro napovedal vzpon Rippla in potem tudi pametno ven pobral vlo?eno, ?e sem te prav razumel. Kak?na so zdaj tvoja predvidevanja za naslednje mesce?
Sicer pa ali ni morda kaznivo javno uni?evanje denarja, npr. se?iganje bankovcev, itd.? (nekako imam v spominu neki v tem smislu, kot sramotenje ne?esa).
Meni je pa v?e? predlog, ki sem ga ?e ve?krat sli?al, da bi bili na ?tartni vrsti razvr??eni v obratnem vrstnem redu kot so v to?kovanju prvenstva, potem bi res videli boje in prehitevanja, no razen v kak?ni Budimpe?ti ali Monaku, tam pa niti varnostni avti ne bi pomagali do zmage najbolj?im dirka?em.
Imam ob?utek, da ?e bo res 1x Ocon pristal kot Hamiltonov kolega v ekipi, da se bosta s Ferstapnom ?e pogosto trkala v raznih ovinkih in grdo gledala.
?e ve?krat sem prebral, da bi znal v 2020 Ocon naslediti Bottasa, ampak vpra?anje koliko je resnice v tem. Jaz bi najraje videl Alonsa, ampak to se najbr? ne bo zgodilo, razen ?e
Ugotavljam, da za puzanje po podstre?ju in polaganje izolacije ni fajn bit visok in ?irok (v tem primeru se z rameni zataknem med ?pirovce in betonsko plo??o, ker je prostora kurckej oz. do max.50cm, kjer ni pohodno). Pa kolkokrat sem se butnu v glavo, najbolj?e bi bilo iti s ?elado v ta podvig.
Mi je pa sicer en mali in suh mo?ic obljubil pomo?, pa je ostalo le pri besedah, ker se zdaj raje niti ne javi na telefon.
Dobra stran tega raziskovanja podstre?ja je pa to, da se zdaj ?e bolj zavedam kako lepo imam stanovanje, tik izpod tistega kjer se plazim, hehe
Mi je pa zanimivo gledat slovenski prenos, ko bu?mana komentirata glede ekipnega prvaka in se?tevata ter od?tevata glede na trenutne pozicije obeh rde?ih in srebrnih, potem pa jima kar naenkrat ni ni? jasno, da ima sedaj srebrna ekipa ful ve? to?ko kot bi jih rabila in da je torej ?e v?eraj postala prvak. Ne razumeta pojma, da mora nekdo osvojit 13 to?k ve? od drugega, no oz. razumeta ravno narobe.
Moj 11-letni Hyundai zlahka ?ez tehni?ni, no saj ni bilo niti dvoma v tega stroja.
Danes pa navdu?eno bicikel v prtlja?nik 3-ke in potem na obrobju prestolnice ven ter po opravkih v mesto. To je idealna re?itev parkiri??a in prometne gne?e oz. vi re?ete GU?VE.
Zanimiv, a pretiran naslov ?lanka, ker ?e ne bo te?ava v hitrosti in talentiranosti, se bo pa (najbr?) zalomilo pri financah, ker finan?no nismo zanimivi in nima o?ka miljarderja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Malo bo treba odigrat, ?e ne drugo za adrenalin.
Imam pa sicer za Q initiative ?e nekaj vabil (invite-ov), ?e kdo ?eli se tam gor registrirat. Zadeva je pa seveda brezpla?na, tako da ni kaj izgubit.
TEXT SPODAJ;
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani