Amis me je prvi? po nekaj letih razo?aral. ?e tretji dan sem brez neta, v?eraj sem poklical kaj se dogaja so rekli da bodo dali naprej in me obvestili ko bo delalo. O?itno nekak?en izpad. Zdaj moram pa na hitrco laptopa z mobitelom povezovat, ?e ?elim vedeti kaj je novega.
Kar tiho bodi, takrat ko mi je iz avspuha ogenj metalo, takrat se je reklo da sem gonil. Pa me na ?alost ni noben snemal, da bi videl kako to izgleda. Sam da bi pa kaj takega posneli bi me pa najbr? ?e na izrednega tehni?nega poslali.
Padel v past providi, jeeee. Ne, tole se je za pohvalit in una dva uniformiranca za odnos. Sem padel v sendvi? enega ki so ga lovili in Provide potem so mi pa mogli neki napisat ?e sem ?e na posnetku se vrinil. 41? kazni, ?e takoj pla?am. Ni dosti, ker kolikor gledam sem imel povpre?no hitrost vi?jo kot je predpisana za tole kazen. OK ampak najbr? so upo?tevali tistih nekaj % tolerance pa se izide meni v prid.
Je pa res, da me niso prehiteli ampak ajde itak priznam krivdo, kaj sem si pa hotel ogledati tisto Navaro od blizu. Je rekel, naj ti bo tokrat samo za hitrost, lahkob i đe kaj na?tel (varnostna razdalja pa to ).
Evo pa letos bi skoraj odnesel brez kazni. Je pa zaenkrat ?e vseeno ceneje kot lani.
BMW M Power je pa seveda ena redkih svetlih stvari.
kroman okvir?ek tablica, kromane letvice, kromane spodnje obrobe ?ip, spredaj je kroma tolk kot na kakem pimp mobilu (?al nimam slike), kromane ??itniki vrat, celo pokrov?ek od vle?ne kljuke je kroman - tolk je kroma, da upravi?eno domnevam, da ima lastnik tud kromana jajca.
Pa koliko, 14 colske feltne?
Vidi? tak?nim se pa re?e ri?otarji...
Pa ?e ena na temo ri?otarjev:
?eprav LSD so kul, ampak tale slika je res ironi?na. To je isto kot Leksuske (zadnje lu?i) ki so zadnji modni krik, Lexus se jih je pa ?e zdavnaj naveli?al.
Naj se pohvalim, da sem ?el gledat film Beowulf v Xpand. 3D tehnika je fenomenalna ob dolo?enih prizorih smo vsi skakali nazaj saj pade? ?isto v film. Nagelina (hihi) Jolie v 3D izgleda super, sicer se liki na trenutke premikajo nenavadno ampak druga?e skupaj vzeto pa priporo?am VSEM da si to ogledajo.
Edino podnapisi so na trenutke te?ko berljivi saj oko te?ko dojame podnapise tam dale? zadaj za sliko, medtem ko ima? lik 2 metra pred sabo.
kaj naredit? pojma nimam...samo upam, da bom kdaj mela dost ?asa in ko??ek zemlje, da bom vzgojila svoj krompir in ostalo zelenjavo, pa da bom do?ivela malo ve? sloge med ljudmi!
Zato sem pa prav sre?en da sem z vasi doma. ?e gre svetu ?e tako slabo, krompir, mleko in podobne zadeve imam vedno doma lahko.
To o 130 letnem kitu sem pa tudi jaz bral ja. Smotana zadeva. Kar se tega ti?e so pa Japonci ?e vedno eni packi, ki so ?isto nori na tak?ne dobrote.
No moje mnenje je itak: krzno->nepotrebno, usnje ki ostane kot stranski produkt (goveje) je druga pesem.
Meso na vsake toliko ?asa pa ravno tako zapa?e, res pa tudi sam nisem kak ameri?ki prista? mesojedcev, ki so najbolj sre?ni ?e se ba?ejo s ?imbolj mastnimi kotleti.
Jah Borut, kaj naj re?em, mogo?e si pa mal preve? pr?akvou od doti?ne gospodi?ne, pa te je mal u bed vrgla, sam te bomo hitr u "guud" vrgl k bomo ?li na 2,3 ?irafe, tudi ve?, pa bojo zadeve prec bolj?e (?e sam zarad tega ker se nau? kj preve? spominju tistga dne)
Jap, alkohol re?i vse te?ave!
ReDevil jaz pa mislim, da bi se ti moral zamisliti predvsem kaj ?eli? ti od nje. Ona rabi mo?kega, ki ji bo stal ob strani v teh te?kih trenutkih in nekoga, ki jo za spremembo od trenutnega mo?a razumel in pre?ivel ?ivljenje z njo. Ne pa nekoga, ki je pa? malo zacopan vanjo pa ne ve a bi al ne bi.
Qwerty samo ti ?e zdaj ne dojame?, da je tole (avtomobilski) Mazda forum ne pa forum za re?evanje doma?ih nalog in debatiranje o ra?unalnikih igrah in muziki, tisto je pa Jokerjev mnenjalnik. Hec.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fse naj, pa naj te Boug f?e doulgo ?ivi na tem svjet!
Iz srca ti ?elim zdravja, veselja, uspehov in sploh vsega pozitivnega v ?ivljenju.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani