No, vidiš. Za nekatere bi bilo 'še slabše', če bi spet prišel Janša na oblast...
Sicer pa imam občutek, da bomo z velikim nasmeškom bežali v Severno Korejo, če bo ta Bruseljska demokracija šla po tej poti naprej.
Za začetek - na izbiro boš imel električni avto, električni avto ter električni avto. Narejeni bodo na enakem podvozju v isti tovarni, le značka bo druga...
Elektrike je, kolikor jo je. Ampak, če bo šlo vse na elektriko, bo proizvodnja premajhna. Torej ne bo druge - sledile bodo 'redukcije'. Mislim, da si dovolj star, da si to že doživel. Če ne, pa vprašaj starejše, kaj je to. Pa spotoma tudi, kako smo na zadnjo številko na tablici gledali, katere dneve v tednu se lahko vozimo z avtom in katere ne. Za varčevanje z elektriko zna biti, da Bruseljska demokracija pride tudi do takih idej...
Naprej - mesta bodo narejena tako, da več kot 15 minut peš od doma ne boš šel... Bruseljska demokracija to ne menuje 'geto', ker bodo določili, da se prostovoljno odločiš za to...
Mi poveš, koliko še manjka so 'variante Severna Koreja'?
Šel danes službeno do Ljubljane. Do počivališča Studenec je še šlo. Potem pa sem se spomnil na tisto počeno pnevmatiko, ki je obrnila "šleperja"...
Kar s težkim srcem in tresočimi koleni sem prehiteval vse tovornjake, ki jih niti ni bilo malo. Ker vsak od njih je lahko naslednji. In če se mu to zgodi, ko ga prehitevam... Mislim, da se ne bi imel časa niti ustrašit, ko bi me že mlelo v avtu...
Janezek je prišel iz šole in povedal, da so imeli prvo uro spolne vzgoje.
"In kako je bilo?" se je pozanimal oče.
"Najprej je prišel župnik in nam razložil, zakaj tega ne smemo delati.
Nato je prišel zdravnik in povedal, kako tega ne smemo delati.
Za njim pa je v razred prišel še ravnatelj in povedal, kje tega ne smemo delati..."
- "Včeraj se žena nagne v hladilno skrinjo, mene pa prime in jo kresnem od zadaj, a je to greh?"
Župnik:
- "Ne, to je naravno, tako mora biti. Seks med možem in ženo, se pravi med zakoncema, ni nikoli greh."
Naslednji dan pride žena k spovedi:
"Gospod župnik, jaz grem v hladilno skrinjo iskat meso, moj mož pa mene od zadaj, a je to greh?"
Župnik:
- "Ne, saj je že včeraj vaš mož spraševal isto in sem mu povedal, da je to naravno in tako mora biti. Sta poročena, sta zakonca in ne glede na to kolikokrat in kako seksata, ni greh. Greh bi bil, če bi kateri od vaju drugega prevaral."
- "A sva še naprej dobrodošla v cerkvi?"
- "Seveda..."
- "Dobro, ker v Mercatorju nisva več..."
Tih z 91 dB... No, ja, do 194 dB, kolikor je možno doseči največjo jakost zvoka, mu res še veliko manjka, vseeno pa je nekje okoli jakosti tovornjaka...
Kakorkoli, kolikšna je pa poraba goriva?
In kam je speljan izpuh?
Ker mogoče bi kaj takega prišlo prav na kesonu BTjke, ko popravljamo ograjo in je treba kaj varit nekje daleč od vtičnice. Pa še za marsikaj drugega tudi...
Trije starčki, stari 70, 80 in 90 let, se pogovarjajo o svojih starostnih tegobah.
- "Mene muči prostata. Zbudim se že ob šestih, uščijem se pa komaj do sedmih", potoži 70-letnik.
- "Ja, mene pa črevesje matra. Zbudim se ob šestih, userjem se pa komaj do osmih", pravi 80-letnik.
- "Eh, vidva sta še dobra," pojamra 90-letnik. "Jaz se pa uščijem ob šestih, userjem se ob sedmih, zbudim se pa ob osmih..."
Učitelj verouka sprašuje otroke, ali vedo, kje živi Bog. Vsi so dajali običajne odgovore, razen malega Jožeta, ki je rekel:
- "Bog živi v naši kopalnici."
- "Kako pa ti je to padlo na pamet?"
- "Zato, ker moj ati vsako jutro, ko vstane, potrka na vrata kopalnice in reče: Ljubi Bog, še vedno si notri..."
Vesela družba sodelavcev popiva na sindikalni zabavi. Le Janez je nekako nerazpoložen in ne pije. Zato ga sodelavec vpraša:
- "Kaj ti ne piješ?"
- "Ne. Če preveč popijem, mi iz nosa začne teči kri."
- "Poznam to. Tudi jaz sem nekoč imel tako ženo..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, vidiš. Za nekatere bi bilo 'še slabše', če bi spet prišel Janša na oblast...
Sicer pa imam občutek, da bomo z velikim nasmeškom bežali v Severno Korejo, če bo ta Bruseljska demokracija šla po tej poti naprej.
Za začetek - na izbiro boš imel električni avto, električni avto ter električni avto. Narejeni bodo na enakem podvozju v isti tovarni, le značka bo druga...
Elektrike je, kolikor jo je. Ampak, če bo šlo vse na elektriko, bo proizvodnja premajhna. Torej ne bo druge - sledile bodo 'redukcije'. Mislim, da si dovolj star, da si to že doživel. Če ne, pa vprašaj starejše, kaj je to. Pa spotoma tudi, kako smo na zadnjo številko na tablici gledali, katere dneve v tednu se lahko vozimo z avtom in katere ne. Za varčevanje z elektriko zna biti, da Bruseljska demokracija pride tudi do takih idej...
Naprej - mesta bodo narejena tako, da več kot 15 minut peš od doma ne boš šel... Bruseljska demokracija to ne menuje 'geto', ker bodo določili, da se prostovoljno odločiš za to...
Mi poveš, koliko še manjka so 'variante Severna Koreja'?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani