Hvala Bogu sem poslu?al ?esti ?ut, ki mi je pravil naj ne prodam stare specialke (za drobi?,ker je trg zasi?en).
V?asih se preprosto pa?e vsest na specialko tudi ko so temperature primernej?e za MTB, nove specialke pa ni ?ans da peljem v de?,sol,pesek in temperature okoli ledi??a.
Par dni nazaj son?nih a hladnih 90km; lj-podgrad-kresnice-litija-smartno-trebeljevo- polica-grosuplje-skofljica-orle-lj.
Danes pa toplih, a vetrovnih in dezevnih in deloma makadamskih in blatnih slabih 70km; lj-skofljica-pijava gorica-vino-grosuplje-pance-smarje sap-ljubljana.
Kdor je izumil zimske kolesarske goretex ?evlje si zaslu?i Nobelovo nagrado.
To?no tako - ?ef, ki vidi ?e kaj drugega kot samo garanje je dober ?ef. Tak?en je bil tudi moj prej?nji ?ef. vendar ?al vse preve?krat to jemljemo kot dano in ?ele, ko dobi? kak?nega, ki ni niti blizu tega. se zave?, da to ni splo?no dejstvo.
Se strinjam... Dobro je imeti ?efa, kateri ima jasno in ?arf komando ter zna vzpostaviti in dr?ati red , hkrati pa je ?love?ki in pusti delavcu da je predvsem ?lovek...
Jaz se v 13letih slu?bovanja pri tem istem podjetju niti 1x ?e nisem zapletel v nek konflikt z nadrejenimi, po drugi strani pa tudi ne v nek prijateljski pogovor z ljudmi, ki pac niso tam zato da bi mi bili prijatelji.
Pa? vsak naredi svoje delo, ko se kaj zajebe,se napako Javi in prizna krivdo in se dela na temu, da se to ne ponovi ve?...
Je pa res; dobri ?efi so precej?nja redkost,ampak... Verjamem,da je tudi dobrega delavca ?edalje te?je najti...
Jeee,vceraj kon?al s sihtom 1h prej kot ponavadi , kar sem izkoristil za uizi ve?er z dobro ve?erjo.
In mi zazvoni telefon okoli 21h; klice nadrejeni. Pravi,da kot ka?e, jutri (torej danes) dopoldne zagotovo ne bo gne?e in da lahko pridem 2uri kasneje (?e mi je to ok). In potem v smehu : "zihr gre? laufat zjutraj; dobro odlaufaj".
?efe je treba ubogati; zjutraj se je zelo fajn laufalo.
huh, nevem to?no, nisem sploh mel ?tevca od samega za?etka sezone. Mislim pa da, ?e je blo okrog 1000km vsega skupi z MTB in specialko vred je velik, ker sm bil ?asovno omejen zarad slu?be in de?urstva, pa si kam dlje nism upu it. Letos bo mal bolj?e, zdej delim ta te?urstva na en teden
Saj to je Kul ne imeti ?tevca... Ve? k se Ma teh gadgetov gor, ve? se s tem ukvarja in manj z u?itkom pri sportu...
Sva se sli?ala in je rekel, naj ga drugi teden pripeljem (v karavanu, ne na pedala, hehe), da bova skupaj odprla in pogledala. Lepa beseda lepo mesto najde in ni vse tako ?rno.
Se strinjam... Kateri servis pa je to? Fajn je javno pohvalit serviserja s katerim se da najti skupni jezik...
Jaz se na delodajalca ob nesreci nisem zgovarjal....zame nima to veze, pritisk gor, pritisk dol, zivljenje mas v svojih rokah, kot sofer pa tudi druga zivljena.
Saj nazadnje je bila lahko zgolj panicna reakcija voznice razlog, bremza je lahko najslabsa resitev v takih razmerah.
Nesrece so bile in bodo....zaposlenih in nezaposlenih.
Precej selektivno bere? in bi bilo mogo?e dobro, da ?e 1x prebere? kaj sem napisal. Nih?e ne bi vozil prehitro, ?e bi vedel da se bo nesre?a zgodila. Ampak vozila je prehitro verjetno zato, ker ne bi rada zamudila in v tistem trenutku se je zdelo to bolj?a odlo?itev. ?e bi ?lovek vedel, da ne bo frke na cilju zaradi zamude bi 90% vozil po?asneje. Seveda je krivda v voznici ampak vsaka stvar ima nekje nek povod, je pa vedno dolo?en procent mo?nosti, da je pa? voznica divjak po naravi ampak verjetno bi ji ostali trije sopotniki v avtu prigovarjali naj gre po?asneje. Tako pa ker se jim je mudilo so bili verjetno tiho.
Glej ?e enkrat - ugibam in vedno pi?em verjetno ali mogo?e. Ampak dejstva pa so; vo?nja na ?iht, slabe cestne razmere in tudi to, da marsikdo, ki je od?el od Akrapovi?a je znal marsikaj povedat o vzdu?ju in pritiskih v firmi.
Boss,ni letelo direktno na tvoj post. Nisem bral selektivno.
Je pa ?ez par razli?nih postov bilo ?utiti skoraj neko rde?o nit,da so divjali zaradi pritiska delodajalca. Od tu do pa do kazanja s prstom nanj kot krivca,pa ni dale?...
In to se dogaja vsak dan na vsakem koraku. Vedno je nekdo drug kriv . Folk ne zna prevzeti odgovornosti. Kriv je Renault ker se zadnje lu?i ne pri?gejo same od sebe v megli... Ne,kriv je glup folk,ki ne razmi?lja fol qrca , ker jim KAO ni treba in jih ne pri?gejo.. Treba jim mogo?e res ni treba , morali pa bi.
In v?eraj sem razmi?ljal; zakaj mediji in marsikdo tukaj sploh omenja,kam so bili namenjeni?? Kaj ima to veze? Bi bila zadeva kaj manj / bolj tragi?na , ?e bi ?li v shopping, na obisk,v kino...
In ja, verjamem,da nebi ?la v neko (pre)hitro vo?njo,ce bi vedela , da se bo to zgodilo,ampak kdo pa bi???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislim,da se marsikomu izmed nas (z mano na ?elu) prav sladko jebe,kako se re?e ne?emu,kar je nevemkoliko milijard kilometrov stran....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani