Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Za ?ankom v gostilni sta Slovenec in Japonc. Pa se Japonc za?ne hvalit kako dobro obvlada borilne ve??ine. "Pa poka?i kaj zna?," izjavi Slovenc. Japonc udari, da se Slovenc kar zlo?i na tla. "Kaj je blo to?" ga vpra?a presene?en Slovenec. "Nekaj Japonskega - udarec od dju-djitsuja." Sedita nekaj ?asa, ko ga Japonc spet udari, da Slovenca odnese na pol gostilne. "Kaj je blo to?" ga vpra?a. "Nekaj Japonskega - udarec od kung fuja." Spet sedita nekaj ?asa, ko Japonc spet udari, da je Slovenc eno uro v nezavesti. Brez vpra?anja se Japon?ek ponosno izprsi: "Nekaj Japonskega - udarec karateja." Pa gre Slovenc iz gostilne in se vrne ?ez nekaj ?asa, mahne Japonca da je kar cel teden v komi. Ko se zbudi, vpra?a Slovenca, kaj je blo pa to. "Tud' nekaj Japonskega - ketna od Kawasakija

:hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

nene, je kr lepo 50% + dodatni popusti na ostale police (Triglav)...da nou fov?arije, se ?lepam na drug ra?un :bravo: oz. mam avto "rentan"! Seveda vse stro?ke pla?ujem iz svojga ?epa

zakon, kaj bi dal, da bi js mel -50% sramezljiv Bi ?e konkretno za?el razmi?ljat o ?paranju za "MIVEC" zverinco :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tud jaz bom rabil pomo? pri glasovanju
Napisano

Boss z 2ko

Uklopko s 3ko

323jk je miljon

Sishi z MX-3

nekoga najti s 5ko

Labi z MX-5ko

Ajvar z Mpsko

Bojc s 7ko

jest pa loh s Xedosko uletim

Slika da dol pade?

fotka bi bla carska :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jest pa dan prej skor brez problemov (pa? murphy-po?en iz. kolektor) :angry2: (150?)

je pa registracija s cestnino pr?la "samo" 280 ? :mi pijemoo:

kolk pa ?e ma? bonusa? js mam sam 5% :P

dobil sluzbo.

?estitam :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Jest k sm pa mal iz LJ sem obsojen na Siol. Bi verjetno tudi zamenjal, samo ne morem ni? pametnega dobit v moj konc (sosed je sprobal Amis pa mu je en qrc delal), Siol mi pa tudi lahko da najvec 2Mb povezavo. Mi grejo pa tudi na zivce zadnje ?ase, kej jim skos neki DNS jebe...

sej pravim, ostali ponudniki so ponujal najve? do 6Mb, edino pri T-2 je potegnal 10Mb

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena pro?nja
Napisano

Pozabil povedati. Vsak, ki glasuje se isto poteguje za nagrade. ?e pa dobim glavno nagrado gre pa tale Francoz po hitrem postopku pod ceno od bajte pa ?e vrnem se med Japonce. :P

ti si na? :P sm skor ziher, da bi ?ou na kajga Nissana :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena pro?nja
Napisano

Hvala vsem, tole gre pa hitro. :rispekt: ?e kaj dobim bom nekako delil z vsemi, ?e bo treba bom vsakega posebej peljal z avtom. :aaaaa:

Symon ni panike ;) to lohk glasuje? sam 1x, al lohk vsak dan?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Pri nas sm bli pri volji ?e, ko je pr?u ven ISDN, pol so se preimenoval v Tu?Telekom in smo bli pri njih ?e kake 4 leta, in ker ni blo pri nas mo?ne pove 10Mb smo ?li na T-2, ki je edini ponudnik, v na?em koncu, ki pouja tak?no povezavo (navadna linija) in smo zaenkrat zlo zadovoljni pri njih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.