Kr dobr najedu na malci. Potem sem se pa v v firmi zicnil na kav?, ki ga imam zraven v pisarni in lepo zakinkal za 15min. Mi je prav v?e? tale nova pisarna, ki jo mam, zravn tale koti?ek z kav?om prav fenomenalen.
a mam jaz novga sodelavca pa ne vem?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Aja - zakaj dirka, cez deset dni bo uradno ( ne pricakujem da se konkurenca pritozi) in pohvalil se bom lahko z ...........neki velkega, najvecjega v nasi Adriji...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Prisiljen (a seveda pod lastno odgovornostjo) gas v skodi cel cas do podnja. Price lahko potrdijo da sem sel iz pisarne 10:20, ponudba pa je bila oddana 11:45, vmes se parking in nasi pametni lifti v kristalki (tudi do 10 min...), no po tem nekakem je bilo voznje 50 min. Je pa do tja zgolj 130 km
Jaz jo vedno dam peljem da jo spucam itd. Glede placa pa ....kukr mas to se navadis in izkoristis.
Pri mas se puscajo notri, sam jaz je ne bi dol mel 5 mesecev....tile simeti pa ratujejo dragi + neregistrirana je se davek (u a to je se odkar je eu??)
Uf prevec za pisat, ampak ja okna, tesnila !podn!, komarcniki, voda da tece neki casa po sistemu pa pol pregledas luze, rjavi fleki, 'mehkost' pleha z zunanje strani - to pomeni glnilo
Elektrika, v skritih kotih ostanki stiroporja (mravlje) sekret.....in pa seveda podvozje - kljuka, zavora, gume.....nogice
Kolk ljudi kolk dnarja?
Prijatelj prodaja zival od prikloice.....ampak vem da je ok
Ja oni ledeni planiet ni bil tako pod vplivom ?rne luknje. Sej ?e oni kekec, ki jih je ?akal v orbiti ni bil toliko pod vplivom. Samo so bli ve? ?asa dol, ker cca. eno uro so planiral ?e bi ?lo vse OK, samo so potem moral ?akat, da se jim motorji odto?ijo vode, ko jih je malo zalilo.
Jaz se na splo?no neki ne strijam z to teorijo, da se ?as krivi, in da za ene te?e hitreje za druge pa po?asi. Sej na papirju se sli?i po nekih varjantah zanimivo, vsamo vsaki? ko berem o tem v knjigah, se nekako kar ne strinjam.
Kekec je bil z njimi, je ka bum naredu, ni nih?e ?akal, prvi? je pa dedek ratal v enakem ?asovnem kot na mami zemlji. Ma malo skregano vse skupi
V Interstellar so se malo skregal z lastno logiko relativnosti. Grejo za eno uro na vodni planet pa so otroc starej?i 23 let. Ko pa se na leden planetu tepejo in je napeto par ur, se vzporedno na zemlji vse isto?asno dogaja.....
to me je zmotilo + to da je to ?e 4. film zapored Mathewa kjer ?mora? govoriti hilbily naglas.....ta, dallas buyers club, mud, killer joe....?
- kot prvo sem jaz zgre?il: do Rovinja ni Hrva?kih avtocest...
- kot drugo me zanima "dnevna" postavitev oz. postavitev za vikend. Mi ne strpimo pol leta na eni lokaciji, zato imamo prikolico registrirano in jo vla?imo naokoli...
1. nisi zgre?il sta dva kraka Y avtoceste, ampak ma? toliko stranskih ravnih da je brez veze
2. dnevna ali vikend v sezoni je dokaj draga ampak meni je bistvo da je vse dol in da se ne vozim vsak vikend ko nomad
Pohvalu bom sam sebe. 7 cut mi je rekel pojdi na buzet, sonce je bilo in slovenci so zavzeli jug, guzva bo. In res s crnega kala pogled na stojeco kolono na viaduktu....zaprt tunel kastelec, vsi dol na socerb, mi pa na socerbu kontra v smer nasih Jelovic in zadaj do Petrinje. Tu smo naleteil na en avto M6 karavan LJ neke temne barve rahlo izgubljene v divjini. Padli mimo in svojo pot
2:20 do doma standarden cas
Pizza: San Giacomo Rovinj, treba poiskati med ulcami
Prikola: vsaj jurja na bolje ker za 2300 ne bi dobil prikolce s pogradi ki je 100 posto diht in vse ok, po 6ih letih kampiranja v prikli vem da ni prikolce ki jo samo postavis in to je to, take so od 10k naprej, najvecja napaka ki jo folk dela je da ne spusti vode ven oz jo osusijo in potem led dela svoje
Fotke
Vreme je pa majka....kratki rokavi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jutri v motor tankam zelenca za manj kot Evro / L
Kam grem?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani