Danes sem sli?al celo to boso, da je kriva dr?ava, ki ni omogo?ila ?irjenja Akrapovi?a v Ivan?ni gorici in se morajo delavci sedaj voziti v ?rnomelj kjer ?iri.
Verjetno so jim dali pi?tolo na glavo,da se morajo voziti....
Nih?e ni besen na sodelavca, ki zaradi izrednih razmer na cesti malo zamudi, se pa strinjam z Nejcem da so ve?inoma to eni in isti. In da nekateri kljub poledici pridejo pol ure prej (v stilu ''sem mislil da bo huje na cesti; ?tartal eno uro prej ko ponavadi''), nekateri pa vsak tretji ?iht zamudijo.
Samo malo velik skok se mi zdi, zgodi se huda prometna nesre?a -> udele?enci akrapovi?evi delavci -> kapitalizem kriv
Dobro da ni vozil kdo od njiju dveh, bi rekel da je bil tako zgaran da se ni mogu fokusirat na vo?njo.
Se podpisem pod vsako besedo. Ljudje smo in ljudje se motimo. In zamudimo. Je pa razlika a zamudimo 1x na 2leti ali pa vsak tretji siht(dobesedno). In dokler bodo nadrejeni zaposlovali ljudi in ne robotov, se morajo pa? zavedati,da bomo delavci delali (tudi ) napake.
In tole valjenje krivde,oziroma iskanje povoda v Akrapovicu... Je za moje pojme odsev dana?njega ?asa. Vedno mora biti nekdo drug kriv.. kriva je voznica (?e se ne motim),lahko se vsakemu to zgodi,hitreje kot si mislimo in upamo .
Sozalje svojcem , prijateljem,naj po?ivajo v miru, mi se pa lahko vsi kaj nau?imo iz tega ali pa naj nam bo vsaj opomnik kako se bomo(vsaj jutri) peljali v slu?bo...
In kaj ti to pomaga, ko recimo zaradi zastoja na AC stoji? uro ali ve?? So zadeve na katere lahko vpliva? so pa tudi take na katere ne more?.
Se strinjam, da zamujanje ni v redu ampak, ?e je to res ob?asno in povzro?eno s strani tretjega dejavnika bi pa? moralo obstajati neko razumevanje, ki pa ga danes pri delodajalcih prakti?no ne more? pri?akovati. Ogromno nervoze na cestah je ravno posledica tega. Nekomu se ne mudi in jadra po?asi zadaj pa seveda drugi ratajo ?iv?ni, ker ne smejo zamuditi in pride do nepotrebnih prehitevanj - tudi do takih, ki so usodna. Ampak vsak gre v prehitevanje z mislijo, da ne bo ni? narobe in v tistem trenutku se mu to zdi manj?e zlo kot pa recimo ?rna pika ali pa celo gro?nja z odpovedjo.
Po mojem si me malo narobe zastopil. Z mojim primerom sem hotel povedati,da je veliko ljudi navajenih ?iveti "na Knap" in lovijo minute iz dneva v dan. A ni lep?e ?iveti uizi in biti navajen na to,da se ne hiti in si pa? vsaj probas dan tako zoorganizirati. Ker ko se 1x hiti,potem hitro po?i...
?e pa pa? po?i guma,crkne avto,naletis na zastoj... Ja,bogpomagej,se vzame telefon in se pokli?e na siht in se re?e "zelo mi je ?al,zamudil bom.."...
Sam hodim pe? v slu?bo in ko sem lani zaspal ,sem vzel telefon in poklical ?efa da bom zamudil par minut in da bom pohitel in sem dobil nazaj mirno: zunaj je poledica,ne hiti da ne bo kaj narobe...
Hja ne vem, v avtu povzro?iteljice so bili Akrapovi?evi delavci. Akrapovi?evi delavci pa znajo o delu v podjetju in pritiskih marsikaj zanimivega povedat.
Saj se strinjamo da ni vredno divjati po cesti, sploh pa ne zaradi zamujanja v slu?bo...
V slu?bi imamo precej takih, da ?e bi rekli, da se bodo vrgli skozi okno, bi ostali ?e z dopusta prileteli navijat in spodbujat, da se slu?ajno ne bi premislili. In od takih kretenov se nih?e ne vr?e skozi okno, pa? pa ta. Pri komaj 23ih letih... Naj po?iva v miru...
1. Sracja dolina je super za otroke in starejso populacijo (moras zadet casovno, da ni prevec ljudi).
Gres do Crnuc, potem pri mercatorju zavijes levo (ce prides z dunajske iz centra) nadaljujes naravnost do Panda bara in potem po gozdu naprej. Ko prides do oznak imas moznost desno na Rasico gor (za MTB), ali pa levo in prides do Gameljn.
evo tko nekak, ena od variant (ta steza zraven Save v LJ je tudi zelo lepa
2. tukaj dol ne bi ti priporocil kolesa, ker vozniki ne spostujeja lastnega zivljenja, kaj sele kolesarja. Tako da se jaz drzim le offroad variant...ali pa malo prometnih cest (majhne vasi).
Albanija je tudi zelo lepa glede narave
A,dbest , bom naslednji? z mtb ?el probat to varianto na Rasico. Tnx.
Ja,crna gora... Se mi je zdelo da je bolj tako... Hja,se bo pa pa? ?lo brez bajka tja. Oziroma z bajkom v avtu pa potem usput na Velebit
Super fotke in ideje. Sam zelo dobro poznam predvsem Orle in Golovec pa tudi Rasico . Nisem pa vedel da se imenuje Sracja Dolina. Kakor gledam je to ta del med gasilnim domom na Ra?ici in trzinom?
Pa vidim da si kolesaril po Kosovu;kako sprejmejo kolesarje in kake so izku?nje v prometu kot kolesar? Sam sem dobil povabilo v ?rno goro in Albanijo in ?eprav sem navdu?en nad ?rno goro,imam malo cmoka v grlu tam kolesarit. Izklju?no zaradi prometne varnosti.
V?eraj v bli?ini doma kolesaril ?ez drn in strn, no poudarek na TRN, ker sem po free ride divjanju za?el na obmo?je podrtih dreves in trnov, da sem ves popraskan. Bicikel za sabo vle?i po tem divjem terenu, sem se po?util kot v survivorju. ?e dobro, da sem bil sam in mi nih?e ne o?ita, hehe
Jp, ko je mene sredi belega dne v Ljubljani zvilo do te mere, da so mi solze tekle, se je izkazalo, da je bilo ceneje se nenapovedano oglasiti pri prvi samoplacniski ordinaciji...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Verjetno so jim dali pi?tolo na glavo,da se morajo voziti....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani