Skoči na vsebino
323 speed
Napisano

Hvala vsem z aćestitke!!!!!!! :D:D:D:jupiii:

Ni zakaj stari! :bravo: Pa, da bi si kon?no kupil kak?nega Nissana saj vem, da je to tvoj skriti sanjski avto. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja to bo impreci podobn kontrast! :P

Zdej mora sam ?e pi?it tolk! :danzoman:

Ja, ?e bi ?trihal avto, bo gotovo bolj svetlo modra, v stilu Impreze ali pa Cliota Williams, torej to?no tak?na barvna kombinacija. ?el ne bo kot Impreza, dosti manj pa tut ne. :hohoho:

Aja pa saj pravim, da ni zlata, samo vle?e tako zanimivo na zlato.

Ve? pa sedaj lahko debatiramo pod DIY o tem. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pomoje bo kr orng drga? zgledal, no upam d si prbli?no tko kvalitetno stvar zastavu kokr Sishi, tkt k mi je ?trihnu od "vouka noge" se prav 3krake 15 colke na ?rno! :danzoman:

Hja ?e bolj. Saj temo sem ?e napisal in oddal ampak mora eden izmed moderatorjev aktivirat temo pod DIY.

Namig: gume dol, sp?eskat, ?pric kit, barva, brezbarven lak. Torej celotna prenova. Barva je pa sploh lepa, vsaj meni, ?eprav vsaj na mojem LCDju sploh ne izgleda tak?na kot v resnici (vle?ejo odtenek bolj na zlato). Bodo pa ?le feltne gor skupaj z zimskimi feltnami naslednji mesec.

In sedaj sem se odlo?il, da potem bom pre?trihal ?e OZke, samo da jih bom ?e bolj za?inil... Ve?, ko bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi
Napisano

Ni ?rne barve??? :blink: Kje to?no je tole slikano? najbolj mi je hecno, ko vidi? "stare" avte (takrat mogo?e celo nove) in slab?o kvaliteto fotke in deluje kot da je slikano v enem drugem, davnem ?asu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?kandal na sre?anju
Napisano

Pomoje mu zato ni ni? paslo, ker ni bilo niti mafinov. :P

Sicer pa res ?kandal brez primere, kako lahko labi kaj tak?nega zavrne. Samo ?e enkrat naj napi?e kaj o hrani na forumu! <_<:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Lool tole morate videti. Turbobitch v akciji, eni ga poznate, eni ne:

In za tiste, ki ga ne poznate (dobro): Tip ne pije, ne kadi (niti cigaret, niti kaj mo?nej?ega Objavljena slika) Kot je sam rekel, tak pa? je. Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:bravo: Boss :hohoho:

Evo sem vedel da sem ene par vicev pozabil:

Pride mo? pozno zve?er domov, se ule?e k ?eni in se za?ne nekaj drgniti obnjo. Ona mu odvrne da danes ne, da ima menstruacijo.

"Pa kaj vam je danes, a ste se zmenile al kaj?" zagodrnja mo? in se obrne stran.

:ne vem:

Mo? je bil zelo ponosen nase in na ?eno, da imata 5 otrok (saj veste eden tistih ta pobo?nih, ki pravijo "kolikor jih bo Bog dal") in je ?eno klical mati petih. Njej je to presedalo a on je kar vztrajal. nekega ve?era je na neki lokalni pogostitvi (spet neki cerkvenega :P) zaklical:

"Mati petih pridi sem!"

Odgovor: "?e prihajam o?e treh!"

:bravo:

V neki mali verni ob?ini kjer vsak pozna vsakogar je bil ?upni, ki je rad zbiral pti?e. Eksoti?ne. Nekega dne pa mu zmanjka najdra?ji pti? in se odlo?i, da bo to omenil v nedeljski pridigi.

"Naj vstane tisti, ki ima 'ti?a!"

In vstanejo vsi mo?ki

"Ne, ne, naj vstanejo tisti, ki so videli 'ti?a!"

Sedaj vstanejo ?e vse ?enske

"Ho?em re?i naj vstane tisti, ki ima 'ti?a, ki ni njegov!"

Sedaj se mo?ki usedejo, ?ene pa ?e kar stojijo

?upnik se zamisli kaj se dogaja in gre kar k bistvu:

"Naj vstane tisti, v ?igar rokah je sedaj 'ti?!"

V tem trenutku vstane mladenka v zadnji klopi in re?e fantu zraven nje:

"Sem ti rekla, da bo videl!!" sramezljiv

:rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?e nekaj "kur?evih" vicov

Pride Mujo k doktorici in ji jamra, da mu pens ?kripa ko se samozadovoljuje.

Doktorica: "Sle?ite se"

Mujo se sle?e doktorica pa ga za?ne ogledovati. Nadene si rokavice in posku?a.

Mujo: "Pa morate bolj hitro kar pozorno poslu?ajte"

Ona ga za?ne hitro obdelovati in da obraz ?isto zraven nakar jo Mujo po?prica.

Doktorica: "Perverznjak! Drugi? pojdite v javno hi?o!!"

Mujo: "Sem ?e bil pa ne vzamejo zdravstvene kartice"

:bravo:

Mujo je imel to bolezen, da mu je penis celo ?ivljenje rastel. Fata ni imela ni? proti nakar je nekega dne penis prerasel noge. Odideta k doktorju in le-ta re?e, da to ni noben problem, da bodo uredili z operacijo.

Fata: "Koliko ?asa pa potem ne bo mogel hoditi?"

Doktor: "Hoditi?"

Fata: "Ja a mu ne boste nog podalj?ali??"

:rozico:

"Boli me kurac"

"Pojdi k urarju tam popravljajo majhne stvari"

:D

Mujo pride k doktorcici in re?e naj si ogleda penis. Ona si ga res za?ne ogledovati preu?evati nakar ga vpra?a zakaj je pravzapav pri?el.

Mujo: "Pa poglej si ga, kaj ni velik, krasen in lep?"

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evo pa da ?e jaz napi?em kaj igram. Sicer zelo malo ker ni ?asa ampak sem ter tja pa zalaufam zadeve ki jih imam na PCju.

-Operation Flashpoint (e-vojaki v najbolj realisti?ni obliki :bravo: )

-Myth 2 z nekaterimi modi (celotne stopnje od Myth 1)

-Half-Life 2 imam ?e na PCju ampak ga nisem zalaufal ?e zelo dolgo ?asa

-Tropico (ko si za?elim vladati sanjskemu otoku. :P

Zdajle sem pogledal na polico, na njej imam ?e Swt4 (ki pa je veliko te?ji kot Swat3, ki sem ga preigral podolgem in po?ez. Huda ?pila druga?e. Mogo?e ga bom in?taliral spet na laptopa.

Na PS2 pa samo GT4, (imam pa tud GT3 za PS2, GT2 in GT1 pa lahko igram kar na PCju) nekaj ?asa sem imel Test Drive Unlimited pa se mi je zameril ker nima podpore volanu <_< pa ?e arkada je,?eprav lepa in zanimiva (sanjske hi?e, ogromen otok, svoboda...) eden najbolj?ih ?pilov kar sem ga igral je pa Final Fantasy X in X-2.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi
Napisano

Evo malo ve? slik moje prve ljubezni.

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Specifikacije:

Peugeot 106 1.1 XN l.93

Predelave:

-Odbija?i v beli barvi

-odstranjene grde ?rne letve in skratka poskrbljeno za clean look

-napisi od 106ke MK2 in rallye nalepke

-blatniki po?irjeni za 3 cm

-da so notri pasale gume 175/60 R13 na po?irjenih feltnah ?irine primerne za 195 dimenzijo zaradi ?esar je gumo tako dodatno raz?irilo

-notranjost oble?ena v modro (blago na vratih, modri tepihi, serijsko moder poden, modra polica)

-sede?i od Swifta GTi

-strut bar

-cai

-odstranjen srednji lonec

Avto je ?el kar dobro (no ?elim si ga ?e enkrat peljati, da vidim kaj bi rekel sedaj :P) dr?al se je dobro, edino kvaliteta je bila pa res bolj Peđojeva... :whatever:

Ve? slik pa tukaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi
Napisano

Evo eno fotko sem na?el zaenkrat.. Malo me daje nostalgija, mogo?e bi jo moral kupiti nazaj ?eprav ?e mi je pila bencina kot sedaj Nissan, skoz je kaj crkovalo ampak bila je pa huda. Swift GTi sede?i, ene hude feltne, clean look (?e takrat sem bil za te stvari :P ), ?portno modra zadnja polica... :hohoho:

post-285-1191009742_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No potem je na? in ima registriran avto v tujini. Sicer pa kolikor se spomnim tiste teme (in je ne najdem ve? <_< ) je bila fora, da ho?e en Skylinea uvozit in bi ga na tak na?in registriral, zakaj je pa ta registriral Audija na tak na?in se mi pa ne sanja. Vem da ni poceni, mogo?e je hotel pa? tak?no tablico, ki je pri nas ne bi nikoli mogel dobiti. :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.