Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

jebote...jaz pa berem da bi kera mela raje slamo v grlu (nekak bi blo v kontekstu posta)

mo ja, grb...moj grb bruha ogenj...ole zmaji :bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

glavno da je ferrari zmagal...and nothing else matters :D

(no hecam se, ker itak ne gledam vec F1...)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

:vesel: slovenija,slovenija,ce zmagamo se ga :mi pijemoo: ce ne pa glih tak :mi pijemoo: :P

hahahah :hohoho::hohoho: to!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no sm skupej spravu film?k leto?njih skokov v vodo. Je pa na hitr skupi spravlen tk da ne zamerit.

Je pa notr tud skok s 15m na glavo,salta nazaj z 9m,...

http://www.youtube.com/watch?v=vd_J5euA2b0

Enjoy :bravo:

uaaa bravo...

ful lepo...jaz z vec kot 5m si ne upam...vsi so lepi (na glavo)

sploh ta z mostu pri 1:47 mi je pa fenomenalen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mi je ajvar sporocil, da sem njegov agent, tko da glede placila in vseh ostalih podrobnosti glede datumov in prostih terminov se name obrnite :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

jaz upam, da slovenija enkrat raztura v velikih tekmovanjih...

in za zdaj jim kaze zelo dobro :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

allyssa tebi so treningi najbrz ful hudi, kjer ima vsak po (vsaj) eno zogo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Labi-to pa ni ?isto res..... :whatever: Preden je pri?el ?umi k Ferrariju,tega ni blo med najbolj?imi ekipami ?e nekaj let,kr spomni se. ;)

niso bli najboljsi, sam niso bli pa dalec zadaj....vedno je bla kaka zmaga v sezoni...

hocem rec, da je ferrari od zacetka F1 vedno v ospredju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

v bistvu je v F1 tko: Ferrari in pac kaksna druga ekipa, ki je vcasih malo bolj uspesna...

ferrari je pa stalnica (razni mclareni, williamsi, benettoni, renaulti delujejo po principu "enkrat prvi, drugic dalec zadaj" )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

doma: acer travelmate 800 (win xp pro, pa se licencni je, intel centrino 1.3, ram 512, garfika ati radeon 9tisoc nekaj (128mb), je pa star 4 leta (ali 5 mogoce?) in niti enkrat ni odpovedal...

sluzba: dell latitude 800 (win xp, intel m 1.6, ram 512, grafika ati 9600), ta se pa vcasih pregreva in mi ni tok vsec tok acer...

aja oba sta notebooka, igrice mam solitarire na obeh :) (ne igram video igric) , za moje programe sta bla na zacetku ok (solidworks, visio, itd) zdaj sta zacela mal sepat)...bo treba kmalu zamenjat ni kaj....

s tem postom, po mojem, sem dosegel to, da boss ne bo nikoli vec z mano govoril :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

:hohoho: Pa ki si tega pedra najdo??? :hohoho: Ko bi mi vsaj kerga drugega najdo. :P:lol: Mam ?e tak dosti,da ga v MBju v?asih ki sre?am. :vskalo:

ce je boss danes priznal, da je v resnici zenska, lahko se ti, da ti je murko vsec....

ne vem zakaj skrivas :)

sej je cist fejst poba :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mislim, da bi nekdo moral zapustiti srebrne in mislim, da se to ime za?ne na F.

ja ferrari...in to jih mora pustiti dalec zadaj :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.