Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

A mother and father took their 6 year old son to a nude beach. As the boy walked along the beach, he noticed that some of the ladies had boobs bigger than his mother's, and asked her why.

She told her son, "The bigger they are the dumber the person is."

The boy, pleased with the answer, goes to play in the ocean but returns to tell his mother that many of the men have larger willies than his dad. His mother replied, "The bigger they are the dumber the person is."

Again satisfied with this answer, the boy returns to the ocean to play.

Shortly after, the boy returned again. He promptly tells his mother, "Daddy is talking to the dumbest girl on the beach and the longer he talks, the dumber he gets."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Nekaj ?asa nazaj sva imela s kolegom, ki je hodil na texas (avtomehanik), debato o avtih. Pa mi re?e da bi si moral jaz dobiti distan?nike, pa bi mazda zgledala veliko lep?e pa ?e medosna razdalja bi se pove?ala, za bolj?o lego na cesti. :bravo:

:hohoho: dobra ja :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

ja men se tut bolj dopade P100 kot D3000, pa ?e cenej?i je. Druga? pa rezervna baterija vedn prov pride, pa te baterije pomoje mal dlje dr?ijo (verjetn so lionske kot pri mobitelih).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reklama za novo Mazdo6
Napisano

Sem jo sli?al ?e na radiju ... ?e mislite, da je "Check in" mesto na Kitajskem ... :D

Sem se kar nasmehnil saj gre v uho ... ?e pa malo globje razmislim pa je verjetno bolj trkanje na tiste kupce, ki so malo bolj razgledani in ne ozko uniformirani:

?e ostanemo pri avtih je verjetno mi?ljeno, da ?e poznate samo Golfa, VW, Audi in Mercedes itak ne boste ?li gledat Mazde, ker za vas niti ne obstaja ni? drugega kot prej omenjeni. Za tiste z malo ?ir?im nazorom in ne strogo omejenostjo pa je Mazda lepa opcija za nakup in na te trkajo s to reklamo saj se zavedajo, da une prve grupe ne premakne? pa ?e se svet zru?i bodo obstajali samo Golfi, VW, Audi in Mercedes.

tak, ko sm jes omejen na japonce :P pa na skandinavce

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Star gospod je ?akal leta in leta, da mu na Upravni enoti izdajo gradbeno dovoljenje.

Kon?no je dovoljenje do?akal in uradnik mu re?e:

»Vse je gotovo, gradbeno dovoljenje je izdano, pojdite samo ?e v tajni?tvo da vam dajo pe?at«

Ves sre?en gre gospod v tajni?tvo po pe?at, ko mu na drugi strani uradnik pove, da je ura pravkar odbila 12 in naj se vrne po kosilu.

Gospod ves ?alosten pove:

»Oprostite, ?est let ?akam na to dovoljenje, potrebujem samo ?e va? pe?at. Prosim, udarite ta pe?at, pa vam povem zgodbico o ?enski in psu«

Uradnik zelo nejevoljen le pristane ter mu po?igosa vse dokumente in nestrpno ?aka na zgodbico. Gospod vzame dokumente in re?e:

»JEBO TI PAS MATER«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.