Ej..Zmaj v?asih v SFRJ..na zastava 101 smo imeli zadnjo halognsko lu? dodatno mont.za vzratno vo?njo.uporabljali smo jo tudi za take pametnjakovi?e
Samo stikalo si vklopu on of..pa se je vozilo odleplo od tvojega odbija?a.he he lp
Kolega je imel pred leti zjahanga Passata 90 letnik in ko se mu je nekdo pribli?al, je navidezno lahko prestavil v vzvratno prestavo (in dr?al sklopko). Se je takoj un zadaj usral.
?e ob 6h zju3 dripci zahojeni neu?akani, ki se zalepijo na zadnji odbija? in buzerirajo od zadaj, s tem da sem vozil preko omejitve. Prehitet pa nimajo jajc, kak?na ?alost od voznika.
Glede Seba se strinjam, da ni to nek ekstra liga dirka? in je takrat serijsko zmagoval izklju?no zaradi popolnoma dominantnega RB-ja, sovoznik je bil Mark Webber, ki mu je za las zmanjkalo (nekaj smole na zadnji dirki), da ni bil prvak 2010, kasneje ga je Ricciardo dobro sramotil in fant se je raje spakiral k tarde?im. Tak je moj pogled na njegove naslove.
Zanimivo ja kako se je situacija skoraj ?ez no? spremenila.
Npr. SPA, ko sem gledal dirko in nemo?nega Hamilona napram tarde?im, sem si rekel, da bo te?ko ali nemogo?e postal letos prvak. No zdaj sem drugega mnenja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Alonso je bil stroj za ubijanje (beri obvladac in odli?en realizator).
Sebs je kot en neizku?eni mladeni?, ki zaklju?uje odnos v stilu Ameri?ke pite, hohoho
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani