Razsvetli nas. Predvidevam, da si bil na desnem pasu, vozil s konstantno hitrostjo in si ?el mimo levih?
Pri?el na avtocesto v ?martnem in seveda potegnil po popolnoma praznem desnem pasu, s tem za?el iti mimo levih seveda. v tej levi koloni je bil tudi srebrn mondeo, ki je takoj na desnega zapeljal za menoj z lu?kami in me ustavil za tunelom.
Policist je o?itno imel nekaj proti motoristom, ker mi je dal pridigo v smislu prevzgojil te bom ali pa bo? umrl na cesti (jaz pa cel fluo rumen voze? na desnem pasu), zato se nisem kregal, ker bi bilo ?e slab?e on je zakon in red...
Ampak pazi kazni:
Prehitevanje po desni
Neuporaba smernikov
wtf???????? Se pravi ko si hitrej?i na desni, mora? dati desni smernik??????
Prijazno sem ga vpra?al, ali se mu ne zdi ?udno da jaz lahko grem hitreje po desni, in da je veliko bolj nevarno voziti v bremzajo?i se koloni za motor. Odgovor: Oba sta v prekr?ku, ampak vi ste prehitevali. Pika
V glavnem naj po?lejo to polo?nico, ker si ?al nemo?en, tako kot policist re?e tako je, ?al - to sem takoj uvidel in sprejel, bom pogoltnil, bom pa sedaj pre?ivel na cesti............
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes vam lahko osebno 'po pogovoru' na odstavnem pasu avtoceste s voznikom provide povem, kako je glede tega ko je desni pas hitrej?i od levega........
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Del linoleja-podna, police v omari in seveda en temeljit pucung tretma.
Dobila je ze dodatke za bicikl, predelan prtljaznik za kljuko...ves zelezje podna - nogice, nosilci so nazaj z novimi maticami, plinska pec je demontirana namesto nje je el konverter.
Najvecji izziv je sedaj kam hudica dat nas mali tv
Kaj je to? Priklop za traktor? A kdo to rabi, ker je samo odvecna teza....
12 let sem delal v tujini in lahko recem samo da ni samo sistem vecje place ampak si tudi v drzavi ki veliko vec vzame (hrana, steeha nad glavo...)
Ker smo v eu se lahko zaposlis kjerkoli v eu s stalnim prebivaliscem v slo. Trapasti so le neki dogovori med drzavami ki jih moras preveriti da slucajno ne delas zastonj kar se tice penzije v slo. Za vsak drek (zavarovanje, penzija...) ima slovenija. Vsako drzavi posebej dogovor - ali pa celo nima)
Ce kdo isce delo v tujini naj vzame v zakup da mora biti celotna familija pripravljena na to, to pomeni bodisi loceno zivljenje bodisi premik naroda (jezik, sola, mama verjetno gospodinja) in zadeve lahko poleg denarja prinesejo zasuk pricakovanj.....
In kdo te napada? Se opravicujem ce sem stopil na zulj lastnika ki mu pes pomeni vec kot vse ostalo.sicer pa papir vse prenese. Ja in prodali so mi ga z veterinarskim certifikatom Heart 0 pa te sranja za srce...
Vidis zdaj bos lahko rekla da imajo starsi poreklo iz tam pa tam....
Prosim potem da objasnis zakaj psa na razstavo ce ne zarad titul? Promocijo pasme lahko tudi prek neta
Nisem pa vedel, da ce nemskega boksarja, angleskega buldoga, francoskega buldoga kupis v Sloveniji z rodovnikom, da nima pravega porekla....svasta res
Ker samo mladica lahko vzgojis kot je treba in se samo mladic lahko naveze na otroke..
Psu iz zavetisca ali psi drugega lastnika (vzgoje) ne bom zaupal svojih otrok. Ker odrasle pse oddajajo zaradi bolezni, napadalnosti....kraje
Mogoce se kaj?
Ne obracaj mojih besed, ocena na razstavi da ima mladic cim vecjo prodajno ceno in vzreknik renome nima nic s tem da kupis mladega zdravega psa ki bo del TVOJE druzine
So tudi psarne ki imajo skrb za rodovnik in ne nazive
Eh pa ja ne kupujete pse da jih vozite na razstave pa potem hvalite kako mate lepe pse....
To je cloveska norost....oz maltretiranje zivali v namen posla (prodaje mladicev)
Kaj ma pes od tega? Moj ima multichampion starsevski rodovnik pa sem ga po moje resil, da zivi kot pes in ne proizvod....in da ima familija od njega veselje in pozitiven ucinek
prvi tedenski (lanski) dopust v novi slu?bi. Eni u?ivajo, smu?ajo, kolesarijo, tako kot sem jaz do lani... zdaj pa pa so postali ?asi bolj resni..adaptacija bajte..sem ?e v rovih, tako da ne bom kazal rezultatov ker so porazni..gremo "dopustovat".
Ti povem da najljubsi dopust bo potem v zrihtani bajti
Pohvalu bom svoje froce. Postavili ko? in cel dan na soncu igrata beograjsko, na izpadanje, raketo.....?e vedno je PC in mobi postranska potreba! Edino minecraft mu z veseljem pustim, to je nekaj kjer ta velik lahko svoj ADHD uporablja na polno, kaj vse zgradi v enem dnevu...kapo dol....cele svetove s stolpnicam, pre?ivi z ?ivino....to je odli?na zadeva za take mulce, ?e posebej ko rubikovo po treh dneh sestavi celo, v ro?e....itd...
Ej...pri nas na obali piha srednje mo?no samo so tudi mo?ni sunki burje...LP???
ok, no saj jaz grem v ju?no istro, to bi moralo po izku?njah biti ok, ?e posebej ?ez Buzet. Je pa spet Kvarner in Velebit na udaru, sv. Rok AC zaprta za vse
Sem napisal da bom verjetno se vrnil ta vikend na magistralo z mopedom.....malo morgen. Via Rovinj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri?el na avtocesto v ?martnem in seveda potegnil po popolnoma praznem desnem pasu, s tem za?el iti mimo levih seveda. v tej levi koloni je bil tudi srebrn mondeo, ki je takoj na desnega zapeljal za menoj z lu?kami in me ustavil za tunelom.
Policist je o?itno imel nekaj proti motoristom, ker mi je dal pridigo v smislu prevzgojil te bom ali pa bo? umrl na cesti (jaz pa cel fluo rumen voze? na desnem pasu), zato se nisem kregal, ker bi bilo ?e slab?e on je zakon in red...
Ampak pazi kazni:
Prehitevanje po desni
Neuporaba smernikov
wtf???????? Se pravi ko si hitrej?i na desni, mora? dati desni smernik??????
Prijazno sem ga vpra?al, ali se mu ne zdi ?udno da jaz lahko grem hitreje po desni, in da je veliko bolj nevarno voziti v bremzajo?i se koloni za motor. Odgovor: Oba sta v prekr?ku, ampak vi ste prehitevali. Pika
V glavnem naj po?lejo to polo?nico, ker si ?al nemo?en, tako kot policist re?e tako je, ?al - to sem takoj uvidel in sprejel, bom pogoltnil, bom pa sedaj pre?ivel na cesti............
Povezava za deljenje
Deli na druge strani