Skoči na vsebino

no no Poky ti si ?ovinist

Jaz pa podpiram Ally, ker ?enske mormo pa? skup dr?at sramezljivsramezljiv:lol::lol:

Na zdaj pa ma?, ko mi ?enski hormoni ven ska?ejo... a si mogu to omenit :angry::lol:

zdaj, ko si zenska bolj razumem tvoje jamranje nad menjalnikom M6 :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

star posnetek, poznamo tudi voznika :P

kdo pa je voznik? in kaksen naglas je to? tile L-ji se posebej....brez LLuck... :whatever:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

sam meni pa ni vsec, da jih podpirate sam kadar zmagujejo....

ko zgubijo pa noben ne gleda kosarke, vsi jih pljuvajo 100 na uro, itd itd (isto velja za fuzbal pa za vse sporte)

drzavno ekipo treba podpret "u dobrem i zlu" :)

so pa lepo popusili francozi hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pa kaj bi rada vedla??? :whatever: Vidim ga v?asih v MBju,samo mi gre tak na jetre,da ti ne morem povedat......... :vskalo:

bi ga rad vec vidu a ne? sam nima casa on za vse fane :)

bolje ista nego nista

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ej caki sam mal...jaz poznam to pesem...

pa jaz sem pravi slovenc :bravo:

jaz pa pojdem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

haha mejbi not :)

je pa res da sem postal slovenc ze zdavni (ce bi dali drzavljanstva glede na popito kolicino alkohola, bi jo dobil velik prej :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz sem pa v soboto prvic v zivljenju hribolazil: osvojil sem krnsko jezero (potem se kranjsko klobaso)

potem v nedeljo pa takoj na morje, morje je morje vseen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

sej je prav naredila (ce gledamo politicno), je rekla: nasa levica je za en drek, desnica pa nic boljsa...jebes ti to grem jaz po moje direkt v center :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

e joj...slovenija nujno rabi vec ljudi in manj avtov (ker se ti, ki so umrejo pol na cestah)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No pa mi odgovori na eno ?isto preprosto vpra?anje.......kje bi raje videl da tvoji otroci odra??ajo, v LJ ali v kak?nem manj?em mirnem mestecu? :ne vem:

v LJ absolutno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ma ze LJ je obup od obupa (glavno mesto pa cist mrtvo), pol ce gledas druga mesta v slo...za ubit se

na obali mas vsaj morje (zame ogromen plus)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.