Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Sem kar malo okleval ampak od danes je uradno moj, za dvig morale; Z4, hohoho

No,karkoli ze je ; sony ali pa BMW ali pa kaj tretjega; naj ti dobro sluzi. Ne poznam vseh znamk in modelov stvari na svetu (shame on me), ampak seveda predvidevam, da gre za BMWja. In ja.... Z4ka je noro noro huda in priznam , da sem ti malo fous. Sploh oblika zmigovca na blatniku, ki je pokrit z znakom , mi je od nekdaj noro fuki? (predvidevam, da imas to serijo; ce se ne motim je ob FL ta resitev izginila?) .

Tako da, veliko srecnih, toplih in ravno prav vetrovnih topless km. ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Prava zimska idila, no sicer le po temperaturah. Ampak lu?tno za hribovski vzpon, bicikliranje ali pa le sprehod.  :wub:

Res je... pravi cudez da sem frei na soncen dan in ta cudez je treba izkoristiti ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tudi sam mislim, da se je brezveze sekirat zaradi tega ... pac presko?i? take prispevke ... :)

Sicer pa "bo?i?" se menda pi?e z malo za?etnico :zvizga::P

To mi telefon vr?e ven,zgleda kot priimek. Meni se pa ne da popravljati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Enkrat se je ?e dogajal kreg tukaj zaradi politike. Tudi komentarji so se brisali.. Zato se danes trajno izpisujem iz foruma. Predlagam, da ime dopolnite  In da se imenuje mazda forum za pravoverno leve lastnike mazd. Hvala vsem,ki so mi pomagali z nasveti. Tistim 3,ki praznujejo bo?i?, ?elim miren in vesel bo?i?ni dan, ostalim pa smrt fa?izmu in ?ivel 25 maj...

Adijo

Dare,a je vredno? Ljudje se bomo/bodo vedno kregali.... tako pa? je. nekateri zaeadi politike, nekarrri zaradi avtomobilov, tretji zaradi fasade... Tudi sam sem bil tik pred tem, da se izpisem iz foruma, Ko sem bil besedno napaden zaradi mojih postov o kolesarjenju, oziroma mogoce celo zaradi kolesarjenja samega, nevem.... pa sem si na koncu rekel, da ni vredno, ker sem po drugi strani dobil kar tu nekaj uporabnih informacij in bi rad, da ?e kdaj kaksno...

Sicer pa... ne praznujem Bozica, ampak vseeno tudi jaz zelim vsem lep Bozic in lep danasnji dan...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hja... saj sem pristas svobode govora in (milo receno) nisem na strani tistih, ki z nasmehom na obrazu sprejemajo migrante in begunce, ampak vseeno... tole je milo receno bedno in pokvarjeno.

Otrok naj ostane otrok in naj ima otrostvo polno normalnih pravljic, na pa zgodbic, ki VSAJ posredno ?irijo nestrpnost. Za prati mozgane ljudem je dovolj casa tudi v odrasli dobi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Frei vikend izkoristil za urejanje flata; pleskanje dnevne sobe in predsobe, vseh vrat ter predvsem zreduciranje stevila kosov pohistva na minimum. tv pa? nima kaj deati v spalnici.

Poleg tega si lepo zbistril misli z sobotnim jutranjim sprehodom na Orle in vcerajsnjim na Rasico...

Zdaj pa naporen teden v sluzbi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bemti? ja, ?ivimo v ?asu, ko je najve?ji problem, ?e ima? kak?no kilo preve?, pomanjkanje pameti pa sploh ni problemati?no...

Pomanjkanje pameti je voda na mlin sistemu..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A ce je 31. V soboto, 1. pa v nedeljo pa jes pizzo oba dneva, kako se to steje :)

To lahko. Pizza meseca tega in tega. Septemberska je bila na Gardi, oktober na Cresu,november Umag. Edino julij me je zjebal z Dolomiti (Bormio in cles)hehe.

Saj zdaj bo to pestro ko se bom z vsemi ?tirimi branil dru?inskih pozrtij v decembru....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Izkoristil (skoraj) frei vikend ; vceraj iz nocne se konkretno naspal, ?el na sproscujoc 7km sprehod, super koncert Siddharte, ki me je vrnil 18let nazaj, ko smo peli "pot v x", se zopet naspal.

Danes pa ?el pe? iz Mengeske koce na Rasico in nazaj. Zakaj bi pa clovek ?el z glavo skozi zid na kolo, jaz imam kolesarski cilj za letos izpolnjen.

In potem prekrsil eno svojih pravil, da jem pizzo zgolj 1x na mesec in ?e to zgolj na kolesarjenju...

No, pizza meseca Decembra je padla in to na no-bike day... ampak... nisem (Ji) mogel re?i ne...

Ah...

Nejc happy.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.