?e kdo i??e psa, kateri bo prenesel vse nepredvidljivosti otrok, bo igral pli?asto ?ival, bo pov?ter in termofor otroku, obenem pa bo pripravljen dati ?ivljenje za 'familijo' in ga lahko cel dan pusti z njimi:
?e tretji bokser, tretji? enako. Sigurno najbolj?i pes za familijo, ampak tudi sigurno en od top3 hiperaktivnih psov...(poleg veselja in smeha tudi veliko ?ivcev in ?asa zanj treba).
Dejansko pa dobi? ?e nega 'otroka' v familijo :)
na jutubu je miljon takih primerov
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na sre?o v zgornjem nadstropju, tako da je steklo samo kar je bilo v radiatorju in ob hitri reakciji zaprtja ventilov in izklju?itve ogrevalne vode na toplotni, sanitarna voda se pa greje. Bo pa? do jutri mraz, ko pride mojster in?talater.
Jaz sem se enkrat znasel da sem v luknjo potem vrezal navoj in vstavil M vijak (s kopreno volno za diht) mislim da je pri starsih to se vedno v pogonu
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ehh Katjaa, te razumem sploh pri logiki, da mladim ne pustijo do ?ihta, star?ke bi pa dr?ali na ?ihtu do obnemoglosti. Kje je logika mi ni jasno, ker na koncu je skoraj isto sranje a pla?uje? iz sociale ali iz pokojnine samo je pa bistvena razlika, ker mlad ?lovek poln zanosa in elana bo naredil bistveno ve? kot pa star in naveli?an in utrujen vsega.
Glede dodatnega var?evanje zaradi morebitnih mizernih penzij se je meni kliker premaknil ?e pred davnimi 23 leti tako, da imam samo ?e dve leti in zaklju?im ?etrtstoletno vlaganje v dodatno pokojninsko var?evanje. Nato se bo zadeva samo ?e plemenitila brez vlaganj in projekcija je, da ob upokojitvi bi iz tega naslova dobival okoli 250? mese?no dana?nje vrednosti. Poleg tega imam odprt ?e tretji pokojninski steber, kjer bi moralo tudi kapljati dobrih 100? na mesec. ?e bomo prigurali do penzionov in da bodo le ti na nivoju dana?njih mizernih zneskov bom nekako zgural tudi jesen ?ivljenja.
ne pi?i preve?, bodo ?e pove?al ddv na ta del
Saj ce bi se vozil na bencin, bi bilo pa 5? ... in si mogoce ze izracunal, kolikokrat po 2,5? moras prisparat, da povrnes investicijo v plinsko napeljavo?
Pa ce se ga ne navelicas po pol leta
John wick je pa ze en mal tu much holywoodskega tipa jaz sem vsemogocen, jaz sem nad vsemi.....ko v naprej ves da bo glavni karakter premlatu vse, ne glede na to cetudi mu dajo atomsko bombo v zep.
Bigl je pa bogi
Aha.. Ja drga? sm pa ke u?asih tud sli?im kovinski zvok k se pa bistveno druga?e sli?i od tega (Se pa dobesedno tako sli?i kot je napisal viper, kot da ena kovina vibrira ob drugo), sam to se sli?i v drugem predelu avta... Kakorkoli, za uso to zmedo je krivo to vibriranje avta in me zanima, ?e so za to res krive sve?ke, kakor pravi Pelko ali kaj drugega ?
sve?ke za tole? jaz bi rekel ne, ampak bi vzel leseno palico en naj dr?i na treso?ih obratih ti pa z leseno palico ti?i ob kovinske dele okoli motorja. S takim posnetkom je res te?ko, ampak auspuh ma v posnetku tak glas ko Remus M3........preveri ga in njegovo gibljivo cev
A je ta zvok odvisen zgolj od rpmjev (ne glede na prestavo)? ?e ja potem je pleh / plastika
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jutro. En forumas, mladi ocka je ocitno ze zgodaj vstal. 06:30 pil kavo in 'tezil' :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani