Ironi?no me edino pri Primeri niso nategnili, ko je bil avto ?e itak v razsulu. Druga?e sem vedno mislil, da sem 3. lastnik Mazde, in 4. lastnik NXa. Jebat ga, glavno da sta oba v dobrem stanju.
Jah sj zato se je treba zdj znoret k pol k nam meu las bo slaba morala v dru?bi ?ensk
Itak sm reku da k bo za?ela solata izpadat se bom pobriu do nule, mogo?e bom pa zgledu k VIN BENCIN
To imam tut jaz plan sam je qrba k sem suhec pa pomoje to ne bo to. Bom pustil kak milimeter las za okras. No druga varianta je, da jih pustim po sredi ene 5mm tako da bom imel neke sorte irokezo.
Saj ve? kako pravijo: "smart hair leave stupid head"
Fak, sam je res nora fora tale Uklopko! So me ?e klicali iz Slovenskih Novic, da bi naredili interviju z mano. (Ok, to zadnje je spet hec, da ne boste resno mislili )
Priznam, ?e od nekdaj so mi znaki in semaforji zanimivi. Ampak, da obrazlo?im.
Ste se kdaj vozili po Sloveniji? Po svetu? Samo po Sloveniji je polno razli?nih semaforjev in vsaj meni naprimer (kot osrednje Slovencu) so ful hecni ?e na ?tajerskem ko imajo ful hecne. Ko sem bil prvi? v Velenju sem se kar zapi?il vanje. Pa tudi drugje po svetu je pono razli?nih odtenkov barv, razli?ni napisi in slike za pe?ce tako, da je to kar zanimivo. Sploh, ?e ima? potem vse to zvezano skupaj in jih pri?iga? kar s stikalom
Samo Uklopko ne vem zakaj bi bil moj hobi za v "Tolje je pa kar smeh". Saj sem lepo tam povedal, da so eni norci na fuzbal, mene pa pa? veselijo semaforji in prometni znaki. Mogo?e bi lahko vsaj prestavili tole debato v temo "Semafor s kamero" (za katere komaj ?akam, da jih bo malo ve?, da ne bo tak vik in krik, ko kak?en izgine, samo pssst)
Jz mislm, da neki tem mora bit povezanih izklju?no z avtomobilizmom, pa naj bi se pri njih ?immanj t.i. Oftopikov streljal, pol kak?ne druge teme pa naj bi pokrivale prosti ?as, ?et varjante (kjer oftopikov ni oz. nobena zadeva ni oftopik), pa k?na tema dru?enja bi bla loh zanimiva!
Lepo si ti tole napisal.
Samo vseeno se mi zdi hecno, da imamo 2 sorodna foruma (JDM), potem ima ?e vsaka znamka svoj forum, a na koncu ?isto tretje osebe rihtajo Japmeet.
Aja, ko sem na nekem forumu napisal temo v stilu nov-forum-za-vse-voznike-in-ljubitelje-x-znamke sem takoj dobil 1. opomin.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mamu jim vola nategunsko.
4. lastnik Mazde
5. lastnik 100NXa
4. lastnik Primere
Ironi?no me edino pri Primeri niso nategnili, ko je bil avto ?e itak v razsulu. Druga?e sem vedno mislil, da sem 3. lastnik Mazde, in 4. lastnik NXa. Jebat ga, glavno da sta oba v dobrem stanju.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani