Skoči na vsebino

Mamu jim vola nategunsko.

4. lastnik Mazde

5. lastnik 100NXa

4. lastnik Primere :blink:

Ironi?no me edino pri Primeri niso nategnili, ko je bil avto ?e itak v razsulu. Druga?e sem vedno mislil, da sem 3. lastnik Mazde, in 4. lastnik NXa. Jebat ga, glavno da sta oba v dobrem stanju. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Ajde jaz grem pa probat svojo grafi?no v Markovemu PCju pa da vidim, ?e se bom lahko logiral kot on in zbrisal vse po spisku. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Jah sj zato se je treba zdj znoret k pol k nam meu las bo slaba morala v dru?bi ?ensk :P

Itak sm reku da k bo za?ela solata izpadat se bom pobriu do nule, mogo?e bom pa zgledu k VIN BENCIN :D

To imam tut jaz plan sam je qrba k sem suhec pa pomoje to ne bo to. Bom pustil kak milimeter las za okras. No druga varianta je, da jih pustim po sredi ene 5mm tako da bom imel neke sorte irokezo. :punk:

Saj ve? kako pravijo: "smart hair leave stupid head" :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Ja dva Mazda?a sta se spet pomerila. Zadnji? je enega nesel ?portni filter, tokrat je enega zjebalo tri deci ve? prostornine, ampak glih za glih. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tisti ki gledate BB si mal poglejte spodnji link, gre se o alenu, je pa velik sme?nih slikc o njem :D

http://www.joker.si/mn3njalnik/index.php?showtopic=89476

Fak, jaz bom umrl od smeha! :hohoho::hohoho::hohoho: "Pa od sedaj naprej sem njegov fan ?e samo zato ker je res hecn. Pa kake nore ideje imajo tam na mnenjalniku... :bravo::hohoho:

Objavljena slika

Jaz bom od obilice slik res padu s stola od smeha no! :hohoho::D

EDIT: ?e kar gledam uno temo in umiram od smeha ker ima res zakon fris. Genau za PS. lol :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?otor
Napisano

sem na?el to?no takego kot ga imamo mi :bravo:

Objavljena slika

Smo bili lani na morju z njim v Fiesi, symon bi se ga upam da moral vsaj malo spomnit :D

V njem sem lahko stal (po svojih najbolj?ih mo?eh) Pa spal podolgem ali pa po?es, ne vem to?no. :P

Ti sam kup dec, pol ti bom pa dev ?otora odrezu, da ga bom za streho imu, da jo mav rehabilitiram! :danzoman::hohoho:

:hohoho::hohoho: Pa saj ni tako uboga, ali pa?? :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:hohoho: Boss dobro si si zamislil tale scenarij! :bravo:

Fak, sam je res nora fora tale Uklopko! :hohoho::hohoho: So me ?e klicali iz Slovenskih Novic, da bi naredili interviju z mano. :P (Ok, to zadnje je spet hec, da ne boste resno mislili :D )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Priznam, ?e od nekdaj so mi znaki in semaforji zanimivi. sramezljiv Ampak, da obrazlo?im.

Ste se kdaj vozili po Sloveniji? Po svetu? Samo po Sloveniji je polno razli?nih semaforjev in vsaj meni naprimer (kot osrednje Slovencu) so ful hecni ?e na ?tajerskem ko imajo ful hecne. Ko sem bil prvi? v Velenju sem se kar zapi?il vanje. Pa tudi drugje po svetu je pono razli?nih odtenkov barv, razli?ni napisi in slike za pe?ce tako, da je to kar zanimivo. Sploh, ?e ima? potem vse to zvezano skupaj in jih pri?iga? kar s stikalom :cheers:

Samo Uklopko ne vem zakaj bi bil moj hobi za v "Tolje je pa kar smeh". :( Saj sem lepo tam povedal, da so eni norci na fuzbal, mene pa pa? veselijo semaforji in prometni znaki. <_< Mogo?e bi lahko vsaj prestavili tole debato v temo "Semafor s kamero" (za katere komaj ?akam, da jih bo malo ve?, da ne bo tak vik in krik, ko kak?en izgine, samo pssst) sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

VSEjaponski forum!
Napisano

Men je 1 forum vrh glave.

Verjamem. Jaz 2 komaj ?e sfolgam, pa ju ?e zanemarjam ob?asno.

Aja Nisan je o?itno neka nova znamka, razen, ?e mislijo NiSSan. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

VSEjaponski forum!
Napisano

Jz mislm, da neki tem mora bit povezanih izklju?no z avtomobilizmom, pa naj bi se pri njih ?immanj t.i. Oftopikov streljal, pol kak?ne druge teme pa naj bi pokrivale prosti ?as, ?et varjante (kjer oftopikov ni oz. nobena zadeva ni oftopik), pa k?na tema dru?enja bi bla loh zanimiva!

:hohoho: Lepo si ti tole napisal.

Samo vseeno se mi zdi hecno, da imamo 2 sorodna foruma (JDM), potem ima ?e vsaka znamka svoj forum, a na koncu ?isto tretje osebe rihtajo Japmeet. :blink:

Aja, ko sem na nekem forumu napisal temo v stilu nov-forum-za-vse-voznike-in-ljubitelje-x-znamke sem takoj dobil 1. opomin. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.