V gozdu, kjer običajno delam, imam eno majhno brunarico. Ni kdo ve kaj, je pa toliko, da je notri nekaj najnujnejšega orodja, malo hrane in možnost za prespat. Ni elektrike, ni vode, še signal mobitela je bolj slab. In sem enkrat v službi to omenil. pa je ena sodelavka zagrabila, da bi ona rada enkrat tam preživela en "Robinzonski" vikend. In končno sva se zmenila in je prišla v soboto do mene. Pa odpešačiva (tu, na 1000 metrov nadmorske višine je preveč snega za mojega "terenca") do te brunarice. Odprem vrata, vstopiva in jaz se lotim kurit "šparet". Sodelavka pa hodi okoli in ogleduje. Enkrat pa se oglasi: "To je pa res simpatično urejeno. Ampak nikjer pa ni nobene ure."
Ne da bi se sploh obrnil, ji odgovorim: "Hja, veš, še vsaka, ki sem jo pripeljal sem, je točno vedela, koliko je ura..."
Skoraj, po zadnjem smučanju ji je odpadla vsa privijačena plastika na podplatu, prav razletela se je, kot bi bila zoglenela-drobila se je kot suh kruh...
Smuka je odlična. Proge so cel dan "speglane". So pa proge za vse gušte. Dobili smo celodnevne karte za samo 33€/osebo skupaj z zavarovanjem, ki je v Italiji sedaj nujno. Je pa omejitev mislim na 4250 smučarjev. Potem ne prodajajo več kart.
Je pa to kar kmalu zjutraj po 8.uri, ker je tam ob sobotah ponavadi pol obale, Trsta in Udin.
Žalostno a ne, da je ratal cepilni status in pa cepilno prepričanje faktor odločitve. Ampak to niso krivi tisti, ki se zdaj odločajo komu dati glas le na osnovi tega, ampak tisti, ki so s svojimi neustavnimi odloki povzdignili cepljenje na najvišji prestol in se zadnje leto govori praktično samo o tem. Pralnica mozga press.
Kar se pa Italije tiče boš pa razočaran, ker ne zahtevajo več cepilnega statusa - zdaj jim je bolj važno, da bi ja sploh kdo prišel. Men je smešno, da se kr tolčem po kolenih, zate pa ne vem. 😆
Hvala za skrb, z mojimi živčki je čist vse ok - jaz se zjutraj lahko pogledam v ogledalo in sem zadovoljen s sliko, ki jo vidim.
Glede tvojega prvega stavka pa takole - pravno ne zdrži tvoja navedba kot tudi tista ne, da je ženska sama kriva, če jo partner pretepa, kaj pa ni šla stran.
Samo da si ok 👍,glej s pretepenimi ženskami pa ravno nimam izkušenj.....☹️😒
Brez skrbi lokomotiva se naprej pelje. Sedaj je dovolj tudi hitri pozitivni test, TUDI za hrvasko. To so Hrvatje imeli ze pol leta prej samo da nasi to pompozno naznanjajo, so pa samo skopirali.
To pomeni prebolelost dobiti sedaj veliko enostavneje kot prej. Italija in ostali EU bodo zelo kmalu sprejeli to, gre za zadnje izdihljaje,.o cepljenju sploh vec noben ne govori.
predočenje pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa, kojim se potvrđuje da se vlasnik oporavio od infekcije virusom SARS-CoV-2, pri čemu je taj test napravljen unazad 180 dana, a stariji od 11 dana od dana dolaska na granični prijelaz ili uz predočenje liječničke potvrde o preboljenju;
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Šah na prostem še uvedejo pa .......😳
Povezava za deljenje
Deli na druge strani