Skoči na vsebino
SVETOVNI AVTO LETA 2010
Napisano

?lovek s ?im se ti obremenjuje??! ?zmeden? Zakaj pa nisi ti kupil 323F GT V6 ne pa tega 1,5 mlin?ka, to se gotovo ni? ne odziva na klancih in nikamor ne gre? ?e te ?e tako skrbijo pospe?ki avta ki ga je kupil nekdo, ki ga osebno sploh ne pozna? kako te morajo skrbeti ?ele pospe?ki tvojega avta?

Razume? namig? Ne obremenjuj se s tem kaj je nekdo kupil ker vsak kupi kar njemu ali njegovi denarnici pa?e. ;)

Poka? mi kako 323F V6, ki se prodaja na avto netu, JE NI! Dober poznam Golfa V SDI, in lohk re?em sam to da je u klancih dobesedno podn od podna, pravim pa tud, da lohk da so pri novej?ih modelih glede tega mogo?e kej pobolj?al. Ta 1.5 pa 100% bolj? vle?e u klanc kot golf V SDI.

Sploh pa se ne obremenjujem kaj je kdo ubavu, js sm sam povedu o svojih odtisih o Golfu V SDI, druga? me pa po doma? povedan ?ist boli k*** kaj kdo kupi, va?n da je tist zadovoljn z avtom, ne glede na mnenja drugih ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SVETOVNI AVTO LETA 2010
Napisano

A to misli?, da bo od KAALmana punca imela za divjati? ?zmeden?

Lu?ten avto. Tale zadnja Polo in Golf generacija ima zanimive sprednje lu?i. Enkrat za spremembo ne zasp? ko pogleda? Golfa/Polota na cesti. Naj vama dobro slu?i. :bravo:

ma ne za divjat, avto more z mesta potegnt, SDI nima nobenih pospe?kov, lohk pa da so od Golfa V na tem ?e kej napredoval

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoc pri nakupu...
Napisano

Kar pameten nakup pri teh letih, sploh ker je vzd?evanje poceni, avto ne gre ne vem koliko. Kar naj kupi.

EDIT: pa tut so?olke bodo padale nanj /v njemu. :rispekt:

se strinjam, to ni avto za tiste, ki so ravnokar nardil izpit ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??e se,...ime :)
Napisano

Tortica pri fajn bejbi

Cuker za mehke cur.

Pa ?e slogan.

"?e ji bo? na?o tortico prnesu, pol ji bo? zher jo?ke tresu ! "

:hohoho::hohoho::bravo: dober si tole skombiniru

napise se bakllava (albanscina) ali pa ce hoces original v turscini baklava :)

ma js sm mal poslovenu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Planica, Planica - pa ne sladoled :)
Napisano

Kok ste kej feni poletov? <_<

Men je to skoraj najljub?a zadeva kar se ?porta ti?e in ?kod da ne morm it, ker moram cev viknd delat, edino ?alostno je da je to vse skupaj bolj en pijanski praznik, ko marsikdo ne dojame zakaj je sploh tam, samo jeb.at ga, taki smo! :bravo:

Upam na kak?en nov rekord, ?eprav ?e zdej si te?ko predstavlam kako zgleda skoraj 250 m po zrak letet! :rispekt:

ja sej, tak ku moj sestri?, gre gledat tekmo u ?ivo, pa mene kli?e domu kdo je zmagu :mi pijemoo: :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.