Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Samo na nekaj smo pa vseeno lahko ponosni, da smo Slovenceljni. Novome?ka tovarna ima menda najmanj serijskih napak! :bravo: In na na?ih cestah imamo ve?inoma "na?e" Cliote, razen parih izjem (?e se ne motim ravno moj kolega :P )

Renault trdi, da ne gre za njihovo napako. Po njihovem do odprtja pokrova pride zaradi slabega vzdr?evanja posameznih avtomobilov, za kar so krivi lastniki. V knji?ici z navodili za vzdr?evanje avtomobila pa ni nikjer omenjeno, da je treba dr?ala sploh vzdr?evati, opozarja Watchdog.

Samo tole je res gnila izjava od Renaulta. <_<
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

No ?koda, upam da ne bo tko, ampak na? kolega je zdej ?ist :( in to zard nekterih k so ga preve? napadal. :ne vem:

Saj to ni bil fizi?ni napad, v bistvu ?e verbalni ne. :P Samo povedal sem pa? mnenje... :whatever: Sicer pa, ja forumi so za dru?enje, debatiranje in potem morebitna sre?anja. ;) Kot je napisal Marko pa potem dobimo kajlo. <_< Nih?e ni napisal, da se odstrani iz foruma, samo, da pustiTE (ja, ni letelo LE nate) ostale teme na miru in debatirajte tukaj. TU pa je dru?enje in kr ene vsakodnevne debate ne pa v temah, kjer se naprimer nekdo predstavi, spra?uje kaj resnega. ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kaj je ta H ??? :ne vem: Kot hospital??? :hohoho::hohoho:

Enkrat je ena nekej prbila enemu v Hyunday Coupeju kaj misli, da je ?e ima Hondo! :hohoho: To, da ima zategnjen H pa itak pomeni, da gre za ?portni model z vetrom v laseh. :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ne vem sicer za mnenje ve?ine, ampak Simon, teb pa svetujem da si najde? eno deklino, pa da te bo ona mal relaksirala, pa mogo?e ne bo? pol tok hitre jeze tle na forumu! :ne vem: :danzoman::hohoho:

Glej, ?e se nas dobi 5 in imamo vsi enako mnenje pa ?e kak?en se najde potem bo nekaj na tem, da je tole bolj mnenje ve?ine. In sploh nisem nagle jeze, sem le napisal to kar je motilo vse ko smo se dobili, ?e je pa zate to jeza pa ne vem... :) Glede dekline pa samo: mogo?e bi si jo mugu ti dobiti, da bi malo manj pisal po forumu pa raje mislil na kaj lepega? :blink: Ali pa ima? premalo dela v slu?bi? :P

Ka pa ?e je z "levim" navojem ? :hohoho:

Nobile rula stari! :ljubezen::P:hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

kaj a si fovs??? <_<

Sem, ker mi je fuul te?ko napisati 100 neuporabnih postov v 24 urah. :whatever:

Oprosti ampak zadnje ?ase res pretiravate. Pa ne zdaj izjavljati v stilu "pa ne beri" ampak ?e v vsako resno temo za?neta svojo debato, potem mi preostane da zapustim forum? Pa ne le jaz vsi uporabniki?!?

Lahko me imata za te?ne?a, spet izjavljate, ?e sem vam fou? ker samo nabijate poste karkoli ampak povedal sem svoje mnenje ker tole je res pretiravanje. V bistvu vama lahko re?em da je tole mnenje ve?ine. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

@Marko: Kako to, da si se odlo?il iskati Azijko v Sex Chatu? :hohoho::bravo: Kak?ni feti?i? :blink:

Ne saj ne, za JapMeet bi jih rabili tako, da kdorkoli jih pozna vas lepo napro?amo, da nam jih predstavite, jih bomo ?e potem mi obdelal*khm* povabili k sodelovanju. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

glede goflanja in izivanja,..tebe pol lahko ?tejemo za tipi?no ?ensko? :hohoho:

Ne, ker je med nama bistvena razlika!

Jaz kot pravi mo?ki izzivam svojo sre?o z izzivanjem tebe, ti pa izziva? vse mo?ke na forumu. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

?zmeden? packi,..pa sm ?e resno razmi?lala da jo objavm

Aha, tipi?na ?enska. Goflja, izziva, na koncu pa ni?. :whatever: ?e ne bo slike ni vredno, da se tale pogovor nadaljuje v sex chatu ker to ni to. :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

no jaz se ga ne zato pa lahko mal opises!!!! :P

Se te ne ti?e. Nekdo je imel tipi?en anti Honda?ki izpad v pri?o glavnih Honda?ev. :P

Napi?e se pa Hon-n-n-n-n-nda! :bravo: ?e ima pa ?portni filter ali pa drugi lonec pa HooOO000N-N-N-N-N-NDAaaaaa...

Sam kva se delate norca iz Honda?ev no, bo SQL ?alosten. :( Marko slika prikazuje kako se tipi?en blokadar mentalno po?uti v svojem avtu. Motherfucker z VTECom. B) Ampak priznaj je fora, da nastopa Dizel v filmu kjer so bistvo bencinski ne dizelski hlapi. :D

Evo ?e eno na temo VTEC :blink::P

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Geneva auto show
Napisano

?e dobro da sem suh. Ej a je pritlja?nik od 6ke dovolj velik, da bom ?el zadaj zadremat, ?e bo treba? :hohoho:

Jaz pa predlagam, da se menjamo spredaj pa bo volk sit, pa Symon bo sedel spredaj. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

no vidis tista ki se vozi okoli lesc bi pa ze znala bit sajnerjeva ker njegova je u jesenicah!!!

No ?e bo? pogledal sedaj na A.com pod salon bo? ugotovil, da je Shinerjeva! :bravo: Je ?e sam napisal pod kometarje. ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Geneva auto show
Napisano

Evo pa ?e jaz bi se pri?tulil pa je avto poln. :Psramezljiv Samo povej kdaj in kje se dobimo pa odrinemo. :vesel:

Marko, saj za tist dan bo? pa ?e na?el zamenjavo, pa bratcu re?. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.