Skoči na vsebino
BOBI
Napisano

bobi vse naj naj :cheers:

kot si reku: :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napi?ite kaj ste sanjali
Napisano

Ti lahko kve?jemu ?e dobi? kak?no funkcijo :P

samo ?e jo dobi? tud ti!! :hudicek:

david mislim da "igralca" mas tud zdaj :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mi smo sli v maranello s faksom...se v tovarno pa to...

najboljsi trenutek je bil pokal jean alesija iz kanade...pa se zraven na pisti so testirali ferrarije...pa smo gledal iz blizine pa peli "so close no matter how far" :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

dobr, da mas garancijo se 2 leti...

drugace pa na koncu ti bojo kar cel racunalnik zamenjali najbrz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napi?ite kaj ste sanjali
Napisano

sploh pa more? bit zgoden,ker pol ko je vro?ina,ribe ne prijemajo ve? tak. ;)

poky, slab ribi? si, ribe prijemljejo v senci in ne na soncu - rezen ?e ima? v mislih na dveh nogah

evo ti violet classics :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Druga?e sem pa jaz na servisu zmenjen za torek - glede na prej?njo slikco verjetno veste zakaj :P

jaz moram pa bicikl na servis peljat...verjetno te dni vec kilometrov delam z biciklom kot pa z avtom...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napi?ite kaj ste sanjali
Napisano

allyssa je zacela prepir

redevil je kuru gume

boss je...saj vemo kaj hehe :)

marko je res zadeve umiril...pa se slikal vmes

violet je pa prodajalca hot-dogov vprasala a ma minimoto kaksno zvezo s preklopnimi telefoni od motorole in hkrati, tudi ga opomnila, da motoroline baterije so Li.ion in ne na dizel...

poky je hotu it pa je spil ene 2-3 sto laskih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.